Loading...
Τιμή ατόμου από
1150
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
Οργανωμένη 11ήμερη εκδρομή σε Ίννσμπρουγκ - Μόναχο - Χαϊδελβέργη - Μάνχαϊμ - Βισμπάντεν - Ρήνος - Sankt Goarshausen - Φρανκφούρτη - Λειψία - Βερολίνο - Πότσδαμ - Δρέσδη - Νυρεμβέργη - Βερόνα. Αναχωρήσεις 19/6. Εκδρομές, περιηγήσεις με πούλμαν, διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*, 8 πρωινά και 7 δείπνα, αρχηγός - συνοδός. Τιμές για Ιούνιος 2024
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα – Πάτρα (πλοίο)

Aναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας, με ενδιάμεση στάση, μετά τις αναγκαίες διατυπώσεις επιβίβασης στο πλοίο, θα γίνει ο απόπλους για την Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα: Ανκόνα – Tυρόλο

Άφιξη στην Ανκόνα και άμεση αναχώρηση για την περιοχή του Τυρόλο. Διασχίζουμε τις εύφορες πεδιάδες της Αιμιλία Ρωμανία, προσπερνάμε την Μπολόνια και την Βερόνα και απολαμβάνουμε μία υπέροχη διαδρομή, καθώς αρχίζει η ανάβαση των Ιταλοαυστριακών Άλπεων προς Τρέντο και Μπολζάνο. Το βράδυ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, στην ευρύτερη περιοχή του Ίννσμπρουγκ. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ίννσμπρουγκ – Μόναχο – Χαϊδελβέργη - Μάνχαϊμ

Σύντομη περιήγηση στην πόλη του Ίννσμπρουγκ, που είναι κτισμένη στη συμβολή των ποταμών Ζιλ και Ιν και αναχώρηση για Μάνχαϊμ. Η διαδρομή μας με μικρές στάσεις, στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας το Μόναχο, αλλά και την πόλη της Χαϊδελβέργης, μας οδηγεί το βράδυ στο Μάνχαϊμ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Μάνχαϊμ – Βισμπάντεν - Παραρήνια Διαδρομή - Sankt Goarshausen

Πρωινή επίσκεψη στη λουτρόπολη του Βισμπάντεν, διάσημο για τις θερμές πηγές του. Μια πόλη στο κρατίδιο της Έσσης, μέρος της μητροπολιτικής περιοχής της Φρανκφούρτης. Οι πρωτεύουσες των δύο κρατιδίων Έσσης με το Βισμπάντεν και Ρηνανία-Παλατινάτο με το Μάιντς, είναι στις δύο πλευρές του ποταμού Ρήνου και συνδέονται με γέφυρα. Λίγο αργότερα μια μοναδική παραποτάμια διαδρομή δίπλα στο Ρήνο, από τους αμπελώνες της Ρηνανίας και τα Μεσαιωνικά Κάστρα, μας οδηγεί στο όμορφο χωριουδάκι, Sankt Goarshausen. Tο απόγευμα επιστρέφουμε στο Μάνχαϊμ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Μάνχαϊμ - Φρανκφούρτη - Λειψία - Βερολίνο

Διασχίζουμε τα καταπράσινα τοπία της κεντρικής Γερμανίας, με τη διαδρομή μας βόρεια, να περνά από την πόλη της Φρανκφούρτης, όπου θα έχουμε μια σύντομη γνωριμία, στην πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, γνωστή για τους ουρανοξύστες της, αλλά και ως το σημαντικότερο οικονομικό κέντρο της Γερμανίας και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, καθώς είναι η έδρα του Γερμανικού Χρηματιστηρίου (Deutsche Börse AG), της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και πολλών τραπεζών, όπως η Ντόιτσε Μπανκ, η Ντρέσντνερ Μπανκ, η Κομέρτσμπανκ. Με στάση καθοδόν και μικρή επίσκεψη στην πόλη της Λειψίας, καταλήγουμε στη Γερμανική πρωτεύουσα το βράδυ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Βερολίνο (Ξενάγηση)

Περιήγηση - ξενάγηση στη γερμανική πρωτεύουσα. Θα γνωρίσουμε την σύγχρονη και την παλαιά ιστορία μιας πόλης σύμβολο. Θα δούμε την Πύλη του Βρανδεμβούργου, έμβλημα της πόλης, τα τελευταία μέτρα του τείχους που διχοτομούσε την πρωτεύουσα, το πλέον ιστορικό σημείο ελέγχου Τσάρλι και πρώην έδρα της Γκεστάπο, το Δημαρχείο, την εκκλησία Νικολάι, το κοινοβούλιο Ράιχσταγκ με το γυάλινο θόλο, την πασίγνωστη Κουρφίστερνταμ, τον δρόμο με τα καφέ και τα πολύ γνωστά πολυκαταστήματα. Η πανοραμική μας ξενάγηση κλείνει με το μοναδικό Μουσείο της Περγάμου, με την έξοχη Βαβυλωνιακή πτέρυγα, με την Πύλη της Ιστάρ και τους υπολοίπους μεσοποταμιακούς θησαυρούς. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην περίφημη λεωφόρο Ούντερ ντε Λίντεν με τα εμπορικά κέντρα, αλλά και την Μπέρκερμαν Στρασσε, με πολυάριθμα μικρά μαγαζιά, καφέ και εστιατόρια, την περίφημη πλατεία Ποτσντάμερ και Σαβιγκνυπλατς. Δείπνο και διανυκτέρευση το βράδυ.

7η ημέρα: Βερολίνο - Πότσδαμ

Την επίσημη πρωτεύουσα των αυτοκρατόρων της Γερμανίας, το Πότσδαμ, τριάντα μόνο χιλιόμετρα νότια του Βερολίνου, θα γνωρίσουμε σήμερα. Θα δούμε το Ανάκτορο του Κάιζερ Γουλιέλμου, το Σαν Σουσί με τα θρυλικά ανάκτορα που χρονολογούνται από την εποχή του Φρειδερίκου του Μεγάλου και θα περπατήσουμε μέχρι τα γραφικά δρομάκια της πόλης με τα Ολλανδικά τετράγωνα, με τα κοκκινότουβλα μαγαζάκια με παραδοσιακές γεύσεις. Επιστροφή στο Βερολίνο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Βερολίνο – Δρέσδη – Νυρεμβέργη

Αναχώρηση το πρωί για την πόλη της Δρέσδης, τη «Φλωρεντία των Γερμανών». Ο ποταμός Έλβας τη χωρίζει σε δύο τμήματα, την παλαιά και την νέα πόλη. Αυτός ο διαχωρισμός έχει λιγότερη σημασία σήμερα μετά τους βομβαρδισμούς του 1945, αφού μέσα σε μια νύχτα άλλαξε ολόκληρο το σχέδιο της πόλης. Παρόλα αυτά όμως παραμένει πλούσια σε μνημεία, με μεγάλη καλλιτεχνική και πολιτιστική παράδοση. Θα δούμε λοιπόν το μεγαλειώδες αρχιτεκτονικό συγκρότημα «Zwimger», μέρος της πριγκηπικής κατοικίας του 17ου αιώνα, πολυτελές κτίριο σε ρυθμό Μπαρόκ, σχεδιασμένο από τον Mathias Poppelman. Ακολουθεί επίσκεψη στην πλατεία Θεάτρου, με το Θέατρο της Όπερας και στην Καθολική Εκκλησία της Αυλής, ένα πραγματικό κόσμημα αρχιτεκτονικής, έργο του Ιταλού Gaetano Chiaveri. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για να καταλήξουμε στη Νυρεμβέργη, την πόλη του διάσημου Γερμανού ζωγράφου Ντύτερ Άλμπρεχ, την πόλη που δίκασε το 1945-46 τους εγκληματίες Ναζί. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, περίπατοι γνωριμίας με την πόλη, διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Νυρεμβέργη - Βερόνα

Ξεκινάμε για τη Βόρεια Ιταλία και την πόλη της Βερόνας. Αφού παρακάμψουμε τη Βαυαρική πρωτεύουσα το Μόναχο, διασχίζουμε τα πανέμορφα τοπία του Τυρόλο και μέσω Μπολζάνο – Τρέντο, καταλήγουμε στην ευρύτερη περιοχή της Βερόνας, για δείπνο και διανυκτέρευση.

10η ημέρα: Βερόνα - Ανκόνα

Νωρίς το πρωί αφήνουμε την πόλη που φιλοξενεί το σπίτι του «Ρωμαίου και της Ιουλιέτας» με κατεύθυνση το λιμάνι της Ανκόνας. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πάτρα, διανυκτέρευση εν πλώ.

11η ημέρα: Πάτρα – Αθήνα

Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και τρεις περίπου ώρες αργότερα στην Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:*ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝΗ ΔΙΑΝ/ΣΗ ΤΗΣ 2ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΟΛΖΑΝΟΗ ΤΟΥ ΤΡΕΝΤΟΗΑΚΟΜΗΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΑΣ

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Καλοκαίρι 2024
Αναχωρήσεις 19/6/2024
Δίκλινο 1150 €
3ο άτομο παιδί έως 12 ετών 1035 €
Μονόκλινο 1660 €
Φόροι ξενοδοχείων και Check point + 75 €

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*

 • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία εκτός της 2ης ημέρας (8 πρωινά / 7 δείπνα)

 • Εισιτήρια πλοίων σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με W.C (ΑΒ4)

 • Αρχηγός – συνοδός

 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης

 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους

 • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα

 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο Πρόγραμμα και τις παροχές του

 • Φόροι ξενοδοχείων και Check point (+ 75 € ανά άτομο)

Λεπτομέρειες

Χρήσιμες πληροφορίες:

 • Είναι δυνατόν η διανυκτέρευση της 2ης ημέρας να γίνει στην περιοχή του Μπολζάνο ή του Τρεντό ή ακόμη το πρόγραμμα να εκτελεσθεί αντίστροφα

 • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα

 • Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι, στην ουσία, δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο (ράντζο).

 • Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.

 • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

 • Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες - 15ετίας) ή διαβατήριο.

 • Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ

 • Οι τιμές είναι ενδεικτικές. Επιβεβαίωση της τιμής πριν την κράτηση.

Φωτογραφίες
7
Νυρεμβέργη, Γερμανία
7
Νυρεμβέργη, Γερμανία
7
Νυρεμβέργη, Γερμανία
7
Νυρεμβέργη, Γερμανία
Κωδ: 39
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά