Οδική εκδρομή Βυζαντινή Οχρίδα 5 ημέρες κωδ. 4PU10

Οδική εκδρομή στο Εξωτερικό

Οδική εκδρομή Βυζαντινή Οχρίδα 5 ημέρες κωδ. 4PU10

Επισκόπηση
5ήμερη οδική εκδρομή στη Βυζαντινή Οχρίδα με αναχώρηση 25/1, 29/2 & 21/3/2020! Μπίτολα -  Όσιος Ναούμ - Λίμνη Οχρίδας - Γιοβάν Μπιγκόρσκι - Μαύροβο - Στρούγκα! Μεταφορές, διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, πλήρης διατροφή!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Μοναστήρι (Μπίτολα) - Οχρίδα

Πρωινή αναχώρηση για την Οχρίδα. Διέλευση συνόρων και επίσκεψη στο Μοναστήρι (Μπίτολα), όπου θα δούμε τα παλιά ελληνικά αρχοντικά, την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και το παζάρι. Άφιξη νωρίς το βράδυ στην Οχρίδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο.

2η ημέρα: Όσιος Ναούμ - Λίμνη Οχρίδας

Πρόγευμα και εκδρομή στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ. Από εδώ ξεκίνησαν οι Έλληνες μοναχοί Κύριλλος και Μεθόδιος να διδάξουν στους Σλάβους την αλφάβητο (Κυριλλικά) και τη Βίβλο. Γεύμα. Το απόγευμα μετάβαση στην παλιά πόλη της Οχρίδας, περιήγηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο.

3η ημέρα: Κρουαζιέρα στη Λίμνη (προαιρετικά)

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Οχρίδα και την κρουαζιέρα στη λίμνη (έξοδα ατομικά 6€, καιρού επιτρέποντος). Χρόνος ελεύθερος στον πεζόδρομο της πόλης. Γεύμα. Απόγευμα ελεύθερο. Για το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο και διασκέδαση με ορχήστρα.

4η ημέρα: Γιοβάν Μπιγκόρσκι - Μαύροβο - Στρούγκα

Πρόγευμα. Διαδρομή κατά μήκος του ποταμού μέσα από το φαράγγι της Ράντιτσα (38χλμ., το μεγαλύτερο βατό της Ευρώπης) για το Μοναστήρι Γιοβάν Μπιγκόρσκι και τη λίμνη του Μαύροβο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και γεύμα. Απόγευμα ελεύθερο στον πεζόδρομο της Στρούγκα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και δείπνο με διασκέδαση.

5η ημέρα: Οχρίδα - Αθήνα

Πρόγευμα και αναχώρηση για την επιστροφή στην Αθήνα. Άφιξη αργά το απόγευμα.


 

Τιμές κατ΄άτομο:

 

Οι παραπάνω τιμές είναι προσφορά Early Booking για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Μετά επιβάρυνση +20€ για κάθε ενήλικα.

Φωτογραφίες
7
7
7
7
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Τετάρτη: 09:00-17:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-18:00

Σάββατο: 09:00-15:00