Loading...

Με τον Ολυμπιακό στο Final Four της Κωνσταντινούπολης 4 ημέρες

Επισκόπηση
Με τον Ολυμπιακό στο Final Four της Κωνσταντινούπολης! 4ήμερη αεροπορική εκδρομή με αναχώρηση 19/5/2017! Αεροπορικά εισιτήρια με Turkish Airlines, διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας, πρωινό, μεταφορές, ξενάγηση πόλης! ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Κωνσταντινούπολη 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη με την Turkish. Άφιξη στο αεροδρόμιο, μεταφορά και τακτοποίηση στα δωμάτια στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας έως την ώρα αναχώρησης και μεταφοράς με πούλμαν από το ξενοδοχείο στις κλειστές εγκαταστάσεις «Sinan Erdem» για την παρακολούθηση των ημιτελικών αγώνων του Final Four. Μετά την λήξη των αγώνων επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Κωνσταντινούπολη - ξενάγηση πόλης - Πατριαρχείο - Κλειστή Αγορά  

Πρωινό και θα ξεκινήσουμε τη σημερινή μας ξενάγηση της Πόλης με επίσκεψη στην Αγία Σοφία. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το περίφημο Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ, πιο γνωστό σαν Γαλάζιο Τζαμί από το μπλε χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική του διακόσμηση, τον ιστορικό βυζαντινό ιππόδρομο ο οποίος βρίσκεται μπροστά από το Μπλε Τζαμί και σήμερα είναι πλατεία που ονομάζεται Σουλτάν Αχμέτ με λίγα εντυπωσιακά στοιχεία να θυμίζουν το παρελθόν της. Ο ιππόδρομος, το μέρος που ξεκίνησε η διάσημη «Στάση του Νίκα» ήταν η καρδιά της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, με τους αγώνες να αποτελούν σημαντικό γεγονός για την πόλης. Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στο «Βυζαντινό Υδραγωγείο το οποίο κτίστηκε για πρώτη φορά επί Κωνσταντίνου, επεκτάθηκε επί Ιουστινιανού και επικράτησε να λέγεται «Υδραγωγείο του Ιουστινιανού». Εν συνεχεία θα επισκεφθούμε το Τοπ καπί, παλάτι των Σουλτάνων από τον 16ο έως και τον 19ο αιώνα με ωραιότατους εσωτερικούς κήπους και αυλές. Σήμερα μουσείο των ανεκτίμητων θησαυρών τους με θέα προς τη θάλασσα του Μαρμαρά. Τέλος θα κλείσουμε την σημερινή μας ξενάγηση με επίσκεψη στο Πατριαρχείο, όπου θα δούμε το ναό του Αγ. Γεωργίου, την Κλειστή Πύλη , το χώρο μαρτυρίου του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε. Μετά το τέλος της ξεναγήσεως θα επισκεφτούμε το γραφικό και πολύβουο Καπαλί Τσαρσί (Capali Carsisi) -την Σκεπαστή Αγορά- με τους 100 δρόμους και τα 4.000 καταστήματα για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. Για απόψε προτείνουμε (έξοδα ατομικά) να παρακολουθήσετε ένα σόου με χορό της κοιλιάς και να δοκιμάσετε την τοπική πικάντικη κουζίνα.

3η ημέρα: Κωνσταντινούπολη

Μπουφέ πρωινό και το σημερινό πρωινό είναι στη διάθεσή σας για βόλτες στην Πόλη. Σας προτείνουμε να κάνετε τις βόλτες σας στην λεωφόρο του Πέρα ή μια επίσκεψη στην αγορά Μπαχαρικών (Αιγυπτιακή αγορά) Misir Carsιsi ή εναλλακτικά (προαιρετικά) να απολαύσετε μια κρουαζιέρα στο Βόσπορο (έξοδα ατομικά) έως την ώρα αναχώρησης και μεταφοράς με πούλμαν από το ξενοδοχείο στις κλειστές εγκαταστάσεις «Sinan Erdem» για την παρακολούθηση των τελικών αγώνων του Final Four. Μετά την λήξη των αγώνων επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Κωνσταντινούπολη - Αθήνα

Μπουφέ πρωινό και ελεύθερη ημέρα στη διάθεσή σας για να πραγματοποιήσετε τις τελευταίες σας βόλτες και αγορές. Αργότερα το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.


 

Τιμές κατ'άτομο:

 

Επιβάρυνση για θέα Βόσπορο στο CVK Park Bosporus: 50€ το δωμάτιο τη βραδιά.

Λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες-οδηγίες

Πτήσεις με Turkish Airlines
Αθήνα - Κωνσταντινούπολη TK 1842 06:00 07:20
TK 1846 10:05 11:35
Κωνσταντινούπολη - Αθήνα TK 1843 19:15 20:45

Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς παραλείψεις.
Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα.
Για κατόχους διαβατηρίων: Πρέπει το διαβατήριό σας να ισχύει για τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία εισόδου σας στην Τουρκία.

Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
  • Ένα email την εβδομάδα
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Ειδικές προσφορές
  • Νέα και ενημερώσεις
  • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
  • Spam
  • Ψεύτικες προσφορές
  • Μεγάλα ανώφελα emails
  • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά