Εκδρομή Πάσχα στην Πάρο 4 ημέρες κωδ. 39N3

Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Εκδρομή Πάσχα στην Πάρο 4 ημέρες κωδ. 39N3

Επισκόπηση
Πάσχα στην Πάρο! 4ήμερη εκδρομή με αναχώρηση 17/4/2020! Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή στο ξενοδοχείο Pandrossos 3*, ημιδιατροφή, μεταφορές, γύρος του νησιού, επίσκεψη στην Αντίπαρο!
Περιγραφή

1η ημέρα: Πειραιάς - Πάρος

Συγκέντρωση στις 06:00 και μεταφορά στο λιμάνι του Πειραιά, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους 07:25 για την πανέμορφη Πάρο. 'Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην Παροικιά και επίσκεψη στην Βυζαντινή εκκλησία της Παναγιάς της Εκατονταπυλιανής όπου θα έχουμε χρόνο για προσκύνημα. Το απόγευμα, μετά το δείπνο, θα ξεκινήσουμε για το χωριό της Μάρπησσας, για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου που γίνεται με έναν πρωτότυπο τρόπο συγκεντρώνοντας ξεχωριστά στοιχεία τα οποία συνθέτουν μια μαγευτική εικόνα. Κατά τη διάρκεια λοιπόν της περιφοράς, πραγματοποιούνται δεκαπέντε στάσεις σε καθεμία από τις οποίες ρίχνεται φως σε κάποιο σημείο του βουνού ενώ παράλληλα αναβιώνουν οι σκηνές των Παθών από τα παιδιά του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Γύρος του νησιού

Πρωινό και περιήγηση - γνωριμία με το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Ξεκινάμε με το Μοναστήρι του Αγ. Αρσενίου, ένα από τα ιστορικότερα της Πάρου, όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Αγίου και συνεχίζουμε την Αλυκή και το Μουσείο “Σκορπιός”, έργο του ντόπιου ναυτικού Μπενέτου Σκιαδά. Θα θαυμάσουμε τη συλλογή από εντυπωσιακές μακέτες πλοίων στον κήπο του και τις μινιατούρες από τα πιο γνωστά μνημεία των Κυκλάδων. Ακολουθεί το ορεινό χωριό Λεύκες, η πρώτη πρωτεύουσα του νησιού, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Κλείνουμε την περιήγηση μας με την κοσμοπολίτικη Νάουσα, με τα στενά δρομάκια της και το παραδοσιακό γεφύρι στην είσοδό της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη ακολουθία και αμέσως μετά Αναστάσιμο δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Αντίπαρος

Πρωινό και λίγος χρόνος για περιπάτους στα γραφικά σοκάκια της Παροικιάς, μέχρι νωρίς το μεσημέρι που ξεκινάει το Πασχαλινό γλέντι με κεράσματα από το περίφημο Παριανό απόσταγμα της σούμας και ποικιλία τοπικών τυριών. Ακολουθεί πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με δωρεάν αναψυκτικά, μπύρα καθώς και τοπικό λευκό η κόκκινο κρασί και το κέφι κορυφώνεται. Νωρίς το απόγευμα θα φτάσουμε στο λιμάνι της Πούντας, όπου με F/B θα φτάσουμε στην Αντίπαρο για τον απογευματινό καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Πάρος - Πειραιάς

Πρωινό και λίγος χρόνος ελεύθερος, μέχρι την ώρα αναχώρησής (10:45) για το λιμάνι του Πειραιά. 'Αφιξη και μεταφορά στα σημεία αναχώρησης.Τιμές κατ' άτομο:
 

Αναχώρηση Ξενοδοχείο 2κλινο  Παιδί έως 12 1κλινο
17/4/2020 Pandrossos 3* 310€* 275€ 365€*

*Για κρατήσεις με προκαταβολή έως 31/3, έκπτωση 15€ στην τιμή 2κλινου & 1κλινου για περιορισμένο αριθμό δωματίων.

Περιλαμβάνονται:

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οικονομικής θέσης Πειραιάς - Πάρος - Πειραιάς.
 • 3 διανυκτέρευσεις στο ξενοδοχείο Pandrossos 3* στην Παροικιά.
 • Πρωινό.
 • Πλούσιο δείπνο με νηστίσιμα τη Μ. Παρασκευή.
 • Αναστάσιμο δείπνο με  παραδοσιακή μαγειρίτσα, αλλά και κυρίως πιάτο, σαλάτες, συνοδευτικά.
 • Πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα, με απεριόριστη κατανάλωση σε λευκό ή κόκκινο κρασί, αναψυκτικά και μπύρα.
 • Εκδρομές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πούντα - Αντίπαρος - Πούντα.
 • Αρχηγός - συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής.
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-17:00

Τρίτη: 9:00-20:00

Τετάρτη: 9:00-17:00

Πέμπτη: 9:00-20:00

Παρασκευή: 9:00-20:00

Σάββατο: 09:00-15:00