Εκδρομή στη Σαμοθράκη 4 ημέρες κωδ. 50U2

Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Εκδρομή στη Σαμοθράκη 4 ημέρες κωδ. 50U2

Επισκόπηση
Αγίου Πνεύματος στη Σαμοθράκη! 4ήμερη εκδρομή με αναχώρηση 2/6/2017! Αεροπορικά εισιτήρια με Olympic Air για Αλεξανδρούπολη, ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη - Αλεξανδρούπολη, διαμονή στο ξενοδοχείο Niki Beach 3*, ημιδιατροφή, εκδρομές!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Αλεξανδρούπολη. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη για γεύμα και περίπατο και επιβίβαση στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στις 16:00 στη Σαμοθράκη. Μετά από ταξίδι δυόμιση ωρών περίπου, φθάνουμε στην Καμαριώτισσα. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο Νiki Βeach 3*. Δείπνο σε επιλεγμένο εστιατόριο.

2η ημέρα: Σαμοθράκη - Βάθρες

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για τις εκπληκτικές ομορφιές του νησιού. Σ’ αυτές περιλαμβάνονται οι Βάθρες με τους καταρράκτες της Γριάς (περιπατητική εκδρομή), οι Πύργοι των Γκατελούζι, το μυστηριακό περιβάλλον του Αρχαιολογικού χώρου της Παλαιόπολης (εδώ τελούνταν τα Καβείρια Μυστήρια). Χρόνος για γεύμα σε ταβέρνα με τοπικές γεύσεις (αρνάκι γεμιστό κ.α) και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση.

3η ημέρα: Σαμοθράκη

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη για ξεκούραση και μπάνιο. Για όσους επιθυμούν, προαιρετική κρουαζιέρα (έξοδα ατομικά) με το πλοιάριο που φεύγει στις 12:00 από τις Θέρμες για τον περίπλου του νησιού. Θα δούμε παραλίες οδικώς απροσπέλαστες και θα κολυμπήσουμε σε μαγευτικά πεντακάθαρα νερά. Επιστροφή στις 18:00. Το βράδυ δείπνο σε τοπική ταβέρνα.

4η ημέρα: Καμαριώτισσα - Χώρα - Αλεξανδρούπολη - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα. Η Χώρα απέχει 6 χλμ. από το λιμάνι. Την κοσμούν πλακόστρωτες πλατείες, περιποιημένα καταστήματα, καλντερίμια και επιβλητικά απομεινάρια από τα τείχη του μεσαιωνικού κάστρου. Τα δίπατα σπίτια εντυπωσιάζουν. Ιδίως τα εκλεκτά δείγματα των “αϊτσένιων” οικιών, δηλαδή αυτών με την επίπεδη χωματένια στέγη. Η επόμενη στάση μας είναι η Καμαριώτισσα. Γραφικό επίνειο, που οφείλει την ονομασία της στο εικόνισμα της Παναγίας από τις Καμάρες, που φυλάσσεται στην ομώνυμη εκκλησία. Απόπλους 12:15 για την Αλεξανδρούπολη. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και καφέ και αργότερα μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση επιστροφής για Αθήνα.


  

Τιμές κατ' άτομο:

 

Περιλαμβάνονται:

  • αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Αλεξανδρούπολη - Αθήνα με Olympic Air
  • ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη - Αλεξανδρούπολη
  • μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις που αναφέρονται
  • διαμονή στο ξενοδοχείο Niki Beach 3*
  • πρωινό
  • ένα κύριο γεύμα ή δείπνο καθημερινά σε τοπικά εστιατόρια της Σαμοθράκης 
  • αρχηγός / συνοδός 
  • ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
  • ΦΠΑ
Λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες-οδηγίες

Πτήσεις με Olympic Air
Αθήνα - Αλεξανδρούπολη 11:15 12:15
Αλεξανδρούπολη  - Αθήνα 21:30 22:30

Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-17:00

Τρίτη: 9:00-20:00

Τετάρτη: 9:00-17:00

Πέμπτη: 9:00-20:00

Παρασκευή: 9:00-20:00

Σάββατο: 09:00-15:00