Εκδρομή Πάτμος 5 ημέρες κωδ. 39S5

Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Εκδρομή Πάτμος 5 ημέρες κωδ. 39S5

Επισκόπηση
5ήμερη εκδρομή στην Πάτμο με αναχώρηση 27/7/2019! Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με Blue Star Ferries, διαμονή σε ξενοδοχείο 2*, πρωινό, μεταφορές!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Πειραιάς (εν πλω)

Aναχώρηση στις 22.30 για το λιμάνι του Πειραιά, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους (23.55) για Πάτμο, διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα: Πάτμος 

'Αφιξη το πρωί στην Πάτμο και ξεκινάμε αμέσως τη γνωριμία με το νησί. Θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Μητρός Αγαπημένου, νοτιοδυτικά της Χώρας που ιδρύθηκε το 1613 από τον ιερομόναχο του μεγάλου μοναστηριού Νικηφόρο. Επόμενος σταθμός το Ιερό Κάθισμα Αγίου Νεκταρίου του θαυματουργού στα Λουκάκια της Πάτμου, ένα μεγάλο ξεχωριστό προσκύνημα και Ησυχαστήριο, έργο του Αγίου Καθηγούμενου και Έξαρχου του νησιού. Ακολουθεί μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Σκάλα, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Πάτμος

Πρωινό και συνεχίζουμε τη γνωριμία - περιήγηση με το νησί, με επίσκεψη στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκαλύψεως του Ιωάννη του Θεολόγου, ακολουθεί η Μονή του Οσίου Χριστοδούλου στη Χώρα και η Μονή Ζωοδόχου Πηγής. Λίγο αργότερα στο χωριό Κάμπος, θα έχουμε την ευκαιρία για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Πάτμος (προαιρετική εκδρομή στους Λειψούς)

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη να την αξιοποιήσετε με περιπάτους ή κολύμπι ή εναλλακτικά να ακολουθήσετε την πρόταση μας για προαιρετική εκδρομή (έξοδα ατομικά) στους Λειψούς, ένα μικρό νησί με ιδιαίτερη ομορφιά και αρχιτεκτονική, με το λευκό και το μπλε να κυριαρχεί και να δένει αρμονικά με το γαλάζιο της θάλασσας που το περιβάλλει. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε και την ιστορική Παναγία του Χάρου με τη θαυματουργή εικόνα των Κρίνων. Η παραλία Λιεντού είναι αυτή που θα μας "φιλοξενήσει" και θα μας δώσει τη δυνατότητα για κολύμπι. Επιστροφή το απόγευμα στην Πάτμο, χρόνος ελεύθερος μέχρι τον απόπλου (23:59) του πλοίου για Πειραιά, διανυκτέρευση εν πλω.

5η ημέρα: Πειραιάς - Αθήνα

Άφιξη το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά και μεταφορά στην Αθήνα.


 

Τιμές κατ' άτομο:

 


Περιλαμβάνονται:

  • ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Πάτμος - Πειραιάς σε καθίσματα αεροπορικού τύπου
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Efi 2* στη Σκάλα
  • πρωινό
  • μεταφορές - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • αρχηγός - συνοδός
  • Φ.Π.Α. 
  • φόρος διαμονής
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-20:00

Σάββατο: 09:00-15:00