Εκδρομή Πάσχα στην Τήνο 4 ημέρες κωδ. 39N4

Οδική εκδρομή στην Ελλάδα

Εκδρομή Πάσχα στην Τήνο 4 ημέρες κωδ. 39N4

Επισκόπηση
Πάσχα στην Τήνο! 4ήμερη εκδρομή με αναχώρηση 17/4/2020! Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα-Τήνος-Ραφήνα, διαμονή στο ξενοδοχείο Tinos Beach 4*, ημιδιατροφή, Αναστάσιμο δείπνο, Πασχαλινό γεύμα, μεταφορές, γύρος του νησιού!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Ραφήνα - Τήνος

Αναχώρηση στις 05:45 για το λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους (07:30) για Τήνο. Μετά από τετράωρο ταξίδι, φτάνουμε στο νησί της Μεγαλόχαρης. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά στη Χώρα. Ακολουθεί τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Νωρίς το βράδυ δείπνο σε μπουφέ με νηστίσιμα και αμέσως μετά παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου στον Ιερό Ναό της Παναγίας, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Γύρος του νησιού

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Πρώτος σταθμός η Ιερά Μονή Κεχροβουνίου, το μοναστήρι όπου μόνασε η Αγία Πελαγία. Προσκύνημα και επίσκεψη στο κελί της Αγίας, χάρις στο όραμα της οποίας έγινε η εύρεση της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας. Ακολουθεί το χωριό Βώλακας, ένα μεσαιωνικό καθολικό χωριό, χτισμένο σε υψόμετρο 280 μέτρων, σε ένα μικρό οροπέδιο στη μέση του νησιού, με αρκετά από τα σπίτια του κτισμένα επάνω σε σφαιρικούς βράχους και συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό του Πύργου, με το νέο Μουσείο μαρμαροτεχνίας, το σπίτι - Μουσείο του σπουδαίου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά και το Μουσείο Τήνιων καλλιτεχνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας το βράδυ και αμέσως μετά πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Τήνος

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι να αρχίσει το Πασχαλινό γλέντι με μεζέδες, ούζο, κρασί, τσίπουρο στο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου και να συνεχιστεί με το πλούσιο Πασχαλινό γεύμα συνοδεία ζωντανής μουσικής. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε μια ιδιαίτερη ακολουθία, τον Εσπερινό της αγάπης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Τήνος - Ραφήνα - Αθήνα

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στη Χώρα, για περιπάτους και αγορά αναμνηστικών, μέχρι την επιβίβασή μας στο πλοίο της επιστροφής νωρίς το μεσημέρι (12:45) για το λιμάνι της Ραφήνας. Άφιξη και μεταφορά στην Αθήνα.Πάσχα 2020
 

Τιμές κατ' άτομο:
 

Αναχώρηση Ξενοδοχείο 2κλινο 3ο άτομο Παιδί 1κλινο
17/4/2020 Tinos Beach 4* 258€* 210€ 95€ 303€*

*Για κρατήσεις με προκαταβολή έως 31/3, έκπτωση 15€ στην τιμή 2κλινου & 1κλινου για περιορισμένο αριθμό δωματίων.

Περιλαμβάνονται:

 • εισιτήρια πλοίων οικονομικής θέσης Ραφήνα - Τήνος - Ραφήνα
 • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Tinos Beach 4* 
 • πρωινό
 • δείπνο σε μπουφέ με νηστίσιμα τη Μ. Παρασκευή
 • παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο
 • Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική, με γλέντι που ξεκινά με μεζέδες
 • ούζο, τσίπουρο, κρασί, στην πισίνα του ξενοδοχείου, νωρίς το μεσημέρι
 • εκδρομές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν
 • αρχηγός - συνοδός
 • φόρος διαμονής
 • Φ.Π.Α.
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-17:00

Τρίτη: 9:00-20:00

Τετάρτη: 9:00-17:00

Πέμπτη: 9:00-20:00

Παρασκευή: 9:00-20:00

Σάββατο: 09:00-15:00