Loading...

Εκδρομή Γύρος Κρήτης (πλοίο & πούλμαν)

Τιμή ατόμου από
325
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
6ήμερος καλοκαιρινός γύρος Κρήτης με αναχωρήσεις 25/7, 7/8, 22/8 Χανιά - Τάφοι Βενιζέλων - λίμνη Κουρνά - Αργυρούπολη - Ρέθυμνο - Ηράκλειο - Κνωσσός - Ενυδρείο Ηρακλείου - Ελούντα - Σπιναλόγκα - Άγιος Νικόλαος - Δαμνόνι! Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο 3* στο Ηράκλειο, πρωινό, 3 δείπνα, μεταφορές! Προσφορά έγκαιρης κράτησης. ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ για καλοκαίρι 2022
Περιγραφή

1η ημέρα: Πειραιάς - Χανιά (εν πλω)

Αναχώρηση στις 20.30 για το λιμάνι του Πειραιά, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Xανιά, διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα: Χανιά - Ηράκλειο (Τάφοι Βενιζέλων - λίμνη Κουρνά - Αργυρούπολη - Ρέθυμνο)

Νωρίς το πρωί φτάνουμε στο λιμάνι των Χανίων και απολαμβάνουμε ένα υπέροχο πρωινό με περιπάτους γνωριμίας στην πόλη με το Βενετσάνικο λιμάνι, τη Φορτέτσα και τα γραφικά δρομάκια της πόλης. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε τους Τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι, μέσα σε ένα μαγευτικό 'Αλσος με μοναδική θέα στην πόλη. Ακολουθεί η Λίμνη Κουρνά, μια μοναδική φυσική λίμνη που τροφοδοτείται από την πηγή Αμάτι και αποστραγγίζεται προς τον ποταμό Δέλφινα, ενώ η απόσταση της από τη θάλασσα είναι 2.5χλμ. To μεσημέρι καταλήγουμε στο γραφικό χωριό της Αργυρούπολης, όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικά σε παραδοσιακή ταβέρνα του καταπράσινου οικισμού. Επόμενος σταθμός η πόλη του Ρεθύμνου, με τη Φορτέτσα και τα γραφικά δρομάκια της πόλης, που η ανατολίτικη επιρροή από την Τουρκοκρατία, συνδυάζεται με την ενετική αρχιτεκτονική της Αναγέννησης. Θα απολαύσουμε τον καφέ μας και θα περπατήσουμε στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου, για να συναντήσουμε πολλά ενετικά και τουρκικά μνημεία. Νωρίς το βράδυ καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ηράκλειο (Κνωσσός - Ενυδρείο)

Πρωινό και επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσσού. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για το μεγαλύτερο ενυδρείο της Μεσογείου. Το Ενυδρείο της Κρήτης καταλαμβάνει έκταση 5.000 τ.μ. περίπου και είναι τμήμα του ευρύτερου κτιριακού συγκροτήματος του Θαλασσόκοσμου (ΕΛΚΕΘΕ Κρήτης) και περιλαμβάνει εγκατάσταση πολλών δεξαμενών - ενυδρείων διαφόρων μεγεθών, μερικά από τα οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακά σε όγκο (60.000 λίτρων). Έτσι δόθηκε η δυνατότητα να φιλοξενηθούν οργανισμοί μεγάλου μεγέθους (πχ. καρχαρίες, τοννοειδή, κ.λ.π.), να υπάρχει ο αναγκαίος ζωτικός χώρος για τα φιλοξενούμενα είδη όπως επίσης να γίνει εφικτή η αναπαράσταση των φυσικών βιοτόπων των ειδών μέσα στα ενυδρεία τους. Αμέσως μετά θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά στην περιοχή της Χερσονήσου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας στην πόλη του Ηρακλείου. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Ελούντα - Σπιναλόγκα - Άγιος Νικόλαος - Ηράκλειο

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική Ελούντα, με μικρή στάση - επίσκεψη, στην ανδρική Μονή Αγίου Γεωργίου, που είναι χτισμένη στην καρδιά του φαραγγιού του Σεληνάρη. Λίγο αργότερα με μικρό πλοιάριο (έξοδα ατομικά) θα γνωρίσουμε το μαρτυρικό νησί της Σπιναλόγκα. Επιστροφή στην Ελούντα και μετάβαση στην υπέροχη παραλία της Πλάκας για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τον Άγιο Νικόλαο, για τον απογευματινό καφέ και περιπάτους γνωριμίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Δαμνόνι - Ηράκλειο - Πειραιάς (εν πλω)

Μετά το πρωινό θα φτάσουμε στο νότιο κομμάτι της Κρήτης και την υπέροχη παραλία Δαμνόνι. Παραμονή για κολύμπι ή εναλλακτικά μετάβαση με πλοιάριο (έξοδα ατομικά) στην εξωτική παραλία και το φοινικόδασος της Πρέβελης. Η επιστροφή μας από το Κουρταλιώτικο φαράγγι με μικρή στάση για αναμνηστικές φωτογραφίες. Νωρίς το βράδυ επιστρέφουμε στην πόλη του Ηρακλείου, τακτοποίηση στο πλοίο για το ταξίδι της επιστροφής (21:00) προς το λιμάνι του Πειραιά, διανυκτέρευση εν πλω.

6η ημέρα: Πειραιάς

'Αφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά και μεταφορά στην Αθήνα.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Καλοκαίρι 2022
Αναχωρήσεις 25/7, 7/8, 22/8
Ξενοδοχείο Olympic 3*
2κλινο** 325 € **
1κλινο 385 €
3ο άτομο έως 12 ετών σε 3κλινο 285€

**Για κρατήσεις έως 30 ημέρες ΠΡΙΝ την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων, με προκαταβολή 50€ ανά άτομο, παρέχεται έκπτωση 30€ ανά άτομο, στην τιμή του δίκλινου δωματίου.

KAMΠΙΝΕΣ ΠΛΟΙΩΝ:

Όσοι εκδρομείς επιθυμούν άλλη κατηγορία καμπίνας από αυτή του κοστολογίου, εφόσον ελεγχθεί η διαθεσιμότητα, υπάρχουν οι πιο κάτω ανά άτομο επιβαρύνσεις:

ΑΒ2: 35€, Α2: 45€, ΑΒ3: 15€, Α3: 25€, Α4: 15€, ΑΒ1: 80€

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Χανιά & Ηράκλειο - Πειραιάς σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες

 • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  OLYMPIC 3*στο κέντρο του Ηρακλείου

 • 3 πρωινά

 • 3 δείπνα

 • μεταφορές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα

 • αρχηγός - συνοδός

 • τοπικός ξεναγός στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού

 • ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης

 • Φ.Π.Α. 

 • φόρος διαμονής

Λεπτομέρειες
 • Είναι δυνατόν ορισμένες φορές η επίσκεψη στην πόλη του Ρεθύμνου να μεταφερθεί την πέμπτη ημέρα της εκδρομής.

 • *Για κρατήσεις έως 30 ημέρες ΠΡΙΝ την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων, με προκαταβολή 50€ ανά άτομο, παρέχεται έκπτωση 30€ ανά άτομο, στην τιμή του δίκλινου δωματίου.

 • το ξενοδοχείο Olympic βρίσκεται στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου. Με εύκολη πρόσβαση και σε μικρή απόσταση απ’ όλα τα αξιοθέατα. Διαθέτει 24ωρη υποδοχή, αίθουσα σεμιναρίων, βιβλιοθήκη, πλούσιο πρωινό, εστιατόριο, δωρεάν WI-FI, υπηρεσία δωματίου, LED TV με δορυφορικά κανάλια, ψυγείο στο δωμάτιο, 73 ευρύχωρα και άνετα δωμάτια με διπλά τζάμια για άριστη ηχομόνωση, διακοσμημένα με ιδιαίτερο γούστο, κλιματισμό και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες.

 • Υ.Γ. Είναι δυνατόν η επίσκεψη στην πόλη του ΡΕΘΥΜΝΟΥ να μεταφερθεί την 5η ημέρα της εκδρομής.

Φωτογραφίες
7
7
Κνωσσός Κρήτη
7
Κούλες Κάστρο στο Ηράκλειο
7
Κρήτη Σπιναλόγκα
Κωδ: 39
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά