Loading...

Αεροπορική εκδρομή Ζυρίχη

Τιμή ατόμου από
695
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
6ήμερη αεροπορική εκδρομή στη Ζυρίχη με αναχώρηση 23/4. Καταρράκτες Ρήνου, Ιντερλάκεν, Βέρνη, Σαιντ Γκάλεν, Λιχτενστάιν, Λουκέρνη, Ζυρίχη (Κωνστάνζ, Μαϊνάου …"Νησί των Λουλουδιών"). Αεροπορικά εισιτήρια με Swiss, 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας, πρωινό, μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις, αρχηγός - συνοδός. Ενημερωμένες τιμές για άνοιξη 2022.
Περιγραφή

1η ηµέρα: Αθήνα - Ζυρίχη - Καταρράκτες Ρήνου - Ζυρίχη

Συνάντηση στο αεροδρόµιο και πτήση µε SWISS για Ζυρίχη, την µεγαλύτερη πόλη και το οικονοµικό κέντρο της Ελβετίας. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουµε άµεσα για τους φαντασµαγορικούς Καταρράκτες του Ρήνου στο καντόνι του Σαφχάουζεν, ένα µεγαλειώδες θέαµα της φύσης που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη, καθώς ο υδάτινος όγκος πέφτει µε βοή από ψηλά και σχηµατίζει στη βάση του µια λίµνη, συνεχίζοντας την αέναη πορεία του προς τις εκβολές του. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στην Ζυρίχη. Κτισµένη σε µια µαγευτική τοποθεσία στις όχθες µιας λίµνης και δυο ποταµών, η πόλη έχει επιβλητικούς ναούς, µουσεία, γκαλερί, αλλά και τον πιο ακριβό εµπορικό δρόµο του κόσµου. Το γοητευτικό µεσαιωνικό της κέντρο είναι διάσπαρτο από µοντέρνα µπαρ, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και καταστήµατα. όπου κατά τη διάρκεια της περιήγησής µας θα δούµε την περίφηµη λεωφόρο Μπάνχοφστρασσε, θα περπατήσουµε στους κεντρικούς πεζόδροµους της παλιάς πόλης, θα δούµε (εξωτερικά) την εκκλησία Φραουµύνστερ µε τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Καθεδρικό ναό, το ∆ηµαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού, τον λόφο του Λίντερχοφ, τις γέφυρες του ποταµού Λίµατ και άλλα αξιοθέατα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο Marriott Zurich 5*, σε απόσταση περιπάτου από την Μπάνχοφστρασσε ή στο Courtyard by Marriott 4 sup. στην συνοικία Oerlikon. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: Ζυρίχη - Ιντερλάκεν - Bέρνη

Πρωινή αναχώρηση για το δηµοφιλές και κοσµοπολίτικο τουριστικό θέρετρο Ιντερλάκεν, που βρίσκεται ανάµεσα στις λίµνες Τουν και Μπρίενζ, σε απόσταση αναπνοής από τον εντυπωσιακό και πάντα χιονισµένο ορεινό όγκο του Γιουνγκφράου (Jungfrau). Συνεχίζουµε για την ροµαντική πρωτεύουσα της Ελβετίας, την Βέρνη, "την πόλη των κρηνών", που είναι κτισµένη σε µια καµπή του ποταµού Άαρ. Σύµφωνα µε τον θρύλο, ο ιδρυτής της πόλης δούκας Μπέρτολντ Ε’ της έδωσε το όνοµα του πρώτου ζώου που σκότωσε σε ένα κυνήγι το 1191 - µια αρκούδα (Bär), η οποία αποτελεί το έµβληµά της για περισσότερα από 500 χρόνια. Ο πρώτος λάκκος µε αρκούδες κατασκευάστηκε το 1441 και ο τέταρτος βρίσκεται µεν στο κέντρο της πόλης, αλλά είναι κενός. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούµε το Κοινοβούλιο, τον πύργο του ιστορικού Ρολογιού, τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό, το παλιό ∆ηµαρχείο και θα περπατήσουµε στους πεζόδροµους µε τα µεσαιωνικά κτίρια. Επιστροφή στην Ζυρίχη. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: Ζυρίχη - Λουκέρνη - Ζυρίχη

Πρωινή αναχώρηση για την κουκλίστικη Λουκέρνη, που είναι κτισµένη στις όχθες της λίµνης των τεσσάρων καντονιών. Άφιξη και περιήγηση στο καλοδιατηρηµένο µεσαιωνικό κέντρο της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούµε µεταξύ άλλων το παλιό ∆ηµαρχείο, την χαρακτηριστική γραφική ξύλινη γέφυρα, το µνηµείο του Λιονταριού κ.ά. Επιστροφή στην Ζυρίχη και χρόνος ελεύθερος. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: Ζυρίχη, Ελεύθερη µέρα, Προαιρετική εκδροµή: Κωνστάνζ, Μαϊνάου/"Νησί των Λουλουδιών"

Για τη σηµερινή ελεύθερη µέρα σας προτείνουµε µια προαιρετική εκδροµή (έξοδα ατοµικά) στην Κωνστάνζ και το Μαϊνάου, το "Νησί των Λουλουδιών".

Περιγραφή προαιρετικής εκδροµής:

Πρωινή αναχώρηση για την Κωνστάνζ, που βρίσκεται στο δυτικό άκρο της οµώνυµης λίµνης. Η λίµνη Κωνσταντίας ή Μπόντενζεε (Bodensee) είναι µια από τις πιο γραφικές λίµνες της Ευρώπης. Βρίσκεται σε υψόµετρο 400 µέτρων στις παρυφές των Άλπεων και ανήκει σε τρία κράτη - την Γερµανία, την Ελβετία και την Αυστρία. Φθάνοντας θα περπατήσουµε στο ιστορικό κέντρο της πόλης, θα δούµε το άγαλµα Ιµπέρια, την πλατεία της αγοράς, τις παραδοσιακές µπυραρίες και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε όµορφα και οικονοµικά ψώνια. Συνεχίζουµε για το νησί Μαϊνάου (Mainau), το οποίο το 1932 ο Σουηδός πρίγκιπας Λένναρτ Μπερναντότ (Lennart Bernadotte), µεταµόρφωσε σε επίγειο παράδεισο - έναν κήπο µε µαγευτικά λουλούδια. Το 2004 ο Λένναρτ Μπερναντότ απεβίωσε σε ηλικία 95 ετών και ετάφη στην κρύπτη κάτω από το βασιλικό παρεκκλήσιο στο Μαϊνάου. Η διαχείριση του κήπου πέρασε πλέον στα παιδιά του. Επιστροφή στη Ζυρίχη. ∆ιανυκτέρευση.

5η ηµέρα: Ζυρίχη - Λιχτενστάιν - Σαιντ Γκάλεν - Ζυρίχη

Πρωινή αναχώρηση για την Βαντούζ, την πρωτεύουσα του Πριγκιπάτου του Λιχτενστάιν, του τέταρτου µικρότερου κράτους στην Ευρώπη (µετά το Βατικανό, το Μονακό και τον Άγιο Μαρίνο). Είναι από τις ελάχιστες χώρες στον κόσµο που δεν διαθέτει αεροδρόµιο, δεν έχει δικό της νόµισµα (χρησιµοποιεί το ελβετικό νόµισµα), αλλά ούτε και εθνική γλώσσα (γερµανόφωνη χώρα). Προαιρετική βόλτα µε το τρενάκι της πόλης (έξοδα ατοµικά). Μετά την περιήγησή µας, θα αναχωρήσουµε για το Σαιντ Γκάλεν (St. Gallen), µία ιστορική πόλη της βορειοανατολικής Ελβετίας και πρωτεύουσα του οµώνυµου καντονιού. Ένα από τα αξιοθέατα της πόλης και µνηµείο παγκόσµιας κληρονοµιάς της UNESCO από το 1983, είναι η Μονή των Βενεδικτίνων, στην φηµισµένη βιβλιοθήκη της οποίας φυλάσσονται περίπου 150.000 βιβλία και χειρόγραφα, που χρονολογούνται από τον 9ο αιώνα. Επιστροφή στην Ζυρίχη. ∆ιανυκτέρευση.

6η ηµέρα: Ζυρίχη - Αθήνα

Πρωινό ελεύθερο. Περπατήστε στους εµπορικούς δρόµους µε τις τράπεζες, τις πολυτελείς µπουτίκ και τα πολυκαταστήµατα ή απολαύστε µια ζέστη σοκολάτα στις όχθες του ποταµού Λίµατ. Το µεσηµέρι µετάβαση στο αεροδρόµιο και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Άνοιξη 2022
Αναχώρηση 23/4 Ξενοδοχείo: Courtyard by Marriott 4* Sup. Marriott Zurich 5*
Δίκλινο 695€ 945€
3ο άτομο έως 12 ετών 545€ 795€
Μονόκλινο 995€ 1445€
Φόροι +300€ +300€

Πτήσεις με Swiss

Αθήνα - Ζυρίχη

LX 1843

09:00-10:50

Ζυρίχη - Αθήνα

LX 1842

17:50-21:25

Παροχές

Περιλαµβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ζυρίχη - ΑΘήνα µε απευθείας πτήσεις της Swiss.

 • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας.

 • Μπουφέ πρόγευµα καθηµερινά.

 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραµµα.

 • Αρχηγός-συνοδός.

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 • Φ.Π.Α.

∆εν περιλαµβάνονται:

 • Φόροι αεροδροµίων, επίναυλοι καυσίµων, check points, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια COVID για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 300€.

 • Είσοδοι σε µουσεία, µνηµεία και λοιπά αξιοθέατα.

 • Φιλοδωρήµατα, αχθοφορικά.

 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραµµα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόµενο κλπ.

Λεπτομέρειες

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι.

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας.

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

 • Οι ώρες των πτήσεων είναι τοπικές.

 • Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.

Φωτογραφίες
8
Βέρνη Ελβετία
8
Ζυρίχη Ελβετία
8
Ιντερλάκεν Ελβετία
8
Καταρράκτες του Ρήνου
Κωδ: 50
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά