Loading...

Αεροπορική εκδρομή Ελβετία και Φέλντκιρχ

Τιμή ατόμου από
645
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
5ήμερη αεροπορική εκδρομή στην Ελβετία και στο Φέλντκιρχ με αναχώρηση 27/10. Σαιντ Γκάλεν - Άπεντσελ - Λιχτενστάιν - Λιντάου - Λουκέρνη (προαιρετικά: Βάτενς/Μουσείο Σβαρόφσκι - Ίννσμπρουκ). Αεροπορικά εισιτήρια για Ζυρίχη με Swiss, διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, ημιδιατροφή, μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις, αρχηγός - συνοδός. Ενημερωμένες τιμές για Φθινόπωρο 2022.
Περιγραφή

1η ηµέρα: Αθήνα - Ζυρίχη - Φέλντκιρχ

Συνάντηση στο αεροδρόµιο και πτήση µε Swiss για Ζυρίχη, την µεγαλύτερη πόλη και το οικονοµικό κέντρο της Ελβετίας. Κτισµένη σε µια µαγευτική τοποθεσία στις όχθες µιας λίµνης και δυο ποταµών, έχει επιβλητικούς ναούς, µουσεία, γκαλερί, αλλά και τον πιο ακριβό εµπορικό δρόµο του κόσµου. Το γοητευτικό µεσαιωνικό της κέντρο είναι διάσπαρτο από µοντέρνα µπαρ, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και καταστήµατα. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούµε την περίφηµη λεωφόρο Μπάνχοφστρασσε, θα περπατήσουµε στους κεντρικούς πεζοδρόµους της παλιάς πόλης, θα δούµε (εξωτερικά) την εκκλησία Φραουµύνστερ µε τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Καθεδρικό ναό, το ∆ηµαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού, τον λόφο του Λίντερχοφ, τις γέφυρες του ποταµού Λίµατ και άλλα αξιοθέατα. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούµε στην µικρή γραφική αυστριακή πόλη Φέλντκιρχ (Feldkirch), που βρίσκεται µόλις 10 λεπτά από τα σύνορα της Ελβετίας και θα αποτελέσει το ορµητήριό µας για τις επισκέψεις µας στο Λιχτενστάιν και σε διάφορες περιοχές της Ελβετίας και της Γερµανίας. Η πανέµορφη αυτή πόλη διασχίζεται από τον ποταµό Ιλλ και έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφο τον µεσαιωνικό της χαρακτήρα στο ιστορικό της κέντρο. Θα περπατήσουµε στην οδό Marktgasse µε τα όµορφα παλιά κτίρια, θα δούµε τον Καθεδρικό ναό του αγίου Νικολάου (1478), τον πύργο Katzenturm και το κάστρο Schattenburg-σύµβολο της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο WEISSES KREUZ 4*. ∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: Φέλντκιρχ, Εκδροµή Σαιντ Γκάλεν & Άπεντσελ

Πρωινή αναχώρηση για το Σαιντ Γκάλεν (St.Gallen), µία ιστορική πόλη της βορειοανατολικής Ελβετίας και πρωτεύουσα του οµώνυµου καντονιού. Ένα από τα αξιοθέατα της πόλης και µνηµείο παγκόσµιας κληρονοµιάς της UNESCO από το 1983, είναι η Μονή των Βενεδικτίνων, στην φηµισµένη βιβλιοθήκη της οποίας φυλάσσονται περίπου 150.000 βιβλία και χειρόγραφα, που χρονολογούνται από τον 9ο αιώνα. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για το πανέµορφο Άπεντσελ, που βρίσκεται στο βορειοανατολικό τµήµα της χώρας. Σε αυτό το αλπικό χωριό ισχύει εδώ και περίπου 700 χρόνια η άµεση δηµοκρατία - µια φορά τον χρόνο (την τελευταία Κυριακή του Απριλίου, εκτός αν πέφτει ανήµερα το Πάσχα, οπότε καθυστερεί κατά µία εβδοµάδα) συγκαλείται γενική συνέλευση στην κεντρική πλατεία µε υποχρεωτική συµµετοχή όλων των πολιτών που έχουν δικαίωµα ψήφου, οι οποίοι αποφασίζουν για τα θέµατά τους µε ανάταση των χεριών και οι αποφάσεις τους είναι δεσµευτικές για όλους. Φθάνοντας, θα περπατήσουµε στα γραφικά δροµάκια, θα δούµε το ∆ηµαρχείο, την ενοριακή εκκλησία και άλλα όµορφα κτίρια, διακοσµηµένα εξωτερικά µε τοιχογραφίες. Επιστροφή στο Φέλντκιρχ. ∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: Φέλντκιρχ, Ελεύθερη µέρα (Προαιρετική εκδροµή στο Βάτενς/Μουσείο Σβαρόφσκι και το Ίννσµπρουκ)

Για τη σηµερινή ελεύθερη µέρα σας προτείνουµε µια προαιρετική εκδροµή (έξοδα ατοµικά) στο Βάτενς/Μουσείο Σβαρόφσκι και το Ίννσµπρουκ.

Περιγραφή προαιρετικής εκδροµής:

Πρωινή αναχώρηση για το Βάτενς (Wattens), όπου θα επισκεφθούµε το εκπληκτικό στο είδος του µουσείο Σβαρόφσκι - ένα ταξίδι στον µαγικό, θαυµαστό, παραµυθένιο κόσµο των κρυστάλλων Σβαρόφσκι (Swarovski). Θα περιηγηθούµε στους λαµπερούς διαδρόµους και στις "Αίθουσες των Θαυµάτων", σε έναν χώρο που συνδυάζει δηµιουργικότητα, καινοτοµία, τέχνη και διασκέδαση! Και φυσικά, ο Κρυστάλλινος Κόσµος διαθέτει έναν τεράστιο χώρο για το κατάστηµά του, όπου ο επισκέπτης µπορεί να αγοράσει κάποιες από τις µοναδικές δηµιουργίες του οίκου Σβαρόφσκι. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουµε για το κουκλίστικο Ίννσµπρουκ, τη "γέφυρα του ποταµού Ινν", (brücke: γέφυρα), την πρωτεύουσα του Αυστριακού οµόσπονδου κρατιδίου Τιρόλο, όπου κατά την απογευµατινή µας περιήγηση θα δούµε τα µπαρόκ αρχιτεκτονικής κτίρια της πόλης, τις πλατείες, την κεντρική λεωφόρο Μαρία Τερεζιενστράσε (Μαρίας Θηρεσίας), την Χρυσή Στέγη, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Ιακώβου, τα ανάκτορα Χόφµπουργκ (εξωτερικά), την Αψίδα του Θριάµβου κ.ά. Επιστροφή στο Φέλντκιρχ. ∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: Φέλντκιρχ - Λιχτενστάιν - Λιντάου - Φέλντκιρχ

Πρωινή αναχώρηση για την Βαντούζ, την πρωτεύουσα του Πριγκιπάτου του Λιχτενστάιν, του τέταρτου µικρότερου κράτους στην Ευρώπη (µετά το Βατικανό, το Μονακό και τον Άγιο Μαρίνο). Είναι από τις ελάχιστες χώρες στον κόσµο που δεν διαθέτει αεροδρόµιο, δεν έχει δικό της νόµισµα (χρησιµοποιεί το ελβετικό νόµισµα), αλλά ούτε και εθνική γλώσσα (γερµανόφωνη χώρα). Προαιρετική βόλτα µε το τρενάκι της πόλης (έξοδα ατοµικά). Μετά την περιήγησή µας, θα αναχωρήσουµε για το Λιντάου (Lindau), µια µικρή πόλη της Βαυαρίας και νησί στην ανατολική όχθη της λίµνης Κωνστάνζ (Κωνσταντίας/Μπόντενζεε). Βρίσκεται κοντά στο "τριεθνές" σηµείο συνάντησης της Γερµανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας. Βόλτα στα δροµάκια της γραφικής πόλης και ελεύθερος χρόνος για γεύµα. Επιστροφή στο Φέλντκιρχ. ∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.

5η ηµέρα: Φέλντκιρχ - Λουκέρνη - Ζυρίχη - Αθήνα

Πρωινή αναχώρηση για την κουκλίστικη Λουκέρνη, που είναι κτισµένη στις όχθες της λίµνης των τεσσάρων καντονιών. Άφιξη και περιήγηση στο καλοδιατηρηµένο µεσαιωνικό της κέντρο µε το παλαιό ∆ηµαρχείο, την χαρακτηριστική γραφική ξύλινη γέφυρα, το µνηµείο του Λιονταριού και τα άλλα αξιοθέατα της πόλης. Νωρίς το απόγευµα µετάβαση στο αεροδρόµιο της Ζυρίχης και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Φθινόπωρο 2022
Αναχώρηση 27/10/22
Δίκλινο 645 €
3ο άτομο έως 12 ετών 495 €
Μονόκλινο 845 €
Φόροι, επίναυλοι κτλ +300 €

Πτήσεις με Swiss

Αθήνα - Ζυρίχη

LX 1843

06:35 -10:50

Ζυρίχη - Αθήνα

LX 1843

17:45 -21:20

Παροχές

Περιλαµβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ζυρίχη - Αθήνα µε απευθείας πτήσεις της Swiss.

 • Διαμονή στο ξενοδοχείο Weisses Kreuz 4*.

 • Ηµιδιατροφή (µπουφέ πρόγευµα και ένα δείπνο καθηµερινά).

 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραµµα.

 • Αρχηγός-συνοδός.

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 • Φ.Π.Α

∆εν περιλαµβάνονται:

 • Φόροι αεροδροµίων, επίναυλοι καυσίµων, check point, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια COVID για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 300€.

 • Είσοδοι σε µουσεία, µνηµεία και λοιπά αξιοθέατα.

 • Φιλοδωρήµατα, αχθοφορικά.

 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραµµα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόµενο κλπ.

Λεπτομέρειες

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι.

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας.

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

 • Οι ώρες των πτήσεων είναι τοπικές.

 • Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο

Φωτογραφίες
7
H μικρή γραφική αυστριακή πόλη Φέλντκιρχ (Feldkirch)
7
Η πρωτεύουσα του Τιρόλο, Ίνσμπρουκ
7
Λουκέρνη Ελβετία
7
Λιντάου (Lindau), Λίμνη Κωνστάνζ
Κωδ: 50
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά