Αεροπορική εκδρομή Πανόραμα Ελβετίας 5 ημέρες κωδ. 50P4

Αεροπορική εκδρομή

Αεροπορική εκδρομή Πανόραμα Ελβετίας 5 ημέρες κωδ. 50P4

Επισκόπηση
5ήμερη αεροπορική εκδρομή Πανόραμα Ελβετίας με αναχώρηση 21/3, 25/3 & 16/4/2020! Ζυρίχη - Μοντρέ - Λωζάνη - Γενεύη - Βέρνη - Λουκέρνη - Ιντερλάκεν - Καταρράκτες Ρήνου! Αεροπορικά εισιτήρια με Swiss, διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, πρωινό, μεταφορές, ξεναγήσεις πόλεων!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Ζυρίχη - Μοντρέ - Λωζάνη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Ζυρίχη. Άφιξη και αναχώρηση για τη Λωζάνη με ενδιάμεση επίσκεψη στο Μοντρέ. Ελεύθερος χρόνος και συνεχίζουμε την πορεία μας για τη Λωζάνη. Πεζοί, θα επισκεφτούμε το παλιό κομμάτι της πόλης με τους φιδογυριστούς πεζοδρόμους και τις μικροσκοπικές πλατείες, μέχρι να φτάσουμε στον Γοτθικό, Καθεδρικό Ναό του 12ου αιώνα, χωρίς βέβαια να παραλείψουμε να δούμε το Ολυμπιακό μουσείο, στο Ουσί (εξωτερικά), της Ολυμπιακής επιτροπής που έχει εδώ την έδρα της. Τέλος, άφιξη στη Λωζάνη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η ημέρα: Λωζάνη - Γενεύη

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για τη Γενεύη. Θα διέλθουμε τα Μέγαρα των Διεθνών οργανισμών όπως του ΟΗΕ, Ερυθρού Σταυρού, τηλεπικοινωνιών. Θα δούμε το τεράστιο σιντριβάνι που αναβλύζει μέσα από την λίμνη και εκτοξεύει το νερό  σε ύψος 150 μ. και αποτελεί μαζί με το πολύχρωμο λουλουδιασμένο ρολόι, το σύμβολο της πόλης. Θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη με τα λιθόστρωτα και πλακόστρωτα δρομάκια, τις κουκλίστικες αντικερί, τα μικροσκοπικά βιβλιοπωλεία και τα πολυάριθμα εστιατόρια και καφέ.  Επιστροφή στη Λωζάνη.

3η ημέρα: Λωζάνη - Βέρνη - Ζυρίχη

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βέρνη. Θα γνωρίσουμε το κτίριο του Κοινοβουλίου, τον Πύργο του Ιστορικού Ρολογιού, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό, θα δούμε τις αρκούδες απο όπου η πόλη πήρε το ονομά της και θα περπατήσουμε στα πεζοδρομημένα τμήματα με τα Μεσαιωνικά κτίρια. Συνεχίζουμε για τη Ζυρίχη. Θα έχουμε  την ευκαιρία να περπατήσουμε στους κεντρικούς πεζοδρόμους, την Μπάνχοφστρασσε, την παλιά πόλη, την εκκλησία Φράουμινστερ με τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Πύργο του ρολογιού, τις γέφυρες ολόγυρα στη γαλήνια λίμνη.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

4η ημέρα: Ζυρίχη - Λουκέρνη - Ιντερλάκεν

Πρωινό και αναχώρηση για την κουκλίστικη Λουκέρνη, χτισμένη στην άκρη της λίμνης των τεσσάρων καντονιών με το παλαιό Δημαρχείο, την χαρακτηριστική γραφική ξύλινη γέφυρα, το μνημείο των Λεόντων και τα άλλα  αξιοθέατα της πόλης. Στη συνέχεια αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο θέρετρο του Ιντερλάκεν, που είναι χτισμένο στη συμβολή δυο λιμνών με ανθοστόλιστα πάρκα, επιβλητικά ξενοδοχεία και ολόγυρα τις πανύψηλες βουνοκορφές του Jungfraujof.  Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε την πόλη με τα ανθοστόλιστα πάρκα και επιστροφή στη Ζυρίχη. 

5η ημέρα: Ζυρίχη - Καταρράκτες Ρήνου - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τους καταρράκτες του Ρήνου, ένα μεγαλειώδες θέαμα της φύσης. Στη συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Ζυρίχης για την πτήση της επιστροφής. 


 

Τιμές κατ΄άτομο:

 

Αναχωρήσεις 2020 Ξενοδοχεία 2κλινο 1κλινο Παιδί Φόροι*
21/3, 25/3, 16/4 Λωζάνη: De La Paix 4*
Ζυρίχη:
Courtyard by Marriott Zurich Nord 4*
495€ 685€ 425€ 180€

*Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points, parking, φόροι πόλεων.

Λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες-οδηγίες

Πτήσεις με Swiss
Αθήνα - Ζυρίχη LX 1843 06:30 08:20
Ζυρίχη - Αθήνα LX 1842 21:10 00:45

Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς παραλείψεις.

Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-17:00

Τρίτη: 9:00-20:00

Τετάρτη: 9:00-17:00

Πέμπτη: 9:00-20:00

Παρασκευή: 9:00-20:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά