Loading...

Αεροπορική εκδρομή Νότια Ιταλία

Τιμή ατόμου από
1095
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
Οργανωμένη 8ήμερη εκδρομή σε Κοστιέρα, Αμαλφιτάνα, Νάπολη, Κάπρι. Αναχωρήσεις 24/6 & 8,22/7 & 5,12,23/8 & 9,22/9. Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean, διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*, πρωινό καθημερινά, μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, εισιτήρια πλοίου μετ’ επιστροφής για το Κάπρι, αρχηγός - συνοδός. Ενημερωμένες τιμές για Καλοκαίρι - Φθινόπωρο 2023.
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη - (Αλμπερομπέλο) Λέτσε

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση με απευθείας πτήση της Aegean για τη θρυλική Νάπολη, πρωτεύουσα του διοικητικού διαμερίσματος της Καμπανίας. Αμέσως μετά την άφιξή μας αναχωρούμε για το γραφικό Αλμπερομπέλο. Ένα παραμυθένιο σκηνικό που το ερωτεύεσαι από τα πρώτα λεπτά, το όνομα του σημαίνει “όμορφο δέντρο” και είναι διεθνώς γνωστό ως η «πρωτεύουσα των τρούλων» εξαιτίας των παραμυθένιων τρούλων που κοσμούν τα περισσότερα κτίρια της πόλης. Η πόλη έχει περίπου 1.500 περίπου σπίτια με τους κωνικούς τρούλους που χρονολογούνται από το 15ο αιώνα και έχει χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO. Θα επισκεφθούμε τους σιαμαίους Τρούλους και τον κυρίαρχο Τρούλο του 16ου αιώνα, που είναι ο μόνος με δύο ορόφους και σήμερα λειτουργεί ως μουσείο με την ιστορία και την εξέλιξη τόσο των Τρούλων όσο και του Aλμπερομπέλο. Αξίζει να περπατήσετε σε όλα τα γραφικά στενά, να βγάλετε αμέτρητες φωτογραφίες αλλά και να καθίσετε για ένα καφεδάκι ή παραδοσιακό φαγητό στα τοπικά μαγαζιά. Τελικός μας προορισμός, το Λέτσε, η επονομαζόμενη Φλωρεντία του Νότου. Μπαρόκ πόλη με αξιοθαύμαστες πλατείες, εκκλησίες και παλάτια. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Λέτσε (Grecia Salentina)

Το Λέτσε εκτός το ότι είναι η πρωτεύουσα της Απουλίας είναι και το πιο κοσμοπολίτικο κομμάτι της περιοχής, ο τουρισμός εδώ “χτυπάει” κόκκινο και οι επιλογές για φαγητό, διασκέδαση και άλλες δραστηριότητες είναι υπέρ αρκετές. Τα σημαντικότερα αξιοθέατα που θα δούμε στην πρωινή μας ξενάγηση και τα οποία μπορείς με μια βόλτα να επισκεφθείς είναι η πλατεία του καθεδρικού ναού (Piazza del Duomo) με τα περίτεχνα κτήρια, η εκκλησία της Santa Chiara, το ρωμαϊκό αμφιθέατρο που χτίστηκε τον 2ο αιώνα μ.Χ, το κάστρο του Καρόλου του V που χτίστηκε τον 16ο αιώνα και ήταν η βασιλική κατοικία και βρίσκεται δίπλα από την Όπερα. Ακόμη αξίζει να θαυμάσετε την Βασιλική της Santa Croce αλλά και να περπατήσετε στην κεντρικότερη οδό Via Vittorio Emanuele που εκεί βρίσκονται όλα τα καταστήματα, εστιατόρια και καφέ. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε νότια στη χερσόνησο του Σαλέντο, την δεύτερη μεγάλη περιοχή που επιβίωσε η γκρεκάνικη γλώσσα, γνωστή ως Grecia Salentina. Στο νοτιότερο άκρο της Απουλίας, στη χερσόνησο του Σαλέντο, στο δρόμο που ενώνει το Λέτσε με το Oτράντο η ταμπέλα γράφει με μεγάλα γράμματα “Kalόs ίrtate”. Εδώ τα πάντα έχουν ελληνική όψη: το τοπίο, οι άνθρωποι, η γλώσσα. Λευκοί ασβεστωμένοι τοίχοι, σπίτια με αυλές, στενά δρομάκια και γκριζοπράσινες ελιές. Είναι γνωστά τα ελληνόφωνα χωριά της Καλαβρίας (στη “μύτη” της μπότας) αλλά λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν την ύπαρξη της ελληνόφωνης ζώνης στην καρδιά του Σαλέντο. Τα χωριά της Γκρετσία Σαλεντίνα είναι σκορπισμένα σε μια εύφορη πεδιάδα γεμάτη αμπέλια, οπωροφόρα και φυτείες καπνού, μικρές βιομηχανίες επεξεργασίας ξύλου, κάρβουνου και οικοδομικών υλικών ενώ το καλό συγκοινωνιακό δίκτυο συνδέει τα ελληνόφωνα χωριά μεταξύ τους αλλά και με τις μεγαλύτερες πόλεις. Οι περίπου 42.000 κάτοικοί τους απολαμβάνουν ευνοϊκές συνθήκες διαβίωσης και ένα βιοτικό επίπεδο αρκετά υψηλό. Ονομάζονται Γκρίκο (Griko) και μιλούν μια ιδιόρρυθμη διάλεκτο της ελληνικής γλώσσας, που επέζησε για αιώνες μέσα από τα τοπωνύμια, τα τραγούδια, τις παραδόσεις και τα έθιμα των κατοίκων τους. Εννέα ελληνόφωνα χωριά αποτελούν την καρδιά της Γκρετσία Σαλεντίνα, με κατοίκους φιλόξενους, περήφανους, ευγενικούς και με έμφυτη καλλιτεχνία. Calimera η πνευματική πρωτεύουσα, Martignano, Sternatia, Zollino, Martano, Soleto, Castrignano dei Greci (το μικρό «Καστράκι των Ελλήνων), Corigliano d’Otranto & Melpignano. Αφού γνωρίσουμε τα πιο σημαντικά από αυτά κατευθυνόμαστε στο στρατηγικό λιμάνι του Οτράντο, στο ομώνυμο θρυλικό θαλάσσιο πέρασμα που ενώνει το Ιόνιο Πέλαγος με την Αδριατική Θάλασσα. Αφού περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο και στο επιβλητικό λιμάνι με τα εντυπωσιακά οχυρωματικά έργα θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για να απολαύσουμε τη γοητευτική αυτήν πόλη. Επιστροφή στο Λέτσε αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Λέτσε (Τάραντα, Ματέρα) - Σορέντο

Μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα θα είναι η σημερινή, αφού στη διάρκειά της θα ανακαλύψουμε μερικά ξεχωριστά μέρη. Ξεκινάμε με περιήγηση στην ιστορική πόλη του Τάραντα με τους ευρύχωρους φοινικοσκεπείς δρόμους και τα αρχοντικά κτήρια. Η πόλη έχει αναπτυχθεί πάνω σε μία μικρή νησίδα στο εσωτερικό της τοπικής λιμνοθάλασσας και στις ακτές γύρω απ' αυτή. Ο Τάραντας ιδρύθηκε τον 8ο αιώνα π.Χ. από τους Σπαρτιάτες, αποτελεί την μοναδική ελληνική αποικία στην Μεγάλη Ελλάδα που ιδρύθηκε από αυτούς. Σήμερα η κεντρική του λεωφόρος ονομάζεται Magna Grecia (Μεγάλη Ελλάδα). Σε σύντομο χρόνο έγινε κορυφαίο εμπορικό, οικονομικό και πολιτικό κέντρο με πλήθος από φιλοσόφους, στρατηγούς, συγγραφείς και αθλητές. Η πλούσια ιστορία του απεικονίζεται χαρακτηριστικά στον αρχιτεκτονικό πλούτο της πόλης που θα μας συναρπάσει. Επόμενη στάση η Ματέρα, μια από τις αρχαιότερες κατοικημένες πόλεις του κόσμου, με λαξευμένες σπηλιές, όπου οι κάτοικοι συνήθιζαν να ζουν. Βρίσκεται στην περιοχή Μπαλιζικάτα της Ιταλίας δίπλα σε ένα μικρό φαράγγι, με τον ποταμό Gravina να ρέει από κάτω. Η Ματέρα απέκτησε διεθνή φήμη με την αρχαία πόλη "Σάσσι ντι Ματέρα" (σημαίνει "οι πέτρες-σπηλιές της Ματέρας"). Τα Σάσσι της Ματέρας είναι σπίτια-σπηλιές μέσα στα βράχια τα οποία έχουν ιστορία από την προϊστορική περίοδο. Πιθανολογείται όπως ίσως εκεί εγκαταστάθηκαν οι πρώτοι άνθρωποι στην Ιταλία. Μάλιστα στη Ματέρα γυρίστηκε το 2004 η ταινία "Τα Πάθη του Χριστού" από τον Μελ Γκίμπσον. Άφιξη στο Σορέντο, όπου παραθέριζαν ο Καζανόβα και ο Γκαίτε. Θα εντυπωσιαστούμε με τις αρχοντικές επαύλεις στις πλαγιές του λόφου με θέα στα σμαραγδένια νερά, τους μεσογειακούς κήπους με τις ελιές και τα εσπεριδοειδή, το πολυσύχναστο κοσμοπολίτικο λιμάνι όπου αράζουν πανάκριβα σκάφη και τη ζωή στα καφέ της Piazza Tasso, η οποία αγαπήθηκε τόσο από τον Νίτσε όσο και από τον Ίψεν. Διανυκτέρευση στο Σορέντο ή στην ευρύτερη περιοχή.

4η ημέρα: Σορέντο (Κοστιέρα Αμαλφιτάνα : Ποζιτάνο, Αμάλφι, Σαλέρνο)

Σε έκταση 50 χλμ. κατά μήκος της νότιας πλευράς της χερσονήσου του Σορέντο, η Costiera Amalfitana, όπως λέγεται στα ιταλικά, είναι μία από τις πλέον συγκλονιστικές ακτές της Ευρώπης. Από την δεκαετία του ’60 και μετά και παράλληλα με το κοντινό και δημοφιλές Κάπρι, η ακτή Αμάλφι εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Ιταλίας αλλά και αγαπημένο μέρος των απανταχού jet setters. Ευτυχώς, εξαιτίας της γεωμορφολογίας της περιοχής, η τουριστική ανάπτυξη πραγματοποιήθηκε με ήπιους ρυθμούς και ως εκ τούτου αποτελεί ακόμη και σήμερα έναν επίγειο παράδεισο, ο οποίος συνδυάζει αρμονικά την ηρεμία της φύσης και την ένταση της νυκτερινής ζωής. Θα συναντήσουμε ήσυχα ψαροχώρια δίπλα σε κοσμοπολίτικες κωμοπόλεις και απόμερες ακρογιαλιές δίπλα σε πολυσύχναστες και οργανωμένες παραλίες. Θα φωτογραφηθούμε με φόντο το γραφικό Ποζιτάνο που είναι η πιο ακριβή περιοχή, μια πόλη με αμέτρητα σκαλιά και στενά δρομάκια, ένας οικισμός-βεράντα στο απέραντο γαλάζιο. Το γλυκύτατο Αμάλφι αποτελεί επίσης μία από τις πιο δημοφιλείς πόλεις της περιοχής. Συνεχίζουμε για το Σαλέρνο που είναι περισσότερο γνωστό για τη Μεσαιωνική Ιατρική Σχολή του, στο μυχό του ομώνυμου κόλπου της Τυρρηνικής θάλασσας. Επιστροφή στο Σορέντο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Σορέντο (Κρουαζιέρα στο Κάπρι)

Η σημερινή κρουαζιέρα στα ανοιχτά της χερσονήσου του Σορέντο θα μας φέρει στο μαγευτικό Κάπρι. Σύμφωνα με τον Έλληνα γεωγράφο Στράβωνα, το Κάπρι ήταν κάποτε τμήμα της ηπειρωτικής Ιταλίας. Η ετυμολογία του ονόματος Κάπρι είναι ασαφής. Μπορεί να ανάγεται στους αρχαίους Έλληνες, τους πρώτους αποίκους που αναφέρεται ότι κατοίκησαν το νησί και που η παρουσία πολλών αγριόχοιρων έγινε η αφορμή για την ονομασία του νησιού (όπου κάπρος σημαίνει αγριόχοιρος). Το β΄ μισό του 19ου αιώνα το Κάπρι έγινε δημοφιλές θέρετρο για Ευρωπαίους καλλιτέχνες, συγγραφείς και πολλές διασημότητες. Το 1908 ο Βλαντιμίρ Ιλίτς Ουλιάνοφ, γνωστός και ως Λένιν, φιλοξενήθηκε από τον Αλεξέι Μαξίμοβιτς Πέσκοφ, γνωστό και ως Μαξίμ Γκόρκι, Ρώσο, Σοβιετικό, συγγραφέα, στο σπίτι του κοντά στους Κήπους του Αυγούστου. Ο δε Γάλλος τραγουδιστής Ερβέ Βιλάρ κυκλοφόρησε το 1965 το τραγούδι Capri c'est fini, που έγινε παγκόσμια επιτυχία και εκτίναξε στα ύψη την αναγνωρισιμότητα του νησιού. Χαρακτηριστικά σημεία που θα επισκεφθούμε είναι η Μαρίνα Πίκολα (μικρό λιμάνι), το Μπελβεντέρε Τραγκάρα (ένας ψηλός χώρος περιπάτου πλαισιωμένος από βίλες), οι ασβεστολιθικοί βράχοι, που λέγονται θαλάσσιες στήλες και προβάλλουν πάνω από τη θάλασσα (τα Φαραλιόνι), η πόλη του Ανακάπρι, η Γαλάζια Σπηλιά (Γκρότα Ατζούρα) και τα ερείπια των Αυτοκρατορικών Ρωμαϊκών επαύλεων. Τέλος θα έχουμε χρόνο ελεύθερο να απολαύσουμε το μοναδικό κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του ομώνυμου οικισμού με τα πολυτελή καταστήματα, τα κομψά καφέ και τα αριστοκρατικά εστιατόρια. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο Σορέντο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Σορέντο (Ερκολάνο, Πομπηία) – Νάπολη

Η σημερινή μας διαδρομή προς την Νάπολη είναι αποκαλυπτική, αφού είναι διανθισμένη με την επίσκεψη σε δύο παγκόσμιας εμβέλειας αρχαιολογικούς χώρους, μοναδικούς στο είδος τους. Πρώτη μας στάση το Ερκολάνο. Λίγοι γνωρίζουν ότι το Herculaneum στα λατινικά ή Ηράκλειο στα ελληνικά, υπήρξε μια πολύ πιο πλούσια από την Πομπηία πόλη και που παρόλο που θάφτηκε και αυτή κάτω από τόνους υπέρθερμων πυροκλαστικών υλικών, εντούτοις η χρωματική ποικιλία των μαρμάρινων επενδύσεων των σπιτιών και οι ξύλινες οροφές κατάφεραν να διατηρηθούν σε εξαιρετική κατάσταση έως σήμερα. Εκτίθενται πλέον σε ένα πολύ καλά επιμελημένο χώρο και αποτελούν αδιάσειστους μάρτυρες της ευημερίας της ζωής της πόλης, που τόσο αναπάντεχα και βίαια διακόπηκε με την ηφαιστειακή έκρηξη του Βεζούβιου. Αμέσως μετά την περιήγησή μας αναχωρούμε για έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της ιταλικής Χερσονήσου, τη φημισμένη Πομπηία. Γνωστή στην αρχαιότητα ως το ομορφότερο θέρετρο των Ρωμαίων ευγενών γνώρισε στιγμές δόξας και μεγαλείου έως ότου μια φοβερή έκρηξη του Βεζούβιου στις 24 Αυγούστου του 79 μ.Χ. την κατέστρεψε ολοσχερώς. Σήμερα αποτελεί πόλο έλξης των τουριστών που κατά χιλιάδες συρρέουν για να γνωρίσουν μέσα από τα ερείπια το μέγεθος της λάμψης της καθώς και ένα από τα ελάχιστα διαθέσιμα δείγματα της καθημερινής ζωής την εποχή της ακμής της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Μετά τη μεστή και συνάμα αποκαλυπτική μας ξενάγηση συνεχίζουμε για τη Νάπολη όπου θα μας φιλοξενήσει τα δύο τελευταία βράδια του οδοιπορικού μας.

7η ημέρα: Νάπολη (ξενάγηση και επίσκεψη στο Αρχαιολογικό μουσείο)

Η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας μετά τη Ρώμη και το Μιλάνο έχει έναν μοναδικό αέρα και ένα τόσο ιδιαίτερο ταμπεραμέντο που πολλές φορές αποτέλεσε αφορμή χλευασμού από τους «καθαρόαιμους» Ιταλούς του «πολιτισμένου» βορρά. Ωστόσο η Νάπολη είναι μια από τις αρχαιότερες συνεχώς κατοικημένες πόλεις στον κόσμο, από την Εποχή του Ορείχαλκου. Την 2η χιλιετία π.Χ. στη θέση της ιδρύθηκαν ελληνικοί οικισμοί, με μια μεγαλύτερη ηπειρωτική αποικία -γνωστή αρχικά ως Παρθενόπη- να αναπτύσσεται γύρω στον 9ο αιώνα π.Χ., στο τέλος δηλαδή της Γεωμετρικής Εποχής. H πόλη επανιδρύθηκε με το όνομα Νεάπολις τον 6ο αιώνα π.Χ. και έγινε το κέντρο της Μεγάλης Ελλάδας, παίζοντας βασικό ρόλο στην ενσωμάτωση του ελληνικού πολιτισμού στη ρωμαϊκή κοινωνία. Στη σημερινή μας ξενάγηση θα γνωρίσουμε την Πιάτσα ντελ Πλεμπισίτο, την κεντρική πλατεία της πόλης, την εκκλησία Σαν Φραντσέσκο ντι Πάολα, που θυμίζει πολύ έντονα το Πάνθεον της Ρώμης, την πολυφωτογραφημένη Πόρτα Καπουάνα, το Καστέλ Νουέβο που αποτελεί το κύριο σύμβολο της αρχιτεκτονικής της πόλης κα ι το μεγαλόπρεπο κτίριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης. Θα γεμίσουμε με τις εικόνες των στενών δρόμων, της χαώδους κυκλοφορίας και της θέρμης των Ναπολιτάνων. Δε θα παραλείψουμε όμως μια επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης, από τα σημαντικότερα της Ιταλίας! Αξίζει να αναφέρουμε πως το ιστορικό κέντρο της Νάπολης είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη καλύπτοντας 17τ.χ. και έχει καταγραφεί από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Στην πορεία της μακράς ιστορίας της η Νάπολη υπήρξε πρωτεύουσα δουκάτων, βασιλείων και μεγάλο πολιτιστικό κέντρο με παγκόσμια σφαίρα επιρροής. Γαστρονομικά η πόλη είναι συνώνυμη με την πίτσα, που επινοήθηκε εδώ και που φυσικά δεν θα παραλείψουμε να δοκιμάσουμε. Η δε ναπολιτάνικη μουσική έχει σπουδαία επιρροή, καθώς της αποδίδεται η εφεύρεση της ρομαντικής κιθάρας και του μαντολίνου και σημαντική συμβολή στην όπερα και τη λαϊκή μουσική και φυσικά ακούγεται σχεδόν παντού στα στενά της πολύβουης πόλης. Τέλος ο πρόσφατα εκλιπών superstar του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα λατρεύεται σαν άγιος. Όλα τα παραπάνω είναι βέβαιο ότι συνθέτουν μία "αυθεντική" Ναπολιτάνικη εμπειρία που θα μας γοητεύσει όπως άλλωστε τους εκατομμύρια ταξιδιώτες που επισκέπτονται αυτή τη τόσο αντιφατική αλλά ταυτόχρονα σαγηνευτική μητρόπολη του Νότου. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Νάπολη – Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Μετά το πρωινό μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο της Νάπολης για την απευθείας πτήση επιστροφής στην Αθήνα. Τώρα πια είμαστε βέβαιοι πως γνωρίζουμε πολύ καλά την Νότια Ιταλίας με τις όμορφες γωνιές της που απλά είχαμε ακούσει για την ύπαρξή τους. Το οδοιπορικό στην πανέμορφη χώρα έφτασε στο τέλος του και νιώθουμε χορτασμένοι από την ομορφιά των αρχαιολογικών χώρων, των γραφικών χωριών και των όμορφων πόλεων που επισκεφθήκαμε! Άφιξη στην Αθήνα / Θεσσαλονίκη.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Καλοκαίρι 2023
Αναχωρήσεις 24/6 & 9,22/9 8,22/7 & 5,12,23/8
Δίκλινο 1.095 € 995 €
3ο άτομο παιδί έως 12 ετών 945 € 845 €
Μονόκλινο 1.735 € 1.555 €
Φόροι + 400 € + 400 €

Πτήσεις με Aegean

1η ημέρα

Αθήνα – Νάπολη

08:05 08:50

8η ημέρα

Νάπολη – Αθήνα

09:40 12:20

Πτήσεις με Aegean

Θεσσαλονίκη - Αθήνα

06:00-06:55

Αθήνα – Θεσσαλονίκη

13:05-14:00

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις της Aegean Airlines

 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό καθημερινά (2 νύχτες Λέτσε, 2 νύχτες Νάπολη, 3 νύχτες Σορέντο ή ευρύτερη περιοχή)

 • Μετακινήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν

 • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα

 • Δημοτικούς φόρους στα ξενοδοχεία

 • Εισιτήρια πλοίου μετ’ επιστροφής για το Κάπρι

 • Κόστος εισόδων πόλεων check point

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 • Φ.Π.Α.

 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός

 • Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια με καλύψεις και για covid-19

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων: + 400 € κατ'άτομο

 • Είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους

 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο

 • Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη με επιβάρυνση εσωτερικών πτήσεων: + 100 € κατ'άτομο (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)

Λεπτομέρειες

Χρήσιμες Πληροφορίες:

 • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα

 • Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι, στην ουσία, δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο (ράντζο).

 • Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.

 • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

 • Οι ώρες των πτήσεων είναι τοπικές.

 • Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες - 15ετίας σε καλή κατάσταση) ή διαβατήριο.

 • Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ

 • Οι τιμές είναι ενδεικτικές. Επιβεβαίωση της τιμής και των ωρών πτήσεων πριν την κράτηση.

Φωτογραφίες
4
4
Ιταλικό σπαγγέτι!
4
Ιταλική πίτσα
4
Ετοιμάζοντας βαλίτσα
Κωδ: 10
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά