Loading...

Αεροπορική εκδρομή γιορτές στη Ζυρίχη - Αλπικό Τραίνο - Λιχτενστάιν

Τιμή ατόμου από
895
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια στη Ζυρίχη, Αλπικό τρένο, Καταρράκτες Ρήνου, Σαιντ Γκάλεν, Λιχτενστάιν, Λουκέρνη, Σαιντ Μόριτζ, Ιντερλάκεν, Βέρνη, Ζυρίχη (Κωνστάνζ). Αναχωρήσεις: 21/12, 22/12, 23/12, 29/12, 30/12 (6 ημ.) & 26/12, 2/1, 3/1 (5 ημ.) Αεροπορικά, διαμονή σε ξενοδοχείο 4*ή 5*, πρωινό καθημερινά, μεταφορές, εκδρομές. Τιμές για Δεκέμβριο 2023 Ιανουάριο 2024
Περιγραφή

1η ηµέρα: Αθήνα - Ζυρίχη - Καταρράκτες Ρήνου – Ζυρίχη

 Συνάντηση στο αεροδρόµιο και πτήση µε SWISS για Ζυρίχη. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουµε άµεσα για τους φαντασµαγορικούς Καταρράκτες του Ρήνου στο καντόνι του Σαφχάουζεν, ένα µεγαλειώδες θέαµα της φύσης που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη, καθώς ο υδάτινος όγκος πέφτει µε βοή από ψηλά και σχηµατίζει στη βάση του µια λίµνη, συνεχίζοντας την αέναη πορεία του προς τις εκβολές του. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στην Ζυρίχη, όπου κατά τη διάρκεια της περιήγησής µας θα δούµε την περίφηµη λεωφόρο Μπάνχοφστρασσε, θα περπατήσουµε στους κεντρικούς πεζόδροµους της παλιάς πόλης, θα δούµε (εξωτερικά) την εκκλησία Φραουµύνστερ µε τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Καθεδρικό ναό, το ∆ηµαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού, τον λόφο του Λίντερχοφ, τις γέφυρες του ποταµού Λίµατ και άλλα αξιοθέατα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο MARRIOTT ZURICH 5* σε απόσταση περιπάτου από την Μπάνχοφστρασσε στην συνοικία Oerlikon . ∆ιανυκτέρευση.

 2η ηµέρα: Ζυρίχη - Λιχτενστάιν - Σαιντ Γκάλεν – Ζυρίχη

 Πρωινή αναχώρηση για την Βαντούζ, την πρωτεύουσα του Πριγκιπάτου του Λιχτενστάιν, του τέταρτου µικρότερου κράτους στην Ευρώπη (µετά το Βατικανό, το Μονακό και τον Άγιο Μαρίνο). Είναι από τις ελάχιστες χώρες στον κόσµο που δεν διαθέτει αεροδρόµιο, δεν έχει δικό της νόµισµα (χρησιµοποιεί το ελβετικό νόµισµα), αλλά ούτε και εθνική γλώσσα (γερµανόφωνη χώρα). Προαιρετική βόλτα µε το τρενάκι της πόλης (έξοδα ατοµικά). Μετά την περιήγησή µας θα αναχωρήσουµε για το Σαιντ Γκάλεν (St. Gallen), µία ιστορική πόλη της βορειοανατολικής Ελβετίας και πρωτεύουσα του οµώνυµου καντονιού. Ένα από τα αξιοθέατα της πόλης και µνηµείο παγκόσµιας κληρονοµιάς της UNESCO από το 1983, είναι η Μονή των Βενεδικτίνων, στην φηµισµένη βιβλιοθήκη της οποίας φυλάσσονται περίπου 150.000 βιβλία και χειρόγραφα, που χρονολογούνται από τον 9ο αιώνα. Επιστροφή στην Ζυρίχη. ∆ιανυκτέρευση. 

3η ηµέρα: Με το Αλπικό τρένο στο Σαιν Μόριτζ

 Πολύ πρωινή έγερση σήµερα για να αναχωρήσουµε για την πόλη Χουρ. Εδώ µας περιµένει το Αλπικό τρένο της RHAETIAN Railways (έξοδα ατοµικά) για την ανάβασή µας - µέσα από µια µαγευτική διαδροµή που διασχίζει το αλπικό τοπίο της κοιλάδας του Εγκαντίν µε δάση και λίµνες απαράµιλλης οµορφιάς - στο Σαιντ Μόριτζ (St Moritz), το πιο διάσηµο και αριστοκρατικό θέρετρο των Άλπεων. Περπατήστε στο κοσµοπολίτικο αυτό θέρετρο, νιώσετε και εσείς την αίγλη και τον πλούτο του, απολαύστε την µοναδική ατµόσφαιρα δίπλα στη παγωµένη λίµνη St Moritzsee. Μην ξεχαστείτε! Στις 16:00 αναχωρεί το τρένο για την Χουρ, όπου φθάνοντας θα επιβιβαστούµε στο πούλµαν για την Ζυρίχη. ∆ιανυκτέρευση. 

4η ηµέρα: Ζυρίχη, …. στις λίµνες του Ιντερλάκεν και την όµορφη πρωτεύουσα Βέρνη

 Πρωινή αναχώρηση για το δηµοφιλές και κοσµοπολίτικο τουριστικό θέρετρο Ιντερλάκεν, που βρίσκεται ανάµεσα στις λίµνες Τουν και Μπρίενζ, σε απόσταση αναπνοής από τον εντυπωσιακό και πάντα χιονισµένο ορεινό όγκο του Γιουνγκφράου (Jungfrau). Συνεχίζουµε για την ροµαντική πρωτεύουσα της Ελβετίας, την Βέρνη, "την πόλη των κρηνών", που είναι κτισµένη σε µια καµπή του ποταµού Άαρ. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούµε το Κοινοβούλιο, τον πύργο του ιστορικού Ρολογιού, τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό και θα περπατήσουµε στους πεζόδροµους µε τα µεσαιωνικά κτίρια. Επιστροφή στην Ζυρίχη. ∆ιανυκτέρευση. 

5η ηµέρα: Ζυρίχη - Λουκέρνη (Προαιρετική εκδροµή στην Κωνστάνζ)

 Πρωινή αναχώρηση για την κουκλίστικη Λουκέρνη, που είναι κτισµένη στις όχθες της λίµνης των τεσσάρων καντονιών. Άφιξη και περιήγηση στο καλοδιατηρηµένο µεσαιωνικό κέντρο της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούµε µεταξύ άλλων το παλιό ∆ηµαρχείο, την χαρακτηριστική γραφική ξύλινη γέφυρα, το µνηµείο του Λιονταριού κ.ά. Επιστροφή στην Ζυρίχη και χρόνος ελεύθερος. Σας προτείνουµε να λάβετε µέρος σε µια προαιρετική εκδροµή στην πόλη της Κωνστάνζ (Konstanz, έξοδα ατοµικά), η οποία γλύτωσε από τους βοµβαρδισµούς του Β΄ παγκοσµίου πολέµου και ως εκ τούτου διατηρείται ατόφια.

Περιγραφή Προαιρετικής εκδροµής: Το µεσηµέρι θα αναχωρήσουµε για την Κωνστάνζ, που βρίσκεται στο δυτικό άκρο της οµώνυµης λίµνης, η οποία ανήκει σε τρία κράτη. Φθάνοντας θα περπατήσουµε στο ιστορικό κέντρο της πόλης, θα δούµε το άγαλµα Ιµπέρια, την πλατεία της αγοράς, τις παραδοσιακές µπυραρίες και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε όµορφα και οικονοµικά ψώνια. Επιστροφή στην Ζυρίχη. ∆ιανυκτέρευση. 

(50 € ο ενήλικας και 30 € το παιδί /πληρώνονται απευθείας στον αρχηγό).  

6η ηµέρα: Ζυρίχη – Αθήνα

 Πρωινό ελεύθερο (ανάλογα µε την ώρα πτήσης). Περπατήστε στους εµπορικούς δρόµους µε τις τράπεζες, τις πολυτελείς µπουτίκ, τα πολυκαταστήµατα ή απολαύστε µια ζέστη σοκολάτα στις όχθες του ποταµού Λίµατ. Αργά το απόγευµα µετάβαση στο αεροδρόµιο της Ζυρίχης και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα

Το πενθήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την εκδρομή Λιχτενστάιν, Σαιντ Γκάλεν

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Χριστούγεννα 2023 - Πρωτοχρονιά 2024 - Θεοφάνεια 2024
MARRIOTT ZURICH 5*

Πτήσεις Προγράμματος

1η ημέρα

Αθήνα - Ζυρίχη

LX 1843

07:05 - 08:55

5η , 6η ημέρα

Ζυρίχη - Αθήνα

LX 1842

17:45 - 21:20

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ζυρίχη - Αθήνα µε απ΄ ευθείας πτήσεις της SWISS

 • v Τέσσερις, πέντε διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MARRIOTT 5*

 • Μπουφέ πρόγευµα καθηµερινά

 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράµµατος

 • Αρχηγός-συνοδός

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτικής για τους εκδροµείς έως 75 ετών

 • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδροµίων, επίναυλοι καυσίµων, check points, parking, φόροι πόλεων: + 400€

 • Αχθοφορικά, φιλοδωρήµατα

 • Είσοδοι σε µουσεία και λοιπά αξιοθέατα

 • Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόµενο κλπ

Λεπτομέρειες

Δείτε τα ξενοδοχεία: MARRIOTT ZURICH 5*

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

 • Για όσους επιθυμούν κράτηση προς/από Σαιντ Μόριτζ με το τραίνο RHAETIAN RAILWAYS, η επιβάρυνση είναι 100€ και περιλαμβάνει το εισιτήριο καθώς και τη μεταφορά με το πούλμαν από το ξενοδοχείο (κράτηση από Αθήνα, πληρωμή στη Ζυρίχη με μετρητά σε Ευρώ)

  Το πενθήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την εκδρομή Λιχτενστάιν, Σαιντ Γκάλεν

Φωτογραφίες
8
Ελβετία, αλπικό τρένο
8
Ζυρίχη Ελβετία
8
Ζυρίχη Ελβετία
8
Καταρράκτες του Ρήνου
Κωδ: 50
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά