Loading...

Αεροπορική εκδρομή Special Benelux (Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο)

Τιμή ατόμου από
975
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
7 ημέρες εκδρομή Πρωτομαγιά στο Μπένελουξ. Θα δούμε Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο. Με αναχώρηση 27/4. Αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε 4*, μεταφορές, εκδρομές, πρωινό, αρχηγός. Ενημερωμένες τιμές για Απρίλιος 2023
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Άμστερνταμ - Μπρυζ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη στο αεροδρόμιο όπου θα σας περιμένει ο αντιπρόσωπος του γραφείου για να σας μεταφέρει στην πανέμορφη Μπρυζ. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και στην συνέχεια θα κάνουμε μια βόλτα στην πόλη για μια πρώτη γνωριμία. Το βράδυ οι φωτισμένες γέφυρες και τα κανάλια προσφέρουν θα σας δώσουν τις καλύτερες φωτογραφίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μπρυζ

Πρωινό και ξενάγηση στην μοναδική Μπρυζ! μια από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης, εκεί όπου ο χρόνος δείχνει να έχει σταματήσει στον Μεσαίωνα! Το ιστορικό κέντρο μοναδικό στολίδι μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής και ο περίπατος μας μέσα στα σοκάκια περιτριγυρισμένοι από τα γραφικά κτίσματα και κανάλια εποχής θα μας ζωντανέψει μεσαιωνικές εικόνες. Ελεύθεροι για να περιπλανηθείτε όπου εσείς επιθυμείτε για το υπόλοιπο της ημέρας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μπρυζ - Γάνδη - Βρυξέλλες

Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη Γάνδη. Θα επισκεφθούμε το κέντρο της πόλεως, όπου θα δούμε το δημαρχείο, το Διοικητήριο τον ναό του Αγ. Νικόλα, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βονιφάτη και θα γνωρίσουμε την πόλη που υπήρξε κατά τον μεσαίωνα ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Συνεχίζουμε για τις Βρυξέλλες. H Πρωτεύουσα του Βελγίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μια πόλη με ένδοξο παρελθόν που στις μέρες μας εδώ "χτυπάει η καρδιά" της Ευρώπης! Θα ανακαλύψουμε την "μαγεία" που την περιβάλλει και θα θαυμάσουμε τα Ιστορικά της μνημεία και τις σύγχρονες δομές της, μέσα από τις όμορφες πλακόστρωτες συνοικίες στο κέντρο της πόλης. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα δούμε το καταπράσινο πάρκο του Λάκεν με το θρυλικό στάδιο Heyzel, το βασιλικό παλάτι, την Κινέζικη παγόδα, τον Γιαπωνέζικο πύργο και θα φωτογραφήσουμε την πρωτότυπη αρχιτεκτονική κατασκευή του ATOMIUM. Άφιξη και περίπατος Ιστορικό Κέντρο - Grand Place. Θα διασχίσουμε τα πλακόστρωτα σοκάκια με τα αριστοκρατικά μπιστρό καταλήγοντας στην Grand Place, με τα πανέμορφα κτίρια των συντεχνιών και το κομψό Δημαρχείο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η κεντρική πλατεία των Βρυξελλών θεωρείται ως η Ομορφότερη Πλατεία. Εκεί θα δούμε και το άγαλμα του Manneken Pis. Περνώντας από το σύγχρονο κέντρο της πόλης και προχωρώντας προς το ιστορικό, θα δούμε το μπαρόκ Χρηματιστήριο, την αριστοκρατική πλατεία Grand-Sablon, το παρκάκι-πίνακα ζωγραφικής Square du Petit-Sablon και το νέο Δικαστικό Μέγαρο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας.

4η ημέρα: Βρυξέλλες – Λουξεμβούργο – Ντινάν – Ναμούρ (προαιρετικά)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Προαιρετική εκδρομή κόστος 95€ δηλώνεται στην Ελλάδα και πληρωμή επί τόπου. Επιβίβαση στο λεωφορείο και διασχίζοντας τις Αρδέννες, με τα καταπράσινα δάση, τα γραφικά χωριουδάκια και τα μεγαλοπρεπή κάστρα, θα επισκεφθούμε το μικρότερο κρατίδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Λουξεμβούργο. Στην περιήγησή μας, θα δούμε το παλάτι του Μεγάλου Δούκα, τον καθεδρικό Ναό της Παναγιάς, την εντυπωσιακή Κόκκινη γέφυρα και τα τείχη της πόλης των τραπεζών. Στη συνέχεια της διαδρομής μας η μικροσκοπική, εντυπωσιακά γραφική, Βελγική πόλη Ντινάν, γενέτειρα του εφευρέτη του σαξοφώνου, Αντόλφ Σαξ. Εδώ βρίσκεται και το μοναδικό άγαλμα του (στρατηγού) Σαρλ Ντε Γκωλ, που τον παρουσιάζει ως έναν απλό υπολοχαγό. Χαρακτηριστικό της πόλης είναι ο διάσημος βράχος της, με το φρούριο στην κορυφή και με τον υπέροχο καθεδρικό ναό της. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας παραποτάμια μέσα από την πρωτεύουσα της Βαλλωνίας την γραφική Ναμούρ. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στις Βρυξέλλες. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Βρυξέλλες – Ρότερνταμ – Χάγη Ντελφτ – (Keukenhof) – Άμστερνταμ

Πρωινό και αφού αφήσουμε πίσω μας τις Βρυξέλλες θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις 3 μεγάλες Ολλανδικές πόλεις: Ρότερνταμ , Χάγη, την μοναδική Μεσαιωνική πόλη του Ντέλφτ, όπως το πάρκο με τις τουλίπες Κeukenhοf. To Πάρκο Κeukenhof είναι ανοιχτό μόνο για 2 μήνες το χρόνο την άνοιξη. Θα θαυμάσουμε στον όμορφο κήπο τα πολύχρωμα λουλούδια σε μοναδικά σχήματα. Εκατομμύρια τουλίπες, σε μια τεράστια έκταση συνθέτουν μια ανεπανάληπτη πανδαισία χρωμάτων σ ’ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον πλαισιωμένο από γραφικές λίμνες. (Δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στο πάρκο). Το Ρότερνταμ, φιλοξενεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης, που μαζί με τους σύγχρονους ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες "Willem & Erasmus", παρουσιάζει μια φουτουριστική αρχιτεκτονική του που σε καθηλώνει. Επόμενος σταθμός μας για σήμερα η Χάγη, Πόλη "Οικοδέσποινα" του Ολλανδικού Κοινοβουλίου & Διεθνών Οργανισμών όπως το περίφημο "Παλάτι της Ειρήνης" (Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης), και τα μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν υπουργεία και πρεσβείες συγκροτώντας την πιο κομψή Ολλανδική πόλη. Συνεχίζουμε για το Ντέλφτ, τη πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους. Μια ιστορική πόλη που με το πανέμορφο μεσαιωνικό της κέντρο, τα ιδιαίτερα κανάλια της και τους μεγαλοπρεπείς βασιλικούς ναούς στην κεντρική πλατεία, σε μεταφέρει σε μια "άλλη εποχή". Συνεχίζουμε για Άμστερνταμ, άφιξη και διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Άμστερνταμ – ξενάγηση πόλης

Πρωινό στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια αναχωρούμε για την περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων τον παραδοσιακό Μύλο του Ρέμπραντ στις όχθες του ποταμού Άμστελ, το εντυπωσιακό "Στάδιο Αρένα", την πανύ ψηλη "Δυτική Εκκλησία", την Heineken, τα Ανάκτορα, τον "πλωτό" κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό κ.ά. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια επίσκεψη σε ένα από τα μεγαλύτερα αδαμαντοποιεία της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTER DIAMONDS, για να παρακολουθήσετε την διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τα φημισμένα μουσεία Van Gogh και Rijks. Δυνατότητα κράτησης εισιτηρίων για μουσεία μέσω του γραφείου (έξοδα ατομικά, χωρίς ξενάγηση).

7η ημέρα: Άμστερνταμ - Αθήνα

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα στο πανέμορφο Άμστερνταμ όπου μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική προαιρετική κρουαζιέρα (κόστος περίπου 20€ κατά άτομο), μέσα στα γραφικά κανάλια του Άμστερνταμ. Μια εμπειρία ανεπανάληπτη. Προαιρετική εκδρομή Zaanse Schans – Volendam κόστος 50€ δηλώνεται στην Ελλάδα και πληρώνεται τοπικά. Το μεσημεράκι αφήνοντας το ξενοδοχείο θα συνεχίσουμε την ημέρα μας διασχίζοντας το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής με τα Polders και τα μικρά κανάλια. Στο φημισμένο και πανέμορφο χωριό Zaanse Schans θα θαυμάσουμε τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την φάμπρικα των ξυλοπάπουτσων. Συνεχίζουμε για το γραφικό λιμανάκι του Volendam (γεύμα προαιρετικά). Δεν θα ξεχάσουμε να επισκεφτούμε ένα τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου "η μικρή Ολλανδέζα", ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως φτιάχνουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους. Μεταφορά στο αεροδρόμιο το απόγευμα και πτήση για Αθήνα.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Πρωτομαγιά 2023
Αναχωρήσεις 27/4/23
Δλικλινο 975 €
Μονόκλινο 1425 €
Φόροι +270 €

ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια KLM Airlines

 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με φόρους και πρωινό μπουφέ καθημερινά

 • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα

 • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός/ξεναγός

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Οι φόροι αεροδρομίου και ο επίναυλος καυσίμων +270€ το άτομο

 • Είσοδοι σε αξιοθέατα, μουσεία και επισκεπτόμενους χώρους

 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται προαιρετικό/προτεινόμενο

Λεπτομέρειες

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας 3 ημέρες πριν την αναχώρηση

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή

 • Απαραίτητο το διαβατήριο ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες τελευταίας 15ετίας

Φωτογραφίες
7
Άμστερνταμ Ολλανδία
7
Παραδοσιακά ξύλινα παπούτσια Ολλανδία
7
Άμστερνταμ Ολλανδία
7
Γάνδη Βέλγιο
Κωδ: 41
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά