Loading...

Αεροπορική εκδρομή Άµστερνταµ - Μπρυζ

Τιμή ατόμου από
745
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
6ήμερη αεροπορική εκδρομή Άμστερνταμ - Μπρυζ με αναχώρηση Πάσχα 21/4 & 22/4. Γάνδη, Αµβέρσα, Ρότερνταµ, Ντελφτ, Χάγη, Βόλενταµ, ZaanseSchans, Πάρκο Λουλουδιών Κέουκενχοφ (Τουρναί, Λιλ, Υπρ) Αεροπορικά εισιτήρια με KLM, διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, πρωινό, μεταφορές, εκδρομές, αρχηγός - συνοδός. Ενημερωμένες τιμές για άνοιξη 2022.
Περιγραφή

1η ηµέρα: Αθήνα - Άµστερνταµ - Μπρυζ

Συνάντηση στο αεροδρόµιο και πτήση µε KLM για την πρωτεύουσα της Ολλανδίας, τo Άµστερνταµ. Άφιξη και άµεση αναχώρηση για την µαγευτική Μπρυζ, όπου φθάνοντας θα περπατήσουµε κατά µήκος των µαγευτικών καναλιών και των πέτρινων, µικρών γεφυριών της πόλης, θα διασχίσουµε τα σοκάκια γύρω από το µεσαιωνικό κωδωνοστάσιο της κεντρικής πλατείας Grotte Markt και της πλατείας του ∆ηµαρχείου Burg Markt και θα επισκεφθούµε τον Καθεδρικό ναό Notre-Dame de Bruges. Χρόνος ελεύθερος για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Nh Brugge 4* ή παρόµοιο. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: Μπρυζ - Γάνδη - Αµβέρσα - Μπρυζ

Σήµερα το πρωί θα αναχωρήσουµε για την επιβλητική Γάνδη, όπου φθάνοντας θα επισκεφθούµε τον γοτθικό Καθεδρικό ναό του Saint Bavo (τοπικός άγιος της Γάνδης του 7ου αιώνα, ο πρώτος ιεραπόστολος στη Φλάνδρα και τη Γαλλία), για να δούµε ένα αριστούργηµα τέχνης του 15ου αιώνα - το πολύπτυχο των αδερφών Van Eyck "Ο Μυστικός Αµνός" - και θα περπατήσουµε στα πλακόστρωτα δροµάκια της πόλης. Συνεχίζουµε για την Αµβέρσα (Antwerpen), τη δεύτερη µεγαλύτερη πόλη του Βελγίου και το τρίτο µεγαλύτερο λιµάνι της Ευρώπης µετά το Αµβούργο και το Ρότερνταµ. Η Αµβέρσα είναι γνωστή και ως "η πόλη των διαµαντιών", καθώς εκεί διακινείται ο µεγαλύτερος αριθµός διαµαντιών στον κόσµο. Φθάνοντας, θα περιηγηθούµε στο κέντρο της παλιάς πόλης µε τα καλντερίµια και τα γραφικά δροµάκια, τις γκαλερί τέχνης, τις σοκολατερί και τις µπουτίκ, τα καφέ και τα εστιατόρια και θα φθάσουµε στην κεντρική πλατεία Grote Markt, την µεγαλύτερη και οµορφότερη της πόλης, µε το ∆ηµαρχείο, τα ιστορικά κτίρια των Συντεχνιών και τον περίφηµο Καθεδρικό ναό - τον πιο εντυπωσιακό της χώρας - που φιλοξενεί ένα από τα διασηµότερα έργα του Ρούµπενς, την "Αποκαθήλωση". Επιστροφή στην Μπρυζ. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: Μπρυζ, Ελεύθερη µέρα (Προαιρετική εκδροµή: Τουρναί, Λιλ, Υπρ)

Ελεύθερη µέρα για βόλτες και επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης. Επίσης, µπορείτε να ακολουθήσετε την προαιρετική ολοήµερη εκδροµή µας σε δύο σπάνια επισκεπτόµενες πόλεις του Βελγίου - την Τουρναί και την Υπρ - καθώς και στην πανέµορφη Γαλλική πόλη Λιλ.

Περιγραφή προαιρετικής εκδροµής:

Πρωινή αναχώρηση για την Τουρναί (Tournai), µια από τις παλαιότερες πόλεις του Βελγίου, που είναι κτισµένη στις όχθες του ποταµού Εσκώ (Σχέλντε). Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούµε τον ροµανο-γοτθικό Καθεδρικό ναό της Παναγίας και το κωδωνοστάσιο (Belfort) που είναι τα παλαιότερα της χώρας και αποτελούν µνηµεία παγκόσµιας κληρονοµιάς της UNESCO. Θα δούµε επίσης την κεντρική πλατεία Grand Place µε τα σιντριβάνια και τα όµορφα καφέ, τη γέφυρα Pont des Trous κ.ά. Συνεχίζουµε για την Λιλ (Lille), την τέταρτη µεγαλύτερη µητροπολιτική περιοχή της Γαλλίας µετά το Παρίσι, τη Λυών και τη Μασσαλία. Φθάνοντας, θα δούµε το εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο της Όπερας, θα περπατήσουµε στην παλιά πόλη µε τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα χρωµατιστά σπιτάκια και τα εντυπωσιακά κτίρια, θα φθάσουµε στην πλατεία Général-de-Gaulle και θα έχουµε την ευκαιρία να απολαύσουµε έναν καφέ, να δοκιµάσουµε τις τοπικές λιχουδιές και να επισκεφθούµε τα γύρω µικροµάγαζα. Επιστρέφουµε στο Βέλγιο και επισκεπτόµαστε µια ακόµα ιστορική πόλη, την Υπρ (Ypres), όπου στις 31 Αυγούστου 1917 γράφτηκε εκεί µια από τις πιο αιµατηρές σελίδες του Α΄ παγκοσµίου πολέµου. Άφιξη αργά το απόγευµα στην Μπρυζ. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: Μπρυζ - Ρότερνταµ - Ντελφ - Χάγη - Πάρκο Λουλουδιών Κέουκενχοφ - Άµστερνταµ

Σήµερα το πρωί θα αναχωρήσουµε για το Ρόττερνταµ, που βρίσκεται στις εκβολές του ποταµού Ρήνου. Πάνω σε τεχνητά νησάκια έχουν "φυτρώσει" φουτουριστικού τύπου ουρανοξύστες, προβλήτες, κρεµαστές γέφυρες σαν αυτές των Erasmus και Willem. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η ιστορική πόλη της Ολλανδίας, το Ντελφτ, η πανέµορφη "Πόλη των Πριγκίπων", παγκοσµίως γνωστή για τα κεραµικά της. Συνεχίζουµε για την πόλη της Ειρήνης, τη Χάγη. Φινετσάτη, ήρεµη, αρχόντισσα, η διοικητική πρωτεύουσα της χώρας είναι έδρα ∆ιεθνών Οργανισµών για θέµατα Ειρήνης και ∆ικαιοσύνης και µία από τις τέσσερεις έδρες του Ο.Η.Ε. στον κόσµο. Επόµενη στάση µας θα είναι στο πάρκο Κέουκενχοφ (Keukenhof), το µεγαλύτερο πάρκο λουλουδιών στην Ευρώπη και δεύτερο στον κόσµο, το οποίο ανοίγει για τους επισκέπτες µόνο δύο µήνες τον χρόνο. Περιλαµβάνει περισσότερα από 7 εκατοµµύρια λουλούδια και περισσότερα από 800 είδη τουλίπας σε µια τεράστια έκταση 32 εκταρίων. Τελικός προορισµός της σηµερινής ηµέρας είναι το κοσµοπολίτικο Άµστερνταµ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Novotel Amsterdam City 4* ή παρόµοιο. Το βράδυ ετοιµαστείτε για µία βόλτα µε τον αρχηγό µας στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

5η ηµέρα: Άµστερνταµ, Περιήγηση

Πρωινή περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούµε µεταξύ άλλων τα Ανάκτορα, την πλατεία Ρέµπραντ, τον "πλωτό" κεντρικό Σιδηροδροµικό Σταθµό κ.ά. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες, επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης και σε µουσεία (Rijks, Van Gogh, έξοδα ατοµικά, χωρίς ξενάγηση).

6η ηµέρα: Άµστερνταµ, Zaanse Schans, Βόλενταµ - Αθήνα

Σήµερα το πρωί θα διασχίσουµε το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής µε τα Polders και τα µικρά κανάλια. Στο φηµισµένο και πανέµορφο χωριό Zaanse Schans θα θαυµάσουµε τους παραδοσιακούς ανεµόµυλους και θα έχουµε την ευκαιρία να επισκεφθούµε την φάµπρικα των ξυλοπάπουτσων. Συνεχίζουµε για το γραφικό λιµανάκι του Βόλενταµ (Volendam). Ελεύθερος χρόνος για γεύµα. Επιστροφή στο Άµστερνταµ το απόγευµα και µεταφορά στο αεροδρόµιο για να επιβιβαστούµε στην πτήση επιστροφής προς την Αθήνα.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Άνοιξη 2022
Αναχωρήσεις: 21/4, 22/4
Ξενοδοχεία Nh Brugge 4 στην Μπρυζ / Novotel Amsterdam City 4 στο Άμστερνταμ
Δίκλινο 745€
Μονόκλινο 995€
3ο άτομο έως 12 ετών 575€
Φόροι +250€

Πτήσεις με KLM

Αθήνα - Άμστερνταμ

KL 1572

06:00-08:30

Άμστερνταμ - Αθήνα

KL 1581

20:55-01:10

Παροχές

Περιλαµβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Άμστερνταμ - Αθήνα µε KLM.

 • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*.

 • Μπουφέ πρόγευµα καθηµερινά.

 • Μεταφορές, περιηγήσεις µε κλιµατιζόµενο πούλµαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραµµα.

 • Αρχηγός-συνοδός.

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 • Φ.Π.Α.

∆εν περιλαµβάνονται:

 • Φόροι αεροδροµίων, επίναυλοι καυσίµων, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια COVID για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 250€.

 • Είσοδοι σε µουσεία, µνηµεία και λοιπά αξιοθέατα.

 • Φιλοδωρήµατα, αχθοφορικά.

 • Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόµενο κλπ.

Λεπτομέρειες

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι.

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας.

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

 • Οι ώρες των πτήσεων είναι τοπικές.

 • Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.

Φωτογραφίες
8
Άμστερνταμ Ολλανδία
8
Άμστερνταμ Ολλανδία
8
Γάνδη Βέλγιο
8
Γάνδη Βέλγιο
Κωδ: 50
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά