Loading...
Τιμή ατόμου από
695
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
Οργανωμένη εκδρομή στην Αλσατία και στον Μέλανα Δρυμό με μία 5ήμερη αεροπορική οργανωμένη εκδρομή. Αεροπορικά, διαμονή, πρωινά, μεταφορές, εκδρομές. Αναχωρήσεις:1/6/06/2023 Early booking για τις πρώτες συμμετοχές. ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ για Αγίου Πνεύματος 2023
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Ζυρίχη - Έγκισεμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - Στρασβούργο

Πτήση για Ζυρίχη. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για το γραφικό χωριό Έγκισεμ (Eguisheim), στη βορειο-ανατολική Γαλλία, «απλωμένο» γύρω από ένα φρούριο του 8ου αιώνα. Οι περισσότεροι κάτοικοί του είναι αμπελουργοί και τα σπίτια τους τα χρησιμοποιούν σαν κελάρια και μαγαζιά. Συνεχίζουμε για το Κολμάρ, το «στολίδι της Αλσατίας». Θα περιηγηθούμε στο ιστορικό του κέντρο με τα παραδοσιακά σπίτια, χτισμένα στις όχθες του ποταμού Λάουχ. Θα δούμε το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό αφιερωμένο στον Άγιο Μαρτίνο και μικρές όμορφες πλατείες με ενδιαφέρουσες υπαίθριες αγορές. Ελεύθερος χρόνος στη «Μικρή Βενετία», που χαρακτηρίζεται από κανάλια, περίτεχνες γέφυρες, αριστοκρατικά καφέ και εστιατόρια. Μην παραλείψετε να φωτογραφηθείτε με φόντο την Οικία Πφίστερ, δείγμα Γερμανικής Αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής. Ακολουθεί το χωριό Ρίκβιρ, γνωστό για τους γραφικούς αμπελώνες του και τα εκλεκτά κρασιά. Θαυμάστε την Παλιά Πόλη, γεμάτη ιστορία, γραφικά μονοπάτια και τα παγκοσμίου φήμης οινοποιεία. Αξίζει κανείς να επισκεφθεί το κελάρι Χούγκελ, όπου βρίσκεται το πιο παλιό βαρέλι κρασιού από το 1715, τον Πύργο Ντολντέρ, τον Πύργο του Ρολογιού και τα πρώην κελάρια που έχουν μετατραπεί σε μαγαζιά. Ακολουθεί το Στρασβούργο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος στη διάθεσή σας για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Στρασβούργο

Πρωινό στο ξενοδοχείο και πανοραμική περιήγηση στην πόλη, χτισμένη σχεδόν πάνω στις δυτικές όχθες του Ρήνου, είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας της Αλσατίας και συμπρωτεύουσα του Ευρωκοινοβουλίου, μετά τις Βρυξέλλες. Θα επισκεφθούμε τη «μικρή Γαλλία» με τα κανάλια, τα ξύλινα σπίτια και τα παραδοσιακά ταβερνάκια winstubs. Ακολουθεί ο Cathedrale Notre Dame από τον 13ο αιώνα με το Αστρονομικό Ρολόι, οι Ponts Couverts (Σκεπαστές Γέφυρες), η θέα στον Ίλ από το φράγμα Vauban του 17ου αιώνα και η Place Republique. Στο Parc de l’Orangerie θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια σύντομη βόλτα με βάρκα στη λίμνη με τους κύκνους. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μπάντεν Μπάντεν - Φράιμπουργκ

Πρωινό και αναχώρηση για το Μπάντεν Μπάντεν, που βρίσκεται στο Μέλανα Δρυμό, ένα από τα πιο πολυτελή κέντρα λουτροθεραπείας της Ευρώπης. Οι πηγές του ήταν ονομαστές από τη ρωμαϊκή εποχή και προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες. Συνεχίζουμε για το Φράιμπουργκ. Στο ιστορικό κέντρο θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του 13ου αιώνα, χαρακτηριστικό δείγμα ρωμανικού και γοτθικού ρυθμού και το ιστορικό Κάουφχαους του 16ο αιώνα. Ακολουθεί το Δημαρχείο απ’ όπου ξεκινά ένα μοναδικό σύμπλεγμα καναλιών και στενών πλακόστρωτων οδών, με παραδοσιακά εστιατόρια και μπιραρίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Χαϊδελβέργη

Πρωινό και αναχώρηση για τη Χαϊδελβέργη, έδρα του παλαιότερου πανεπιστημίου της Γερμανίας, στις όχθες του ποταμού Neckar. Θα ανεβούμε στο κάστρο Schloss, στην πλαγιά του Λόφου Koenigsstuhl, για να δούμε τον Πύργο των Μαγισσών, τις «φυλακές των φοιτητών» και το μεγαλύτερο βαρέλι κρασιού στον κόσμο. Θα περιηγηθούμε πεζή στο ιστορικό κέντρο με τις όμορφες πλατείες και τις υπαίθριες αγορές, τις εκκλησίες των Ιησουϊτών και του Αγίου Πνεύματος και τα κτίρια με Μπαρόκ αρχιτεκτονική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Στάιν αμ Ράιν - Ζυρίχη - Αθήνα

Πρωινό και αναχωρούμε για την Ελβετία. Αφού διασχίσουμε τα σύνορα με τη Γερμανία, θα επισκεφθούμε το μεσαιωνικό χωριό Στάιν αμ Ράιν, γνωστό ως το «Ρότενμπουργκ της Ελβετίας». Θα περιηγηθούμε στον πεζόδρομο και θα θαυμάσουμε την κεντρική πλατεία Rathausplatz και το κτίριο του Δημαρχείου, όπου εντυπωσιάζει με τον όγκο και τις ζωγραφιές του, διακοσμημένο με παραστάσεις που αναπαριστούν την ιστορία της πόλης και της περιφέρειας. Συνεχίζουμε για τη Ζυρίχη, όπου θα έχουμε μια σύντομη πανοραμική περιήγηση. Θα διασχίζουμε τη Λεωφόρο Μπανχοφστράσσε, με τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ελβετίας, τα μοντέρνα καταστήματα, τον Καθεδρικό Ναό, τη Γοτθική Εκκλησία Φραουμνίστερ του 13ου αιώνα, διάσημη για τα βιτρό της και την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, με τη μεγαλύτερη πλάκα ρολογιού στην Ευρώπη. Ακολουθεί το κτίριο που στεγάζει το Δημαρχείο, η Όπερα και το μοντέρνο Λε Κουρμουζιέ, κέντρο προστασίας περιβάλλοντος. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης για την πτήση επιστροφής μας.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Αγίου Πνεύματος 2023
5 ημέρες - 1/6

Πτήσεις με Swiss:

1η ημέρα

LX 1843

Αθήνα Ζυρίχη

07:05 - 08:55

5η ημέρα

LX 1842

Ζυρίχη Αθήνα

21:15 - 00:50

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

•Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ζυρίχη - Αθήνα με πτήσεις της Swiss

•4 διανυκτερεύσεις στο Hilton Strasbourg 4* ή παρόμοιο

•Πρωινό καθημερινά

•Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος

•Έμπειρος αρχηγός/συνοδός

•Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 235€

 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται

 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

Λεπτομέρειες

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

 • 1.   Το Early Booking 1 ισχύει για κρατήσεις έως 2 μήνες πριν το ταξίδι για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

  2.   Το Early Booking 2 ισχύει για κρατήσεις έως 1 μήνα πριν το ταξίδι και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

 • Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12 ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .

 • Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ

 • Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.

 • Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες

 • Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.

Φωτογραφίες
3
Eguisheim, Αλσατία
3
Στρασβούργο
3
Κολμαρ Αλσατία
3
Κωδ: 4
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά