Αεροπορική εκδρομή στο Ντουμπάι - Τζουμέιρα - Σαφάρι με 4x4, 4 ημέρες

Αεροπορική εκδρομή

Αεροπορική εκδρομή στο Ντουμπάι - Τζουμέιρα - Σαφάρι με 4x4, 4 ημέρες

Επισκόπηση
Το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι είναι αναμφισβήτητα η πρωτεύουσα όλης της Μέσης Ανατολής στη διασκέδαση, τις αγορές, τα σπορ και την γαστρονομία!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Ντουμπάι

Συγκέντρωση στο Eλευθέριος Βενιζέλος και πτήση για Ντουμπάι. Άφιξη, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας. 

2η ημέρα: Ντουμπάι (ξενάγηση)

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση της πόλης. Τα μοντέρνα κτίρια αλλά και τα παραδοσιακά του σύνορα κάνουν το Ντουμπάι μοναδικό. Θα ξεκινήσουμε απο την παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα, όπου έχουν χτίσει τις πολυτελείς κατοικίες τους οι εύπορες οικογένειες του Ντουμπάι. Θα κάνουμε μια στάση στο τζαμί της Τζουμέιρα και αμέσως μετά θα θαυμάσουμε το εκπληκτικό ξενοδοχείο Burj Al Arab. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το μεγαλύτερο τεχνητό νησί στον κόσμο το Palm Island, όπου ήδη έχουν αγοράσει πολυτελείς κατοικίες διάσημα πρόσωπα. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ένα εκπληκτικό δημιούργημα, το ξενοδοχείο Atlantis. Στη συνέχεια διασχίζοντας τη λεωφόρο Σειχ Ζαίντ με τους περίφημους ουρανοξύστες, το «Μανχάταν» της Ανατολής όπως αποκαλείται, κατευθυνόμαστε στην καρδιά του Ντουμπάι Deira. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μουσείο που στεγάζεται στο παλιό φρούριο Φαχίντι περνώντας από την παλιά συνοικία Bastakiya. Αμέσως μετά θα επιβιβαστούμε σε μια “Abra ”(τοπικό πλωτό ταξί) και περνώντας στην απέναντι όχθη του Creek θα καταλήξουμε στα πασίγνωστα σουκ των χρυσοχόων και των εμπόρων μεταξωτών και μπαχαρικών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. 

3η ημέρα: Ντουμπάι - Σαφάρι με jeep 4x4

Μετά το πρωινό θα έχουμε όλη την ημέρα στη διάθεσή μας να επισκεφτούμε τα περίφημα εμπορικά κέντρα του Ντουμπάι. Το απόγευμα με jeep 4Χ4 θα ξεκινήσουμε για το περιπετειώδες ταξίδι μας στην έρημο όπου και θα καταλήξουμε στην κορυφή ενός αμμόλοφου για να θαυμάσουμε την ομορφιά της ερήμου με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε σε Βεδουίνικες τέντες, όπου θα τύχουμε υποδοχής με αραβικό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία για μια βόλτα με καμήλες στους αμμόλοφους. Θα συνεχίσουμε με δείπνο barbeque κάτω από τις τέντες με αραβική μουσική. Το βράδυ αργά επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. 

4η ημέρα: Ντουμπάι - Αθήνα

Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

Φωτογραφίες
3
3
3
3
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Τετάρτη: 09:00-17:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-18:00

Σάββατο: 09:00-15:00