Αεροπορική εκδρομή στη Λισσαβώνα 4 ημέρες κωδ. 5P7

Αεροπορική εκδρομή

Αεροπορική εκδρομή στη Λισσαβώνα 4 ημέρες κωδ. 5P7

Επισκόπηση
Λισσαβώνα 4 ημέρες με αναχώρηση κάθε Παρασκευή!
Περιγραφή

1η ημέρα: Aθήνα - Λισσαβώνα

Νωρίς το πρωί συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας. Με την άφιξή μας θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση της πόλης, που την εποχή της ανακαλύψεως του Νέου Κόσμου αποτέλεσε μία από τις πλουσιότερες και σημαντικότερες πόλεις της Ευρώπης. H γραφική γειτονιά της Αλφάμα με τα στενά δρομάκια και τα παλαιά, σαγηνευτικά παρηκμασμένα σπίτια, το μεγαλόπρεπο μνημείο των θαλασσοπόρων, ο Πύργος Μπελέμ, το περίφημο Μοναστήρι των Iερονυμιτών, που θα επισκεφθούμε εσωτερικά για να θαυμάσουμε τη μοναδική «Μανουελίνο» διακοσμητική και φυσικά η Cidade Baixa, η αριστοκρατική κάτω πόλη με τις φαρδιές λεωφόρους και τα επιβλητικά κτίρια αδιάσειστο πειστήριο του μεγαλειώδους παρελθόντος της χώρας θα αποτελέσουν τα κυριότερα σημεία της περιήγησής μας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το παγκοσμίως διάσημο Μουσείο με τις Βασιλικές Άμαξες. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο.

2η ημέρα: Λισσαβώνα (προαιρετική εκδρομή Σίντρα - Κασκαίς - Εστορίλ - Κάβο ντα Ρόκα)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Σήμερα σας προτείνουμε να εγκαταλείψετε προσωρινά την πόλη για να επισκεφθείτε το κοσμοπολίτικο Eστορίλ με το γνωστό του καζίνο, το παλάτι της φημισμένης Σίντρα, και φυσικά το Κάβο Ρόκα, το δυτικότερο σημείο της Ευρωπαϊκής Ηπείρου στις ακτές του Ατλαντικού Ωκεανού. Στη συνέχεια επίσκεψη στο γραφικό ψαροχώρι Kασκάις. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο.

3η ημέρα: Λισσαβώνα

Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την καινούργια πλευρά της Λισσαβόνας. Μία περιοχή που διαμορφώθηκε το 1998 για την μεγάλη έκθεση ΕΧΡΟ. Εκεί βρίσκεται και το Πάρκο των Εθνών απ΄ όπου και θα έχουμε μία θέα της γέφυρας Βάσκο Ντε Γκάμα που είναι και η μεγαλύτερη της Ευρώπης, 17 χιλιόμετρα. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το περίφημο ενυδρείο της πόλης. Για το ελεύθερο βράδυ σας προτείνουμε μία μοναδική και άκρως «Πορτογαλική» εμπειρία. Δείπνο σε κάποια από τις γραφικές ταβέρνες του Bairo Alto, της Άνω Πόλης απολαμβάνοντας παράλληλα τα υπέροχα μελαγχολικά τυπικά τραγούδια Fados.

4η ημέρα: Λισσαβώνα - Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.


 

Τιμές κατ' άτομο:

 

 

Λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες-οδηγίες

Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων.

Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-17:00

Τρίτη: 9:00-20:00

Τετάρτη: 9:00-17:00

Πέμπτη: 9:00-20:00

Παρασκευή: 9:00-20:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά