Αεροπορική εκδρομή Πάσχα στο Βερολίνο 5 ημέρες κωδ. 29PE5

Αεροπορική εκδρομή

Αεροπορική εκδρομή Πάσχα στο Βερολίνο 5 ημέρες κωδ. 29PE5

Επισκόπηση
5ήμερη αεροπορική εκδρομή στο Βερολίνο με αναχωρήσεις Πάσχα 3/5 & 7/5!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Βερολίνο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση για το Βερολίνο. Με την άφιξη, ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη. Θα δούμε την Πύλη του Βραδεμβούργου, το Ράιχσταγκ (Βουλή), το χρυσό άγαλμα της Νίκης, το Δημαρχείο, τμήματα από το πρώτο διαχωριστικό τείχος, την Όπερα και θα καταλήξουμε στο ιδιαίτερα ενδιαφέρον Μουσείο Περγάμου με μία από τις πιο μεγάλες συλλογές Ελληνικών Αρχαιοτήτων. Μεταφορά και τακτοποίηση στο πολυτελές & κεντρικό ξενοδοχείο Intercontinental Berlin 5* Deluxe. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Βερολίνο - Πότσδαμ

Πρωινό και αναχώρηση για το ιστορικό Πότσδαμ, όπου δεσπόζουν τα βασιλικά ανάκτορα του Φρειδερίκου Β'. Μέσα σε ένα υπέροχο σκηνικό από λίμνες και μεγαλειώδεις κήπους βρίσκονται τα ανάκτορα που σκοπός τους ήταν να συναγωνιστούν τις Βερσαλλίες. Μετά την ξενάγηση, επιστροφή στο Βερολίνο και χρόνος ελεύθερος. Επισκεφθείτε την καρδιά του νέου Βερολίνου την Potsdamer Platz, εδώ βρίσκεται το Sony Center με τον εντυπωσιακό θόλο, το film museum με κοστούμια της Μαρλεν Ντιντριχ, και το Casino. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Βερολίνο 

Πρωινό και αναχώρηση για την προαιρετική εκδρομή στην ιστορική Δρέσδη (έξοδα ατομικά) στις όχθες του ποταμού Έλβα. Μεγαλοπρεπή κτίρια μπαρόκ αρχιτεκτονικής φανερώνουν την αίγλη του παρελθόντος. Επιστροφή στο Βερολίνο.
Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Βερολίνο

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας.

5η ημέρα: Βερολίνο - Αθήνα 

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος έως τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση για Αθήνα.Τιμές κατ΄άτομο:  

 

Φωτογραφίες
10
10
10
10
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Τετάρτη: 09:00-17:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-18:00

Σάββατο: 09:00-15:00