Αεροπορική εκδρομή Πάσχα στη Σαντορίνη 4 ημέρες κωδ. 53B4
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για Σαντορίνη. Μεταφορά και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος για μία πρώτη γνωριμία - περιήγηση στο κέντρο του νησιού, τα Φηρά. Νωρίς το βράδυ προαιρετική μεταφορά στον Πύργο, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μοναδική περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί προαιρετική εκδρομή. Θα επισκεφτούμε τον Προφήτη Ηλία, τον παραδοσιακό οικισμό Πύργο και τον αρχαιολογικό χώρο στο Ακρωτήρι. Στη συνέχεια θα ξεναγηθουμε στο οινοποιείο Santo Wine και θα δοκιμάσουμε τα μοναδικά κρασιά του συνεταιρισμού. Το απόγευμα προαιρετική επίσκεψη στην Οία, όπου θα απολαύσουμε τις βόλτες μας στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια και στα καλντερίμια. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Για την Ανάσταση, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τη Μητρόπολη των Φηρών. Διανυκτέρευση.
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ημέρα ξεκούρασης και ρέμβης. Το μεσημέρι Πασχαλινό γεύμα με οβελία (προαιρετικά). Διανυκτέρευση.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση 09.30 για την προαιρετική κρουαζιέρα στην Παλιά και Νέα Καμμένη 11.00-14.00. Θα φτάσουμε στο ηφαίστειο με εκδρομικά καΐκια και θα δούμε τον κρατήρα του ηφαιστείου, από όπου βγαίνουν θειάφι και ζεστός αέρας. Ανάλογα με την ώρα αναχώρησης, θα είναι και η μεταφορά για το αεροδρόμιο όπου ακολουθεί η πτήση μας για Αθήνα.
Οι παρακάτω τιμές είναι προσφορά Early Booking για κρατήσεις έως 18/3. Μετά επιβάρυνση +7%.
Πτήσεις με Volotea | ||||
Αθήνα - Σαντορίνη | V7 4110 | 11:40 | 12:30 | |
Σαντορίνη - Αθήνα | V7 4111 | 11:25 | 12:15 |
Δευτέρα: 09:00-18:00
Τρίτη: 9:00-18:00
Τετάρτη: 9:00-18:00
Πέμπτη: 9:00-18:00
Παρασκευή: 9:00-18:00
Σάββατο: 9:00-15:00
Κυριακή: Κλειστά