Loading...

Αεροπορική εκδρομή Πανόραμα Ελβετίας

Τιμή ατόμου από
745
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
6ήμερη αεροπορική εκδρομή στην Ελβετία με αναχώρηση Πάσχα 23/4. Ζυρίχη, Καταρράκτες Ρήνου, Λωζάννη, Ιντερλάκεν, Γενεύη, Βέρνη, Λουκέρνη, Γκρυγιέρ, Γκστάαντ, Μοντρέ, (Κωνστάνζ). Αεροπορικά εισιτήρια με Swiss, διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, 4* Sup. και 5*, πρωινό, μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις, αρχηγός - συνοδός. Ενημερωμένες τιμές για άνοιξη 2022.
Περιγραφή

1η ηµέρα: Αθήνα - Ζυρίχη - Καταρράκτες Ρήνου - Λωζάννη

Συνάντηση στο αεροδρόµιο και πτήση µε Swiss για Ζυρίχη. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουµε άµεσα για τους φαντασµαγορικούς Καταρράκτες του Ρήνου στο καντόνι του Σαφχάουζεν, ένα µεγαλειώδες θέαµα της φύσης που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη, καθώς ο υδάτινος όγκος πέφτει µε βοή από ψηλά και σχηµατίζει στη βάση του µια λίµνη, ακολουθώντας την αέναη πορεία του προς τις εκβολές του. Συνεχίζουµε για την Λωζάννη, µια πόλη-ζωγραφιά, που είναι κτισµένη αµφιθεατρικά πάνω από την λίµνη της, ατενίζοντας τις βουνοκορφές των Άλπεων. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά της διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούµε πεζοί το παλιό της τµήµα µε τους φιδογυριστούς πεζοδρόµους και τις µικροσκοπικές πλατείες, µέχρι να φθάσουµε στον γοτθικό Καθεδρικό ναό του 12ου αιώνα και στο µουσείο των Ολυµπιακών Αγώνων στο Ουσί (εξωτερικά). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο De La Paix 4*. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: Λωζάννη - Γενεύη - Λωζάννη

Πρωινή αναχώρηση για την κοσµοπολίτικη Γενεύη. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούµε κτίρια ∆ιεθνών Οργανισµών, όπως του ΟΗΕ και του Ερυθρού Σταυρού, καθώς και το τεράστιο σιντριβάνι που αναβλύζει µέσα από τη λίµνη και αποτελεί, µαζί µε το πολύχρωµο λουλουδιασµένο ρολόι, το σύµβολο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στην παλιά πόλη µε τα πλακόστρωτα δροµάκια, τις κουκλίστικες αντικερί, τα µικροσκοπικά βιβλιοπωλεία, τα πολυάριθµα εστιατόρια και καφέ. Επιστροφή στη Λωζάννη. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: Λωζάννη - Γκρυγιέρ - Γκστάαντ - Μοντρέ - Λωζάννη

Σήµερα µας περιµένει η µικροσκοπική γραφική καστροπολιτεία Γκρυγιέρ, "πατρίδα" του οµώνυµου αγελαδινού τυριού, που είναι κτισµένη στους πρόποδες των Άλπεων. Με τα παραδοσιακά σπίτια του 15ου και 17ου αιώνα και το επιβλητικό κάστρο του 11ου αιώνα (Château de Gruyères), ο τόπος αυτός µεταφέρει τους επισκέπτες σε έναν κόσµο παραµυθιών! Μετά τη βόλτα και την επίσκεψή µας στο εργαστήριο παραγωγής γραβιέρας (εφ΄ όσον είναι ανοικτό), θα συνεχίσουµε για το ξακουστό Ελβετικό θέρετρο Γκστάαντ µε την απαράµιλλη γεωφυσική του οµορφιά. Κτισµένο σε υψόµετρο 1.050 µέτρων, βρίσκεται στο σηµείο τοµής τεσσάρων κοιλάδων, περιτριγυρισµένο από τις πανύψηλες βουνοκορφές των Άλπεων. Παραµένοντας πιστό στην παραδοσιακή ελβετική αρχιτεκτονική, το Γκστάαντ διατήρησε τη ροµαντική του ατµόσφαιρα. Εδώ και δεκαετίες προσελκύει διασηµότητες και προσφέρει στους επισκέπτες του τις πιο σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις χειµερινών σπορ. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τον περίπατό σας στους µικρούς πεζόδροµους. Ολοκληρώνουµε την ηµερήσια εκδροµή µας µε επίσκεψη σε µια από τις πιο όµορφες και αριστοκρατικές πόλεις της Ελβετίας, το Μοντρέ. Επιστροφή στη Λωζάννη. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: Λωζάννη - Βέρνη - Ιντερλάκεν - Ζυρίχη

Πρωινή αναχώρηση για την ροµαντική πρωτεύουσα της Ελβετίας, την Βέρνη, "την πόλη των κρηνών", που είναι κτισµένη σε µια καµπή του ποταµού Άαρ. Σύµφωνα µε τον θρύλο, ο ιδρυτής της πόλης δούκας Μπέρτολντ Ε’ της έδωσε το όνοµα του πρώτου ζώου που σκότωσε σε ένα κυνήγι το 1191 - µια αρκούδα (Bär), η οποία αποτελεί το έµβληµά της για περισσότερα από 500 χρόνια. Ο πρώτος λάκκος µε αρκούδες κατασκευάστηκε το 1441 και ο τέταρτος βρίσκεται µεν στο κέντρο της πόλης, αλλά είναι κενός. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούµε το Κοινοβούλιο, τον πύργο του ιστορικού Ρολογιού, τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό και θα περπατήσουµε στους πεζόδροµους µε τα µεσαιωνικά κτίρια. Μετά την επίσκεψή µας θα συνεχίσουµε για το δηµοφιλές και κοσµοπολίτικο τουριστικό θέρετρο Ιντερλάκεν, που βρίσκεται ανάµεσα στις λίµνες Τουν και Μπρίενζ, σε απόσταση αναπνοής από τον εντυπωσιακό και πάντα χιονισµένο ορεινό όγκο του Γιουνγκφράου (Jungfrau). Τελικός προορισµός της σηµερινής µας ηµέρας είναι η Ζυρίχη, η µεγαλύτερη πόλη και το οικονοµικό κέντρο της Ελβετίας. Κτισµένη σε µια µαγευτική τοποθεσία στις όχθες µιας λίµνης και δυο ποταµών, έχει επιβλητικούς ναούς, µουσεία, γκαλερί, αλλά και τον πιο ακριβό εµπορικό δρόµο του κόσµου. Το γοητευτικό µεσαιωνικό της κέντρο είναι διάσπαρτο από µοντέρνα µπαρ, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και καταστήµατα. Άφιξη και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο Marriott Zurich 5 σε απόσταση περιπάτου από την Μπάνχοφστρασσε ή στο Courtyard by Marriott 4 sup. στην συνοικία Oerlikon. ∆ιανυκτέρευση.

5η ηµέρα: Ζυρίχη, Περιήγηση πόλης (Προαιρετική εκδροµή στην Κωνστάνζ)

Πρωινή περιήγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούµε την περίφηµη λεωφόρο Μπάνχοφστρασσε, θα περπατήσουµε στους κεντρικούς πεζόδροµους της παλιάς πόλης, θα δούµε (εξωτερικά) την εκκλησία Φραουµύνστερ µε τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Καθεδρικό ναό, το ∆ηµαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού, τον λόφο του Λίντερχοφ, τις γέφυρες του ποταµού Λίµατ και άλλα αξιοθέατα. Ελεύθερος χρόνος για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης. Επίσης, µπορείτε να λάβετε µέρος σε µια προαιρετική εκδροµή στην πόλη της Κωνστάνζ (Konstanz, έξοδα ατοµικά), η οποία γλύτωσε από τους βοµβαρδισµούς του Β΄ παγκοσµίου πολέµου και ως εκ τούτου διατηρείται ατόφια.

Περιγραφή προαιρετικής εκδροµής:

Το µεσηµέρι θα αναχωρήσουµε για την Κωνστάνζ, που βρίσκεται στο δυτικό άκρο της οµώνυµης λίµνης Η λίµνη Κωνσταντίας ή Μπόντενζεε (Bodensee) είναι µια από τις πιο γραφικές λίµνες της Ευρώπης. Βρίσκεται σε υψόµετρο 400 µέτρων στις παρυφές των Άλπεων και ανήκει σε τρία κράτη - την Γερµανία, την Ελβετία και την Αυστρία Φθάνοντας θα περπατήσουµε στο ιστορικό κέντρο της πόλης, θα δούµε το άγαλµα Ιµπέρια, την πλατεία της αγοράς, τις παραδοσιακές µπυραρίες και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε όµορφα και οικονοµικά ψώνια. Επιστροφή στην Ζυρίχη. ∆ιανυκτέρευση.

6η µέρα: Ζυρίχη - Λουκέρνη - Ζυρίχη - Αθήνα

Πρωινή αναχώρηση για την κουκλίστικη Λουκέρνη, που είναι κτισµένη στις όχθες της λίµνης των τεσσάρων καντονιών. Άφιξη και περιήγηση στο καλοδιατηρηµένο µεσαιωνικό της κέντρο µε το παλαιό ∆ηµαρχείο, την χαρακτηριστική γραφική ξύλινη γέφυρα, το µνηµείο του Λιονταριού και τα άλλα αξιοθέατα της πόλης. Νωρίς το µεσηµέρι µετάβαση στο αεροδρόµιο της Ζυρίχης και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Άνοιξη 2022
Αναχωρήσεις 23/4 De La Paix 4* στη Λωζάννη / Courtyard by Marriott 4* Sup. στη Ζυρίχη De La Paix 4* στη Λωζάννη / Marriott 5* στη Ζυρίχη
Δίκλινο 745€ 995€
3ο άτομο έως 12 ετών 595€ 845€
Μονόκλινο 1045€ 1445€
Φόροι +300€ +300€

Πτήσεις με Swiss

Αθήνα - Ζυρίχη

LX 1843

09:00-10:50

Ζυρίχη - Αθήνα

LX 1842

17:50-21:25

Παροχές

Περιλαµβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ζυρίχη - Αθήνα µε απευθείας πτήσεις της Swiss

 • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*, 4* sup., 5*.

 • Μπουφέ πρόγευµα καθηµερινά.

 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραµµα.

 • Αρχηγός-συνοδός.

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 • Φ.Π.Α.

∆εν περιλαµβάνονται:

 • Φόροι αεροδροµίων, επίναυλοι καυσίµων, check point, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια COVID για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 300€.

 • Είσοδοι σε µουσεία, µνηµεία και λοιπά αξιοθέατα.

 • Φιλοδωρήµατα, αχθοφορικά.

 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραµµα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόµενο κλπ.

Λεπτομέρειες

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι.

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας.

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

 • Οι ώρες των πτήσεων είναι τοπικές.

 • Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.

Φωτογραφίες
7
Ελβετικό θέρετρο Γκστάαντ
7
Λωζάνη Ελβετία
7
Ζυρίχη Ελβετία
7
Βέρνη, Ελβετία
Κωδ: 50
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά