Loading...

Αεροπορική εκδρομή Πανόραμα Δαλματικών Ακτών

6 ημέρες
Αεροπορική εκδρομή
Τιμή ατόμου από
695
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
Πανόραµα ∆αλµατικών Ακτών, Κροατία, Σλοβενία, Ντουµπρόβνικ, Τρογκίρ, Σπλιτ, Ζαντάρ, Λίµνες Πλίτβιτσε, Ζάγκρεµπ, Σπήλαια Ποστόινα, Λιουµπλιάνα. 6ήμερη αεροπορική εκδρομή "Πανόραμα Δαλματικών Ακτών"! Αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, ημιδιατροφή, μεταφορές, ξεναγήσεις. Αναχωρήσεις 26/8, 2/9
Περιγραφή

1η ηµέρα: Αθήνα - Ντουµπρόβνικ

Συνάντηση στο αεροδρόµιο και πτήση µε CROATIA AIRLINES για το Ντουµπρόβνικ, "το ∆ιαµάντι της Αδριατικής". Άφιξη, µεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο LERO 4* ∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: Ντουµπρόβνικ, Ξενάγηση

Σήµερα θα γνωρίσουµε την µεσαιωνική πόλη περπατώντας στο εσωτερικό του κάστρου µε τις εκκλησίες, τα παλάτια, τις κρήνες και τα πανύψηλα πέτρινα κτίρια µε τα παράθυρα-πολεµίστρες και τις µικροσκοπικές κρεµαστές αυλές. Στη µέση "κυλάει" η Placa-Stradun, ένας υπέροχος κεντρικός πλακόστρωτος πεζόδροµος, που οδηγεί από την Πύλη Pile, το σιντριβάνι Onofrio (ένα από τα διασηµότερα ορόσηµα της πόλης), την Εκκλησία του Σωτήρος και το φραγκισκανικό µοναστήρι στη δυτική πλευρά, στην πλατεία Luza µε την Στήλη του Ορλάνδου, τον Πύργο του Ρολογιού, την εκκλησία του προστάτη της πόλης Sveti Vlaho (Άγιος Βλάσιος) και το Παλάτι Sponza, στην άλλη άκρη, κοντά στην Πύλη Ploce. Απόγευµα ελεύθερο. ∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: Ντουµπρόβνικ - Σπλιτ - Τρογκίρ

Πρωινή αναχώρηση για µια υπέροχη διαδροµή κατά µήκος των δαντελωτών ακτών της ∆αλµατίας µε προορισµό µια ακόµα σηµαντική πόλη µε µεγάλο λιµάνι, το Σπλιτ. Εδώ θα περπατήσουµε για να γνωρίσουµε τον τόπο, τον οποίο ο Ρωµαίος αυτοκράτορας ∆ιοκλητιανός επέλεξε για να κτίσει το παλάτι του σε σχήµα ρωµαϊκού κάστρου (µνηµείο παγκόσµιας κληρονοµιάς της UNESCO). Στη συνέχεια θα αναχωρήσουµε για το γραφικό Τρογκίρ, το εξαίσιο ιστορικό κέντρο του οποίου βρίσκεται πάνω σε ένα νησί. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο TROGIR PALACE 4* ∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: Τρογκίρ - Ζαντάρ - Λίµνες Πλίτβιτσε - Ζάγκρεµπ

Σήµερα το πρωί θα αναχωρήσουµε για το πανέµορφο Ζαντάρ µε τα επιβλητικά τείχη, τη ρωµαϊκή αγορά, τον Καθεδρικό ναό της Αγίας Αναστασίας και την όµορφη παραλία του. Συνεχίζουµε προς την περιοχή των Λιµνών Πλίτβιτσε, για να επισκεφθούµε το Εθνικό Πάρκο µε τις δεκαέξι λίµνες σε διαφορετικά επίπεδα, που επικοινωνούν µεταξύ τους µε καταρράκτες, δηµιουργώντας µια "σκάλα", σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο µε πλούσια βλάστηση. Ένα θέαµα συναρπαστικό, µε τα χρώµατα του νερού να ποικίλουν από µπλε σε γαλάζιο ή σε πράσινο, ανάλογα µε την ποσότητα των ορυκτών και των οργανισµών που περιέχει, καθώς και από τη γωνία των ηλιακών ακτίνων. Καταλήγουµε στο όµορφο Ζάγκρεµπ, την πρωτεύουσα της Κροατίας, που περιβάλλεται από δάση και πάρκα ανάµεσα στις πλαγιές του όρους Μενβεντνίτσα στα βόρεια και τον ποταµό Σάβο στα νότια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο BEST WESTERN PREMIER ASTORIA 4* ∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.

5η ηµέρα: Ζάγκρεµπ - Σπήλαια Ποστόινα - Λιουµπλιάνα - Ζάγκρεµπ

Πρωινή αναχώρηση για την γειτονική Σλοβενία, όπου θα επισκεφθούµε τα µεγαλόπρεπα και εντυπωσιακά σπήλαια της Ποστόινα µε τους σταλακτίτες και σταλαγµίτες να σχηµατίζουν καταπληκτικές παραστάσεις. Ακολουθεί η πανέµορφη Λιουµπλιάνα, η πρωτεύουσα της Σλοβενίας, µε την υπέροχη µεσαιωνική παλαιά πόλη στις όχθες του οµώνυµου ποταµού. Η πλατεία Πρέσερεν µε έντονο το Ιταλικό στυλ, ο Καθεδρικός ναός του Αγίου Νικολάου, το αρχιεπισκοπικό παλάτι, η γέφυρα των ∆ράκων και το ∆ηµαρχείο είναι µερικά από τα αξιοθέατα της πανέµορφης πόλης, τα οποία θα δούµε κατά τη διάρκεια της περιήγησής µας. Επιστροφή στο Ζάγκρεµπ. ∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.

6η ηµέρα: Ζάγκρεµπ - Αθήνα

Κατά τη διάρκεια της πρωινής περιπατητικής ξενάγησής µας στην πόλη θα δούµε την λεωφόρο Κύριλλου και Μεθόδιου, την πλατεία του Αγίου Μάρκου µε τον θυρεό της χώρας και το ∆ηµαρχείο µε την πέτρινη αψίδα. Θα περιηγηθούµε επίσης στην Άνω Πόλη, όπου βρίσκεται ο επιβλητικός Καθεδρικός ναός και η Αρχιεπισκοπή και θα δούµε το Προεδρικό Μέγαρο, τη Βουλή και άλλα κυβερνητικά κτίρια. Μεταφορά στο αεροδρόµιο και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Καλοκαίρι 2021
Αναχωρήσεις 26/8, 2/9
Ξενοδοχεία (ή παρόμοια) 4*
2κλινο 695 €
Παιδί 595 €
1κλινο 995 €
Φόροι 250 €

Φόροι αεροδροµίων, επίναυλοι καυσίµων, check points/φόροι πόλεων, parking: € 250

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ, ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΑΘΗΝΑ µε CROATIA AIRLINES

 • Πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*

 • Ηµιδιατροφή (Μπουφέ πρόγευµα και ένα δείπνο καθηµερινά)

 • Μεταφορές, περιηγήσεις, εκδροµές βάσει προγράµµατος

 • Αρχηγός-συνοδός

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδροµείς έως 75 ετών

 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points/φόροι πόλεων, parking: 250€

 • είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα

 • ποτά στα γεύματα

 • αχθοφορικά, φιλοδωρήματα

 • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

 • ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

Λεπτομέρειες

Σηµειώσεις: •Οι ανωτέρω εκδροµές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγµατοποιηθούν µε διαφορετική σειρά ή και αντίστροφα, χωρίς να παραλειφθεί κάτι •Τελικό πρόγραµµα µε το ενηµερωτικό σας •Οι πτήσεις από/προς το Ζάγκρεµπ µε CROATIA AIRLINES πραγµατοποιούνται µέσω Ντουµπρόβνικ. Εκεί γίνεται υποχρεωτικά αποβίβαση από το αεροπλάνο για έλεγχο διαβατηρίων και στη συνέχεια επιβίβαση εκ νέου στο ίδιο αεροσκάφος, αλλά ενδεχοµένως σε διαφορετική θέση.

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

 • Απαραίτητη προϋπόθεση για τον ταξιδιώτη είναι το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό COVID-19 (Green Pass/ Πράσινο Πιστοποιητικό)σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή και σε 2 γλώσσες (στη γλώσσα του κράτους που το εκδίδει και στα αγγλικά) και όχι η βεβαίωση εμβολιασμού

Φωτογραφίες
4
Εθνικό πάρκο λίμνης Πλίτβιτσε, Κροατία
4
Ντουμπρόβνικ Κροατία
4
Σπλιτ, Κροατία
4
Λιουμπλιάνα, Πρωτεύουσα της Σλοβενίας
Κωδ: 50
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά