Αεροπορική εκδρομή Μάλτα 4 ημέρες κωδ. 4P7

Αεροπορική εκδρομή

Αεροπορική εκδρομή Μάλτα 4 ημέρες κωδ. 4P7

Επισκόπηση
4ήμερη αεροπορική εκδρομή στη Μάλτα με αναχώρηση Πάσχα 3/5! Δώρο η κρουαζιέρα στο Μεγάλο Λιμάνι!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Μάλτα - ξενάγηση Βαλέττα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το «νησί των Ιπποτών». Άφιξη και ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Μάλτας, τη Βαλέττα. Πόλη επιβλητική, πραγματικό οχυρό, υπό την αιγίδα της Unesco, χτισμένη από τους Ιωαννίτες Ιππότες. Θα δούμε τους κήπους Μπαράκα και θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα του φημισμένου Μεγάλου Λιμανιού, τους ξενώνες των οκτώ εθνοτήτων που αποτελούσαν το τάγμα των Ιπποτών, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη και το Παλάτι του Μεγάλου Μάγιστρου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και απόγευμα ελεύθερο.

2η ημέρα: Μάλτα - Μόστα - Μεδίνα - Ραμπάτ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τη Μόστα, με το Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου με τον τρίτο μεγαλύτερο τρούλο στην Ευρώπη. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την παλιά πρωτεύουσα Μεδίνα, γνωστή ως «η σιωπηλή πόλη» ή «πόλη των ευγενών». Θα συνεχίσουμε με το προάστιο της Μεδίνας «Ραμπάτ», όπου βρίσκεται η σπηλιά που έζησε ο Απόστολος Παύλος κατά τη σύντομη παραμονή του στη Μάλτα. Τελευταία μας στάση σε ένα εργαστήριο στο Crafts Village, για να παρακολουθήσουμε τη διαδικασία κατασκευής φυσητού γυαλιού (παραδοσιακή τεχνική από την εποχή των Φοινίκων). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και απόγευμα ελεύθερο.

3η ημέρα: Μάλτα 

Προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στο δεύτερο σε έκταση νησί της Μάλτας, Γκόζο. Μεταφορά στο βορειότερο λιμάνι του νησιού και επιβίβαση στο φέρυ-μποτ για το λιμάνι Mgarr. Θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα Βικτώρια, με την Ακρόπολη και τον Καθεδρικό Ναό. Στη συνέχεια θα δούμε τη «σπηλιά της Καλυψούς» και τους μεγαλιθικούς ναούς Γκαντίγια, που προστατεύονται από την Unesco (τα αρχαιότερα κτίσματα στον κόσμο από το 2500 π.Χ.). Θα τελειώσουμε με το γραφικό ψαροχώρι Σλέντι. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

4η ημέρα: Μάλτα - Αθήνα

Πρόγευμα και ελεύθερη ημέρα για αγορές ή βόλτες, μπορείτε ακόμα να αξιοποιήσετε το εισιτήριο για την κρουαζιέρα στο Μεγαλο Λιμάνι (χωρίς μεταφορές). Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.  


 

Τιμές κατ' άτομο:

 

Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-17:00

Τρίτη: 9:00-20:00

Τετάρτη: 9:00-17:00

Πέμπτη: 9:00-20:00

Παρασκευή: 9:00-20:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά