Αεροπορική εκδρομή Κύπρος 4 ημέρες κωδ. 80P2

Αεροπορική εκδρομή

Αεροπορική εκδρομή Κύπρος 4 ημέρες κωδ. 80P2

Επισκόπηση
28η Οκτωβρίου στην Κύπρο! 4ήμερη αεροπορική εκδρομή με αναχώρηση από Αθήνα & Θεσσαλονίκη στις 25/10/2018! Λάρνακα - Αγία Νάπα - Λεμεσός - Λευκωσία - Πάφος! Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean, διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας, πρωινό ή ημιδιατροφή, μεταφορές, ξεναγήσεις!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Λάρνακα - Λεμεσός

Με απευθείας πτήση πετάμε για Κύπρο. Άφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο και μεταφορά στη Λεμεσό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ημέρα ελεύθερη για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Λευκωσία

Πρόγευμα και αναχώρηση για εκδρομή στη «μοιρασμένη» Κυπριακή πρωτεύουσα, τη Λευκωσία, μια πόλη περιτριγυρισμένη από Βενετσιάνικα Τείχη, με την «εντός των τειχών» παλιά πόλη. Ακολουθώντας την πράσινη γραμμή, φτάνουμε στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, το μνημείο των πεσόντων Ελλήνων από την τουρκική εισβολή. Επίσκεψη στα φυλακισμένα μνήματα, όπου βρίσκονται οι τάφοι των γενναίων του αντιαποικιακού αγώνα. Σας προτείνουμε γεύμα (εξ’ιδίων) στη γραφική «Λαϊκή Γειτονιά» μια συνοικία του 19ου αιώνα. Προαιρετική επίσκεψη στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη με τις θαυμάσιες τοιχογραφίες. Το απόγευμα επιστροφή στην Λεμεσό. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Πάφος

Πρόγευμα και αναχώρηση για εκδρομή στην Πάφο. Διασχίζοντας τους αμπελώνες και πορτοκαλεώνες του Φασουρίου, φτάνουμε στον Πύργο των Ιπποτών στο Κολόσσι και στο αρχαίο θέατρο του Κουρείου.  Ο δρόμος μετά μας φέρνει στην Πέτρα του Ρωμιού, (στάση για καφέ) όπου κατά την παράδοση μέσα από τους αφρούς των κυμάτων αναδύθηκε η θεά της ομορφιάς και του έρωτα Αφροδίτη. Φτάνουμε στην Πάφο, όπου θα ξεναγηθούμε στην Έπαυλη του Διονύσου με τα υπέροχα μωσαϊκά και την στήλη του Αποστόλου Παύλου. Το μεσημέρι καταλήγουμε στο γραφικό λιμανάκι της Κάτω Πάφου και σας προτείνουμε γεύμα (εξ’ ιδίων) στις γραφικές ταβέρνες με τους παραδοσιακούς ψαρομεζέδες. Το απόγευμα επιστροφή στην Λεμεσό. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Αγία Νάπα - Λάρνακα - Αθήνα

Πρόγευμα και αναχώρηση για εκδρομή στην Αγία Νάπα και τη Λάρνακα. Περνώντας από την Πύλα, το μοναδικό μικτό χωριό, φτάνουμε στη Δερύνεια. Από το παρατηρητήριο θα δούμε τη νεκρή πόλη της Αμμοχώστου. Στην Αγία Νάπα θα δούμε το βενετσιάνικο μοναστήρι. Συνεχίζουμε για την όμορφη πόλη της Λάρνακας για να δούμε την εκκλησία του Αγίου Λαζάρου, όπου βρίσκεται και ο τάφος του και να θαυμάσουμε την παραλία με τις Φοινικούδες. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για την πτήση της επιστροφής μας. 


 

Τιμές κατ΄άτομο:

 

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται πρωινό.
Επιβάρυνση ημιδιατροφής:
Kapetanios Odyssia: 20€ ο ενήλικας // δωρεάν το παιδί έως 12
Ajax: 51€ ο ενήλικας // 30€ το παιδί έως 12
Grand Resort: 60€ ο ενήλικας // δωρεάν το παιδί

Λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες-οδηγίες

Πτήσεις με Aegean από Αθήνα
Αθήνα - Λάρνακα Α3 7912 10:35  12:15
Λάρνακα - Αθήνα Α3 7907 19:05  20:50 
Πτήσεις με Aegean από Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη - Λάρνακα Α3 7552 19:55  21:45 
Λάρνακα - Θεσσαλονίκη Α3 7553 16:45  18:55

Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Τετάρτη: 09:00-17:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-18:00

Σάββατο: 09:00-15:00