Loading...

Αεροπορική εκδρομή Golden Age 50 Plus: Λονδίνο

Τιμή ατόμου από
690
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
Golden Age 50 Plus! 6ήμερη αεροπορική εκδρομή στο Λονδίνο . Αεροπορικά εισιτήρια, φόροι αεροδρομίου, διαμονή σε ξενοδοχείο 3*, πρωινό, μεταφορές, ξενάγηση πόλης, επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο, εκδρομή στο Γουίντσορ, εκδρομή Κάστρο Λιντς & Καντέρμπουρι! Αναχωρήσεις: αναμένονται
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Λονδίνο (ξενάγηση πόλης και επίσκεψη Βρετανικού Μουσείου)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Λονδίνο. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Αγγλίας και ελληνόφωνος ξεναγός θα μας οδηγήσει στα σημαντικότερα αξιοθέατα του Λονδίνου, περνώντας από το φημισμένο Χάυντ Παρκ με τα ανάκτορα του Κένσινκτον, στη συνέχεια από τη Μαρμπλ Αρτς (μαρμάρινη αψίδα) το μοναδικό μαρμάρινο μνημείο στο Λονδίνο, όπως και από την πλατεία Τραφάλγκαρ, τον ομφαλό του Λονδίνου, από όπου θα διακρίνουμε και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου κατοικεί η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Συνεχίζουμε την πανοραμική ξενάγηση περνώντας από το περίφημο κτίριο του Κοινοβουλίου, που στεγάζει τη Βουλή των Κοινοτήτων και τη Βουλή των Λόρδων και φιλοξενεί το έμβλημα της πόλης, το Μπιγκ Μπεν. Μετά από μια ολιγόλεπτη στάση στον Πύργο του Λονδίνου, το σημείο και αξιοθέατο από όπου ξεκινάει η ιστορία μιας μεγάλης αυτοκρατορίας, θα συνεχίσουμε με το Σίτυ, το μέρος όπου χτυπάει η οικονομική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου για να δούμε το Χρηματιστήριο, την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου.  Η ξενάγησή μας τελειώνει με την επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο. Η ελληνική πτέρυγα με τα περίφημα μάρμαρα του Παρθενώνα θα αποτελέσουν τον λόγο της επίσκεψης μας. Μετά το τέλος της ξενάγησης μεταφορά στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Οξφόρδη - Στράτφορντ Απόν Έιβον - Bicester Outlet Village (προαιρετικό)

Πρωινό και αναχώρηση για την ημερήσια προαιρετική εκδρομή μας στην αγγλική ενδοχώρα. Θα επισκεφtούμε δυο σημαντικές πνευματικές πόλεις. Πρώτος σταθμός η περίφημη πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ένα μείγμα από μεσαιωνικά κτίρια, εκκλησιαστικούς οβελίσκους, που υψώνονται πάνω από τα φημισμένα κολέγια, περιποιημένα παρτέρια και κήπους, τετράγωνες αυλές με κιονοστοιχίες και αετώματα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε μια γραφική διαδρομή περνώντας από τα παραδοσιακά χωριά της περιοχής Κότσγουολτς που θα μας οδηγήσει στην κωμόπολη του Στράτφορντ απόν Έιβον, τη γενέτειρα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Προαιρετική επίσκεψη στο σπίτι που γεννήθηκε και έζησε ο Βάρδος του Στράτφορντ και ελεύθερος χρόνος για γεύμα στις παραδοσιακές παμπ και στα multi-culti εστιατόρια της γραφικής κωμόπολης. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Bicester Outlet Village, ένα μοναδικό χωριό με μια αγορά που απαρτίζεται από 120 μπουτίκ με τις πιο γνωστές ευρωπαϊκές και διεθνείς φίρμες (προϊόντα περασμένων κολεξιόν), σε τιμές που αγγίζουν μέχρι και 60% έκπτωση. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Λονδίνο (προαιρετική κρουαζιέρα στον Τάμεση - Γκρήνουιτς)

Μετά το πρόγευμα θα έχετε όλη την ημέρα στη διάθεσή σας. Προτείνουμε προαιρετική κρουαζιέρα με τα ειδικά πλοιάρια στον Τάμεση. Στο τέλος της κρουαζιέρας μας θα επισκεφτούμε το Γκρήνουιτς, όπου θα θαυμάσουμε το Βασιλικό Ναυτικό Κολέγιο, το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο, το αρχοντικό Κουίνς Χάους και το Γκρήνουιτς Πάρκ με το παλιό Βασιλικό Αστεροσκοπείο. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μία βόλτα στην κλειστή αγορά της πόλης και γεύμα σε κάποια από τις παραδοσιακές της παμπ και εστιατόρια. Χρησιμοποιώντας το DLR (υπέργειο, ελαφρύ και αυτόματο τρένο των docklands) θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας, αφού πρώτα επισκεφτούμε το μεγαλύτερο στον κόσμο έργο αστικής ανάπτυξης, Κανάρι Γουάρφ, το «Μανχάταν του Λονδίνου». Πριν τη δύση μπορείτε να επισκεφτείτε το νεότευκτο κτίριο Σαρντ, το ψηλότερο στη δυτική Ευρώπη με συνολικό ύψος τα 310μ. και να απολαύσετε την καλύτερη θέα της πόλης. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Εκδρομή στην πόλη και στο κάστρο Γουίντσορ & επισκέψεις σε αξιοθέατα

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την πόλη του Γουίντσορ, με τα θερινά ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας (προαιρετική είσοδος στο κάστρο), όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την κατοικία των βασιλέων της Αγγλίας απ’ τον καιρό του Γουλιέλμου του Κατακτητή. Θα επισκεφτούμε τα επίσημα διαμερίσματα και το κουκλόσπιτο της βασίλισσας, όπως και το παρεκκλήσι του Σαιντ Τζωρτζ, αφιερωμένο στον προστάτη άγιο του Τάγματος της Περικνημίδας. Μετά το τέλος της περιήγησης θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε μια βόλτα στα παραδοσιακά δρομάκια της όμορφης ομώνυμης πόλης. Επιβίβαση στο πούλμαν κι επιστροφή στο Λονδίνο στις 14.00 περίπου. Πρώτα θα επισκεφτούμε το περίφημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Madame Tussauds, για να «γνωρίσουμε από κοντά» μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας, της πολιτικής, της show biz και του αθλητισμού. Στη συνέχεια και πριν τη δύση θα επισκεφτούμε το περίφημο «μάτι» του Λονδίνου (London Eye) για να δούμε την πόλη από ψηλά! Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Κάστρο Λιντς - Καντέρμπουρι

Μετά το πρόγευμα, θα αναχωρήσουμε για την ολοήμερη εκδρομή μας στο Κάστρο Λιντς και στο Καντέρμπουρι. Πρώτος σταθμός στο νορμανδικό κάστρο του Λιντς. Ίσως το ωραιότερο του είδους του στην Αγγλία. Υψώνεται παραμυθένιο πάνω από τον ίδιο του τον αντικατοπτρισμό στη λίμνη που σχηματίζει ο ποταμός Λεν. Από το 1278 μέχρι την εποχή των Τιδόρ χρησίμευε ως βασιλική κατοικία, αγαπημένο του Ερρίκου Η’. Μετά το τέλος της επίσκεψής μας θα συνεχίσουμε για να γνωρίσουμε από κοντά τους «Θρύλους του Καντέρμπουρι». Επιβλητικά μεσαιωνικά τείχη περιβάλλουν την πόλη από τρεις πλευρές με γραφικά σοκάκια και σπίτια κτισμένα κυρίως από ξύλο. Βασιλιάς των Θησαυρών του Καντέρμπουρι είναι ο Καθεδρικός του, Μητρόπολη της Εκκλησίας της Αγγλίας και έδρα του πρώτου αρχιεπισκόπου της. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και βόλτες και το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.

6η ημέρα: Λονδίνο - Αθήνα

Μετά το πρόγευμα είστε ελεύθεροι να συνεχίσετε τις βόλτες σας για τα ψώνια και τις επισκέψεις σας σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης, μιας και είναι ανεξάντλητη σε καταστήματα, τέχνη και ψυχαγωγία. Το απόγευμα αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Λονδίνου και πτήση επιστροφής στην Ελλάδα.  

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Αναχώρηση Αναμένεται
Ξενοδοχείο (ή παρόμοιο) Royal National 3*
2κλινο αναμένεται
1κλινο αναμένεται

Προαιρετικές εκδρομές (για ελάχιστη συμμετοχή 20 ατόμων): 
Οξφόρδη, Στάτφορντ Απόν Έιβον: 70€  
Κραουζιέρα Τάμεση, Γκρήνουιτς: 50€
Προαγορά πακέτου: 100€

Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς παραλείψεις.

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • αεροπορικά εισιτήρια

 • φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων

 • μία βαλίτσα ανά άτομο (23κ.) και μια χειραποσκευή (7κ.)

 • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*

 • Αγγλικό πρωινό καθημερινά σε μπουφέ

 • μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

 • ασφάλεια αστικής ευθύνης

 • αρχηγός / συνοδός

 • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

 • φιλοδωρήματα και αχθοφορικά

 • δημοτικός φόρος (εάν ζητηθεί τον πληρώνετε απευθείας στο ξενοδοχείο)

 • είσοδοι σε μουσεία, κάστρα και συναφείς χώρους

 • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Λεπτομέρειες

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό έως ότου υπάρξουν οι νέες αναχωρήσεις και τιμές λόγω των αλλαγών που που έχουν υπάρξει μετά την λήξη των περιοριστικών μέτρων που πάρθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

Φωτογραφίες
4
Λονδίνο Αγγλία
4
Τηλεφωνικός θάλαμος, Λονδίνο
4
Φρουρά, ιππικό Λονδίνο
4
Εκδρομή στο Λονδίνο
Κωδ: GAP501
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά