Αεροπορική εκδρομή Golden Age 50 Plus: Benelux

6 ημέρες
Αεροπορική εκδρομή

Αεροπορική εκδρομή Golden Age 50 Plus: Benelux

Τιμή ατόμου από
660
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
Golden Age 50 Plus | Benelux 6 ημέρες | Αεροπορική εκδρομή με αναχώρηση από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη . Άμστερνταμ - Βρυξέλλες - Λουξεμβούργο - Ρότερνταμ - Ντελφτ - Χάγη - Μάρκεν - Βόλενταμ. Αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχεία 3*, πρωινό, ξεναγήσεις πόλεων, μεταφορές. Αναχωρήσεις 2020 : αναμένονται
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα ή Θεσσαλονίκη - Άμστερνταμ - Βρυξέλλες

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Άμστερνταμ. Άφιξη και αναχώρηση για Βρυξέλλες. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Βρυξέλλες - Λουξεμβούργο - Βρυξέλλες

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Λουξεμβούργο, που θεωρείται από τα σπουδαιότερα κέντρα της Διεθνούς οικονομικής ζωής. Στην πόλη του Λουξεμβούργου θα περιδιαβούμε στους κεντρικούς δρόμους, θα δούμε τον επιβλητικό Ναό της Παναγίας, το κυβερνητικό κτίριο με το κάστρο, τις κατακόμβες και το φημισμένο για τη θέα του μπαλκόνι της Ευρώπης. Επιστροφή στις Βρυξέλλες και περιήγηση. Θα δούμε το καταπράσινο πάρκο Ηeysel με το ομώνυμο θρυλικό στάδιο, τη Mini-Europe, το βασιλικό παλάτι, την κινέζικη Παγόδα, τον γιαπωνέζικο Πύργο και θα φωτογραφήσουμε την πρωτότυπη αρχιτεκτονική κατασκευή του Atomium. Περνώντας από το σύγχρονο κέντρο της πόλης και προχωρώντας προς το ιστορικό, θα συναντήσουμε το μπαρόκ Χρηματιστήριο. Θα διασχίσουμε την αριστοκρατική πλατεία Grand-Sablon και το παρκάκι - πίνακα ζωγραφικής Square du Petit-Sablon, το νέο κλασσικό δικαστικό μέγαρο με κατεύθυνση την Ευρωπαϊκή Γειτονιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Γάνδη - Μπρυζ (προαιρετική)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και σας προτείνουμε να ακολουθήσετε (προαιρετικά) την εκδρομή μας σε Γάνδη και Μπρυζ. Στην επιβλητική Γάνδη θα επισκεφτούμε το ναό του St Bavon, όπου θα δούμε ένα αριστούργημα Τέχνης του 15ου αιώνα, το πολύπτυχο των αδερφών VanEyck «Ο Μυστικός Αμνός» και θα περπατήσουμε τα πλακόστρωτα δρομάκια της πόλης. Εν συνεχεία θα επισκεφτούμε την παραμυθένια Μπρυζ. Θα περπατήσουμε κατά μήκος των μαγευτικών καναλιών και των πέτρινων μικρών γεφυρών. Θα διασχίσουμε τα σοκάκια γύρω από το μεσαιωνικό Κωδωνοστάσιο της κεντρικής πλατείας GrotteMarkt και της πλατείας του Δημαρχείου BurgMarkt και θα επισκεφτούμε τον καθεδρικό ναό Notre-Dame de Bruges. Επιστροφή στις Βρυξέλλες. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Βρυξέλλες - Ρότερνταμ - Ντελφτ - Χάγη - Άμστερνταμ

Αναχώρηση μετά το πρόγευμα για Ρότερνταμ, στις εκβολές του ποταμού Ρήνου. Πάνω σε τεχνητά νησάκια έχουν φυτρώσει φουτουριστικού τύπου ουρανοξύστες, προβλήτες, κρεμαστές γέφυρες σαν αυτές των Erasmus και Willem. Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα η ιστορική πόλη της Ολλανδίας, το Ντελφτ. Επόμενος σταθμός μας είναι η πόλη της ειρήνης, η Χάγη, διοικητική πρωτεύουσα της χώρας. Έδρα Διεθνών Οργανισμών για θέματα Ειρήνης και Δικαιοσύνης, μία από τις τέσσερεις έδρες παγκοσμίως του Ο.Η.Ε. Αποχαιρετώντας την ολλανδική ενδοχώρα, θα κατευθυνθούμε προς το Άμστερνταμ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

5η ημέρα: Ψαροχώρια - Άμστερνταμ

Πρωινό και αναχώρηση για τα γνωστά ψαράδικα χωριά Marken και Volendam, με βόλτα στα στενά σοκάκια τους και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam. Εν συνεχεία θα γνωρίσουμε το μαγευτικό Άμστερνταμ, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων τα βασιλικά ανάκτορα, την πλατεία Ρέμπραντ, τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και τα άλλα αξιοθέατα της πόλης. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να επισκεφτείτε τα μουσεία Rijks και VanGogh. Σας προτείνουμε να κάνετε προαιρετικά κρουαζιέρα στα κανάλια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Άμστερνταμ - Αθήνα ή Θεσσαλονίκη

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Αναχωρήσεις Αναμένονται
Ξενοδοχεία 3* περιφεριακά των πόλεων
2κλινο Αναμένονται
1κλινο Αναμένονται

Δεν υπάρχουν τρίκλινα δωμάτια

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • αεροπορικά εισιτήρια

 • φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων

 • μία βαλίτσα ανά άτομο (15κ.)

 • μια χειραποσκευή (7κ.)

 • 3 διανυκτερεύσεις στις Βρυξέλλες

 • 2 στο Άμστερνταμ σε ξενοδοχεία περιφερειακά των πόλεων

 • πρωινό

 • μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.

 • αρχηγός/συνοδός

 • ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα

 • δημοτικοί φόροι

 • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

 • ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Λεπτομέρειες

Αναμένονται οι νέες ώρες των πτήσεων και ο νέος τιμοκατάλογος λόγω των αλλαγών που έχουν υπάρξει μετά την λήξη των περιοριστικών μέτρων που πάρθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι

 • Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή.

Φωτογραφίες
4
Άμστερνταμ Ολλανδία
4
Μπρυζ Βέλγιο
4
Σοκολάτες Βέλγιο
4
Βρυξέλλες Μάνεκεν Πις
Κωδ: GAP502
Φόρμα ενδιαφέροντος
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-17:00

Τρίτη: 9:00-20:00

Τετάρτη: 9:00-17:00

Πέμπτη: 9:00-20:00

Παρασκευή: 9:00-20:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά