Loading...

Αεροπορική εκδρομή Βέλγιο & Κάτω Χώρες 5 ημέρες κωδ. 14P6

Επισκόπηση
5ήμερη αεροπορική εκδρομή Βρυξέλλες - Λουξεμβούργο - Γάνδη - Μπρυζ - Χάγη - Ντελφτ - Ρόττερνταμ - Άμστερνταμ! Για κρατήσεις που θα γίνουν με προκαταβολή έως και 31 ημέρες πριν την αναχώρηση, έκπτωση 25€ κατ΄άτομο!
Περιγραφή

1η ημέρα: Αθήνα - Βρυξέλλες

Αναχώρηση από το Ελευθέριος Βενιζέλος για τις Βρυξέλλες. Άφιξη, συνάντηση με τον Ελληνόφωνο ξεναγό μας και ξεκινάμε για την πρώτη μας γνωριμία με την όμορφη πρωτεύουσα της Ευρώπης. Στην διάρκεια της πανοραμικής μας περιήγησης θα δούμε την Grand Place, το άγαλμα “Manneken Pis”, το Atomium, το Heysel Stadium, την Mini Europe με τις μινιατούρες σε κλίμακα 1/12 από πολλά αξιοθέατα της Ευρώπης, τα Βασιλικά Παλάτια του Laken,τον ομώνυμο Βασιλικό Ναό, τον Γιαπωνέζικο Πύργο την Κινέζικη Παγόδα, το Χρηματιστήριο, την πλατεία Grand Sablon με τον ομώνυμο Ναό της Παναγίας, το Εθνικό Ωδείο, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, τη Βασιλική πλατεία με τα Βασιλικά Ανάκτορα, το Ευρωκοινοβούλιο και την Αψίδα του Θριάμβου. Η περιήγησή μας θα τελειώσει με την άφιξη μας στο ξενοδοχεία για τακτοποίηση.

2η ημέρα: Λουξεμβούργο

Ελεύθερη ημέρα σήμερα και σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε στην προαιρετική μας εκδρομή στο Λουξεμβούργο. Ο δρόμος μας οδηγεί στον ιστορικό χώρο της περίφημης μάχης του Βατερλώ. Στην συνέχεια της διαδρομής μας προς το μικρότερο κρατίδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Λουξεμβούργο, θα διασχίσουμε τις Αρδένες, με τα καταπράσινα δάση, τα γραφικά χωριουδάκια και τα μεγαλοπρεπή κάστρα. Η διαδρομή μας δίπλα στον ποταμό Μάους θα διακοπεί μόνο για λίγο καθώς θα σταματήσουμε σε μια από τις πιο όμορφες Βελγικές πόλεις, την Ντινάντ για καφέ. Συνεχίζοντας την πορεία μας προς το Λουξεμβούργο, θα μας συνεπάρει η εναλλαγή φυσικών τοπίων, του νοτιοανατολικού Βελγίου. Φτάνοντας, θα αντικρύσουμε την πόλη που κατά ένα μεγάλο μέρος είναι χτισμένη μέσα σε χαράδρα και στην οποία περιδιαβαίνοντας θα δούμε το παλάτι του Μεγάλου Δούκα, τον καθεδρικό Ναό της Παναγιάς, την εντυπωσιακή Κόκκινη γέφυρα και τα τείχη της πόλης των τραπεζών. Σύντομη στάση στο μεσαιωνικό κάστρο της περιοχής για φωτογραφίες σε σκηνικό που θυμίζει ταινία εποχής. Επιστροφή στη Βρυξέλλες.

3η ημέρα: Γάνδη - Μπρυζ

Σήμερα το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει επισκέψεις σε δύο από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης. Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για την πανέμορφη μεσαιωνική πόλης της Μπρυζ. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας θα δούμε το πάρκο με τη «Λίμνη της Αγάπης», το παλαιότερο νοσοκομείο στην Ευρώπη του Αγίου Ιωάννη, το Ναό της Παναγίας, τη πολύ-φωτογραφημένη γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, το Μέγαρο των Αρχόντων, τους κήπους Arends, το Κολέγιο της Ευρώπης, το πρώτο Χρηματιστήριο στον κόσμο και το ιστορικό κέντρο, μοναδικό στολίδι της πόλης. Επόμενος σταθμός μας είναι η Γάνδη, όπου θα επισκεφτούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βονιφάτη. Εκεί θα δούμε έργα του Ρούμπεν, του Ιερώνυμου Μπός και το υπέροχο τρίπτυχο που αποδίδεται στους αδερφούς Βαν Έικ. Θα δούμε το κάστρο των ιπποτών και θα γνωρίσουμε την πόλη που υπήρξε κατά τον μεσαίωνα ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Το απόγευμα, επιστροφή στις Βρυξέλλες.

4η ημέρα: Μεγάλη Ολλανδία - Χάγη, Ντέλφτ, Ρότερνταμ, Άμστερνταμ

Ημέρα ελεύθερη η σημερινή και σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε προαιρετικά σε μία ολοήμερη εκδρομή στην Ολλανδία. Θα αφήσουμε την πόλη των Βρυξελλών πίσω μας καθώς θα κινηθούμε προς το Άμστερνταμ. Πρώτη μας επίσκεψη για σήμερα θα είναι στην Χάγη, έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου με το περίφημο «Παλάτι της Ειρήνης», μοναδικής αξίας κτήρια που στεγάζουν Υπουργεία και Πρεσβείες καθώς και τη μεγαλύτερη και κοσμική παραλία της Ολλανδίας την “Scheveningen”. Επόμενη στάση θα είναι στο Ντέλφτ, την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, ιστορική πόλη με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της και τους μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς της. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης, το Ρόττερνταμ, με τους ουρανοξύστες, τα μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες Willem & Erasmus. Αργότερα θα καταλήξουμε στο πανέμορφο Άμστερνταμ. Ανάμεσα στα αξιοθέατα της πόλης που «επιπλέει» είναι ο παραδοσιακός “Μύλος του Rembrandt” στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό «Στάδιο Αρένα», το επιβλητικό “Rijksmuseum”, η πανύψηλη «Δυτική Εκκλησία», το «μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά» και ο «πλωτός» Κεντρικός Σταθμός. Το απόγευμα θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για τις Βρυξέλλες.

5η ημέρα: Βρυξέλλες - Αθήνα

Το όμορφο ταξίδι μας τελειώνει σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα σας για τις τελευταίες βόλτες και τα ψώνια σας στις Βρυξέλλες μέχρι το απόγευμα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την απ’ ευθείας πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα. 


 

Τιμές κατ΄άτομο:

 

Για κρατήσεις που θα γίνουν με προκαταβολή έως και 31 ημέρες πριν την αναχώρηση, έκπτωση 25€ κατ΄άτομο!

Λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες-οδηγίες

Πτήσεις με Aegean από Αθήνα 
Αθήνα - Βρυξέλλες Α3 620 08:40  11:00 
Βρυξέλλες - Αθήνα Α3 623 20:15  00:15 
Πτήσεις με Swiss Air από Αθήνα
Αθήνα - Ζυρίχη LX 1843 06:30 08:20
Ζυρίχη - Βρυξέλλες LX 778 09:10 10:30
Βρυξέλλες - Ζυρίχη LX 783 18:40 19:50
Ζυρίχη - Αθήνα LX 1842 20:35 00:10
Πτήσεις με Swiss Air από Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη - Ζυρίχη LX 1851 04:50 06:10
Ζυρίχη - Βρυξέλλες LX 778 09:10 10:30
Βρυξέλλες - Ζυρίχη LX 783 18:40 19:50
Ζυρίχη - Θεσσαλονίκη LX 1850 22:35 01:45

Η σειρά των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς όμως να υπάρχει καμία παράλειψη.
Επιπλέον κόστος για την προαιρετική εκδρομή «Μεγάλη Ολλανδία» 45€ κατ’ άτομο. Κρατήσεις μόνον κατά την πώληση από εδώ.

Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
  • Ένα email την εβδομάδα
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Ειδικές προσφορές
  • Νέα και ενημερώσεις
  • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
  • Spam
  • Ψεύτικες προσφορές
  • Μεγάλα ανώφελα emails
  • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά