Loading...

Αεροπορική εκδρομή Αυστριακό Πανόραμα

Τιμή ατόμου από
645
Φόρμα ενδιαφέροντος
Επισκόπηση
Aεροπορική εκδρομή Αυστριακό Πανόραμα 2021 με αναχωρήσεις : 27/7, 3, 9,13, 17, 24, 31/8 Σάλτσμπουργκ, Αλατωρυχείο Χάλστατ, Λίμνες Σαλτσκάμεργκουτ, Περτισάου, Λίμνη Άχενζεε, Ίννσμπρουκ, Βάτενς/Μουσείο Σβαρόφσκι, Λιντς, Μελκ, Βιέννη, Δάση της Βιέννης, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν Αεροπορικά εισιτήρια με Austrian, 3 διανυκτερεύσεις στη Βιέννη & 3 στο Σάλτσμπουργκ σε ξενοδοχεία 4*, πρωινό, μεταφορές, ξεναγήσεις! ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ για καλοκαίρι 2021
Περιγραφή

1η ηµέρα: Αθήνα - Βιέννη - Σάλτσµπουργκ, Ξενάγηση

Συνάντηση στο αεροδρόµιο και πτήση για Βιέννη µε AUSTRIAN AIRLINES. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουµε για το Σάλτσµπουργκ, την παραµυθένια πόλη που αποτέλεσε σκηνικό της θρυλικής ταινίας "Η Μελωδία της Ευτυχίας" και ήταν η γενέτειρα του Μότσαρτ. Το "Κάστρο του Αλατιού", όπως είναι η ακριβής µετάφραση του ονόµατός του, κατά τη ρωµαϊκή εποχή, γνώρισε µεγάλη οικονοµική ανάπτυξη εξαιτίας του "λευκό χρυσού", δηλαδή το ορυκτού αλατιού. Άφιξη και η ξενάγηση µας ξεκινά από το παλάτι Μίραµπελ (Mirabell) µε τους υπέροχους κήπους του. Αφού διασχίσουµε το ποτάµι Σάλτσαχ (Salzach), θα φθάσουµε στην Γκετράιντεγκασσε (Getreidegasse), τον κεντρικό εµπορικό δρόµο της έξοχα διατηρηµένης παλιάς πόλης (Altstadt). Θα περπατήσουµε τα στενά δροµάκια για να θαυµάσουµε τα όµορφα κτίρια, τους ναούς, καθώς και το εντυπωσιακό κάστρο Χοενσάλτσµπουργκ (Hohensalzburg), που δεσπόζει στο λόφο επάνω από την πόλη. Ανάµεσα σε κοµψές µπουτίκ και βιτρίνες µε πορσελάνινες κούκλες, βρίσκεται το σπίτι όπου γεννήθηκε η σηµαντικότερη µουσική ιδιοφυΐα όλων των εποχών, ο Βόλφγκανγκ Αµαντέους Μότσαρτ (1756-1791) και σήµερα αποτελεί µουσείο µε ενδιαφέροντα προσωπικά και οικογενειακά του αντικείµενα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο DAS ESSIGMANNGUT 3* στην ευρύτερη περιοχή του Σάλτσµπουργκ. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: Σάλτσµπουργκ - Λίµνες Σαλτσκάµεργκουτ - Αλατωρυχείο Χάλστατ - Σάλτσµπουργκ

Πρωινή αναχώρηση για την εντυπωσιακή περιοχή των κρυστάλλινων λιµνών του Σαλτσκάµεργκουτ (Salzkammergut). Τα υπέροχα παραδοσιακά χωριουδάκια που αντικατοπτρίζονται στα ήρεµα νερά τους και οι πανύψηλες βουνοκορφές των Άλπεων που τις περιβάλλουν, σχηµατίζουν µοναδικές εικόνες, οι οποίες µοιάζουν να έχουν «ξεπηδήσει» από την παλέτα ενός ιδιαίτερα ταλαντούχου ζωγράφου! Πρώτος µας σταθµός το ειδυλλιακό Χάλστατ, το "µαργαριτάρι της Αυστρίας", αναγνωρισµένο µνηµείο πολιτιστικής κληρονοµιάς της UNESCO από το 1997, το οποίο είναι κτισµένο σε µια απότοµη όχθη της οµώνυµης λίµνης (Hallstättersee) Αποτελεί έναν από τους παλαιότερους κατοικηµένους οικισµούς στην Ευρώπη, µε το αλάτι που βρίσκεται στους λόφους πάνω από αυτό να αποτελεί πηγή πλούτου εδώ και αιώνες. Στην ευρύτερη περιοχή θα επισκεφθούµε τα πιο παλιά ορυχεία αλατιού του κόσµου και θα θαυµάσουµε µια από τις πιο όµορφες σπηλιές στον κόσµο µε υπόγεια λίµνη. Συνεχίζουµε για τη λουτρόπολη Μπαντ Ισλ (Bad Ischl) µε τις ιαµατικές πηγές, το δηµοφιλές θέρετρο Σαιντ Βόλφγκανγκ (St. Wolfgang) και το γραφικό χωριό Σαιντ Γκίλγκεν (Saint Gilgen), στις όχθες της λίµνης Βόλφγκανγκ (Wolfgangsee), τις πανέµορφες λίµνες Άττερζεε (Attersee), Μόντζεε (Mondsee) και Φουσλ (Fuschlsee). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: Σάλτσµπουργκ - Λίµνη Άχενζεε - Περτισάου - Βάτενς/Μουσείο Σβαρόφσκι - Ίνσµπρουκ/Ιγκλς

Πρωινή αναχώρηση για το πανέµορφο χωριό Περτισάου, που βρίσκεται στις όχθες της λίµνης Άχενζεε (Achensee). Αφού απολαύσουµε την εκπληκτική θέα της γύρω περιοχής µε τις πυκνόφυτες πλαγιές να αντικατοπτρίζονται στα ήρεµα νερά της αλπικής λίµνης, θα συνεχίσουµε για το Βάτενς (Wattens), όπου θα επισκεφθούµε το εκπληκτικό στο είδος του µουσείο Σβαρόφσκι (Swarovski) - ένα ταξίδι στον µαγικό, θαυµαστό, παραµυθένιο κόσµο των περίφηµων κρυστάλλων. Θα περιηγηθούµε στους λαµπερούς διαδρόµους και στις "Αίθουσες των Θαυµάτων" ενός χώρου που συνδυάζει δηµιουργικότητα, καινοτοµία, τέχνη και διασκέδαση! Και φυσικά, ο Κρυστάλλινος Κόσµος διαθέτει ένα τεράστιο κατάστηµα, από όπου ο επισκέπτης µπορεί να προµηθευθεί κάποιες από τις µοναδικές δηµιουργίες του. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουµε για το Ίνσµπρουκ, όπου κατά την απογευµατινή µας περιήγηση θα δούµε τα µπαρόκ αρχιτεκτονικής κτίρια της πόλης, τις πλατείες, την κεντρική λεωφόρο Μαρία Τερεζιενστράσε (Μαρίας Θηρεσίας), την Χρυσή Στέγη, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Ιακώβου, τα ανάκτορα Χόφµπουργκ, το Μαυσωλείο του Μαξιµιλιανού, την Αψίδα του Θριάµβου κ.ά. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο BON ALPINA 3* στο κουκλίστικο Iγκλς, που βρίσκεται πολύ κοντά στο Ίνσµπρουκ. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: Ιγκλς/Ίνσµπρουκ - Λιντς - Μελκ - Βιέννη

Η σηµερινή διαδροµή θα µας οδηγήσει στο Λιντς (Linz), την τρίτη µεγαλύτερη πόλη της Αυστρίας και πρωτεύουσα του κρατιδίου της Άνω Αυστρίας, µια ακόµα πόλη κτισµένη στις όχθες του ∆ούναβη. Επόµενος σταθµός µας το Μελκ (Melk), χτισµένο σε µια µοναδική τοποθεσία, στη συµβολή των ποταµών ∆ούναβη και Μελκ µε το αβαείο των Βενεδικτίνων - το µεγαλύτερο µπαρόκ θρησκευτικό κτίριο σε Αυστρία και Γερµανία - που αναφέρεται στο πασίγνωστο µυθιστόρηµα "Το όνοµα του ρόδου" να δεσπόζει στην κορυφή ενός απότοµου λόφου. Συνεχίζουµε για τη Βιέννη, την πανέµορφη πρωτεύουσα της χώρας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ROOMZ VIENNA PRATER 4* sup ∆ιανυκτέρευση.

5η ηµέρα: Βιέννη, Ξενάγηση, Ανάκτορα Σενµπρούν

Πρωινή ξενάγηση της πόλης, κατά της διάρκεια της οποίας θα δούµε την περίφηµη κρατική Όπερα της Βιέννης, το πασίγνωστο γοτθικού ρυθµού ∆ηµαρχείο, το ∆ηµοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήµιο, το Κοινοβούλιο µε την πλούσια διακοσµηµένη πρόσοψη, την εντυπωσιακή Φοτίφκιρχε, τα ανάκτορα Χόφµπουργκ (Hofburg), τον γοτθικό Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου κ.ά. Η ξενάγησή µας ολοκληρώνεται µε την επίσκεψη στα ανάκτορα Σενµπρούν (Schönbrunn), όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα διαµερίσµατα στα οποία ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια των Αψβούργων και να περπατήσετε στους διάσηµους κήπους του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Στον ελεύθερο χρόνο σας µην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα φηµισµένα καφέ της πόλης, που αναδύουν την βιεννέζικη κουλτούρα, όπως το παραδοσιακό Café Sacher µε την παγκοσµίως γνωστή σοκολατίνα του, το ιστορικό Cafe Central, τόπο συνάντησης της βιεννέζικης διανόησης από τα πρώτα χρόνια του 20ου αιώνα, καθώς και το Café Mozart µε τον µυρωδάτο καφέ, που βρίσκεται στην ίδια θέση από το 1794. ∆ιανυκτέρευση.

6η ηµέρα: Βιέννη, Ελεύθερη µέρα

Ελεύθερη µέρα για να γνωρίσετε ακόµα καλύτερα την πόλη, να επισκεφθείτε κάποιο από τα παγκοσµίου φήµης µουσεία της, ακόµα και να κάνετε µια ροµαντική βόλτα µε ένα φιάκερ - την περίφηµη ιππήλατη άµαξα.

7η ηµέρα: Βιέννη, Εκδροµή στα ∆άση της Βιέννης, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν - Αθήνα

Σήµερα µας περιµένουν τα χιλιοτραγουδισµένα Βιεννέζικα ∆άση. Πρώτος µας σταθµός το µοναστήρι του Τιµίου Σταυρού, γνωστό για την υπέροχη τοποθεσία του και την πλούσια αρχιτεκτονική του. Στην περιοχή του Μάγιερλινγκ θα δούµε το κυνηγετικό περίπτερο, γνωστό από το τραγικό ειδύλλιο του Ροδόλφου, µοναχογιού του αυτοκράτορα Φραγκίσκου Ιωσήφ Α' και της αυτοκράτειρας Σίσυ και διαδόχου στην Αυστροουγγρική αυτοκρατορία, µε την 17χρονη βαρόνη Μαρία Βετσέρα. Η καταπράσινη διαδροµή µας θα µας οδηγήσει στην ιστορική λουτρόπολη Μπάντεν, γνωστή για τις ιαµατικές της πηγές και τον κοσµοπολίτικο αέρα της. Ακολουθώντας τον δρόµο ανάµεσα από τους αµπελώνες της Βιέννης, θα κατευθυνθούµε το απόγευµα στο αεροδρόµιο και θα επιβιβαστούµε στην πτήση µας για την Αθήνα.

Τιμές κατ' άτομο
Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στον αναλυτικό πίνακα τιμών
Καλοκαίρι 2021
Αναχωρήσεις 27/7, 3, 9,13, 17, 24, 31/8
Ξενοδοχεία 3* & 4*
2κλινο 645 €
3ο άτομο έως 12 ετών 495 €
1κλινο 895 €

Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points, parking, φόροι πόλεων: 250€

Οι πτήσεις για όλες τις αναχωρήσεις

1η µέρα

OS 804

ΑΘΗΝΑ - ΒΙΕΝΝΗ 06:40 - 08:00

7η µέρα

OS 803

ΒΙΕΝΝΗ - ΑΘΗΝΑ 21:40 - 00:45

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βιέννη - Αθήνα με Austrian Airlines

 • Έξι διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3 & 4 όπως αναγράφονται στο πρόγραµµα ή παρόµοια (2 διαν/σεις στην ευρύτερη περιοχή του Σάλτσµπουργκ, 1 διαν/ση στο Ίγκλς, 3 διαν/σεις στη Βιέννη)

 • Πλούσιο µπουφέ πρόγευµα καθηµερινά

 • Μεταφορές, εκδροµές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράµµατος

 • Ξενάγηση στην πόλη του Σάλτσµπουργκ και στην πόλη της Βιέννης µε

 • επίσηµο ξεναγό

 • Αρχηγός-συνοδός

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδροµείς έως 75 ετών*

 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδροµίων, επίναυλοι καυσίµων, check points, parking, φόροι πόλεων: 250€

 • Είσοδοι σε μουσεία, επισκέψιμους χώρους όπου υπάρχουν, φέρυ

 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

Λεπτομέρειες

Χρήσιμες σημειώσεις:

 • Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

 • Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.

 • Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.

 • Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.

 • Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.

 • Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.

 • Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής του διοργανωτή

Φωτογραφίες
5
Το πανέμορφο Χάλστατ, χτισμένο στις όχθες της ομώνυμης λίμνης
5
Βιέννη, βόλτα με άμαξα
5
Ζωγράφος στη Βιέννη, Αυστρία
5
Βιέννη παραδοσιακό γλυκό, sacher cake
Κωδ: 50
Φόρμα ενδιαφέροντος
Ταξιδεύοντας στον κόσμο: Εγγραφείτε στην ταξιδιωτική μας κοινότητα σήμερα
Από εξωτικούς προορισμούς μέχρι κρυμμένα διαμάντια, λάβετε τα τελευταία νέα, συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές κατευθείαν στα εισερχόμενα σας.
Τι να περιμένεις
 • Ένα email την εβδομάδα
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Ειδικές προσφορές
 • Νέα και ενημερώσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
 • Spam
 • Ψεύτικες προσφορές
 • Μεγάλα ανώφελα emails
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά