Loading...

Οι τέλειες Οικογενειακές Διακοπές!

Stephanie Giourga | Tuesday 26 May 2020
Share:
Grecotel Olympia Oasis & Aquapark Οικογενειακές Διακοπές

Με το σλόγκαν "Καλοκαίρι στη Θάλασσα" η γνωστή αλυσίδα Grecotel ξεκινάει το φετινό "Ελληνικό" καλοκαίρι δείχνοντας με αυτοπεποίθηση τον δικό της τρόπο για ποιοτικές και ΑΣΦΑΛΕΙΣ διακοπές στη φύση και στη θάλασσα! Οι καλοκαιρινές διακοπές στα ξενοδοχεία της αλυσίδας της Grecotel παίρνουν "χρώμα" από το φως του ήλιου, "μυρωδιά" καλοκαιριού από την αύρα της θάλασσας και "ευτυχία" από τις χαρούμενες φωνές των παιδιών που διασκεδάζουν!

Τα ξενοδοχεία της, στρατηγικά τοποθετημένα σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Μύκονος η Κως, η Ρόδος, η Χαλκιδική, η Αλεξανδρούπολη, η Λάρισσα και η Πελοπόνησσος, προσφέρουν στους επισκέπτες διακοπές υψηλού επιπέδου τόσο στην διαμονή μέσα από ποικιλία επιλογών όσο και στις παροχές που παρέχουν.

Στα ξενοδοχεία της Grecotel οι επισκέπτες θα βρουν - ειδικά φέτος - επιπλέον μέτρα για την προστασία τους ώστε οι διακοπές τους να έχουν σαν μόνες έγνοιες "σε ποιο εστιατόριο θα φάμε σήμερα" "πόση ώρα κάνουν τα παιδιά νεροτσουλήθρες" "τι ποτό να δοκιμάσω απόψε;"

Casa Marron Grecotel waterslides

Εάν φέτος η επιλογή διακοπών θα είναι με αυτοκίνητο τα ξενοδοχεία στην Πελοπόνησσο θα είναι μία πολύ καλή πρόταση διακοπών. Γνωρίστε από κοντά το "μοναδικό" Grecotel Olympia Oasis στην Κυλλήνη με τους εξωτικούς κήπους και τις ατελείωτες πισίνες που σε συνδιασμό με το υδάτινο πάρκο Aqua Park θα σας προσφέρει πολύ όμορφες οικογενειακές διακοπές. Στην ίδια Ριβιέρα υπάρχει και το Ilia Palms που είναι ένα "ρετρό" ξενοδοχείο όπως το αποκαλούν αλλά και το Mandola Rosa που προσφέρει διακοπές "υψηλών προδιαγραφών"! Το La Riviera & Aqua Park με το εντυπωσιακό Spa από τις ιαματικές πηγές της Κυλλήνης θα μπορούσε να είναι επίσης μία από τις επιογές σας.

Στην Πελοπόνησσο υπάρχει επίσης το "αγαπημένο" πολλών οικογενειών Casa Marron (το γνωστό πρώην Lakopetra) που έχει ανακαινιστεί, έχει ιδανικά ρηχή παραλία για τα παιδιά ( βραβευμένη με Μπλε σημαία ), πισίνες και πολλές δραστηριότητες όπως νεροτσουλήθρες, αλλά και δημιουργικά παιχνίδια. Στο Casa Marron θα βρείτε και εστιατόρια και μπαρ που θα σας προσφέρουν γαστρονομικές εμπειρίες!

Όσοι επιθυμούν για διακοπές την Καλαμάτα και τις μοναδικές της παραλίες δεν έχουν παρά να μας ζητήσουν διακοπές στο επίσης "αγαπημένο" μας Grecotel Filoxenia.

To "ιδιαίτερο" αυτό καλοκαίρι φέτος, ξεκινά με μία

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ!

  • Πληρώστε 4 και μείνετε 6 ημέρες για διαμονές έως 9 Ιουλίου!

  • Νέες προνομιακές τιμές

  • Το παιδί έως 14 ετών παραμένει ΔΩΡΕΑΝ στο δωμάτιο των γονιών

  • Πακέτο καλωσορίσματος με ατομικά είδη, αντισηπτικό, προϊόντα καθαρισμού, και φυσικά, καλούδια και αναψυκτικά

  • Πρωινό, Μεσημεριανό και Δείπνο (συμπεριλαμβάνει νερό, αναψυκτικά & χυμό)

  • Σνακ σε καθορισμένες ώρες

  • Δωρεάν wifi

Κάντε έγκαιρα την κράτηση σας, ισχύει για περιορισμένο αριθμό δωματίων !!!

Προκαταβολή του 30% του συνόλου των διανυκτερεύσεων τη στιγμή της κράτησης. Σε περίπτωση ακύρωσης μέχρι 7 ημέρες πριν την άφιξη , η Grecotel θα σας εκδώσει ένα Κουπόνι/Voucher για το πλήρες ποσό που έχετε πληρώσει ως προκαταβολή, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιαδήποτε μελλοντική σας κράτηση, σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο των Grecotel Hotels & Resorts ανάμεσα σε 10 προορισμούς στην Ελλάδα και θα έχει ισχύ 18 μήνες από την ημερομηνία έκδοσης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι τιμές αυτή την στιγμή μπορούν να δοθούν από τα συστήματα κρατήσεων γι'αυτό το λόγο βλέπετε και ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ στα ξενοδοχεία στο site μας. Εάν σας ενδιαφέρει κάποιο πακέτο διακοπών μπορείτε να μας δώσετε την σύνθεση της δική σας οικογένειας (πόσοι ενήλικες, πόσα παιδιά και ηλικίες), ημερομηνίες διακοπών και εμείς θα σας ενημερώσουμε για την προσφορά που ισχύει την τρέχουσα περίοδο!

Καλό Καλοκαίρι :-)

Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά