Loading...

ΜΥΚΟΝΟΣ & celebrities

Stephanie Giourga | Monday 08 June 2020
Share:
Μύκονος Ελλάδα

Αχ τι να πει κανείς για να παρουσιάσει την Μύκονο που να μην έχει χίλιες φορές ειπωθεί; Αυτό το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί του Αιγαίου, το δικό μας νησί – το ελληνικό το αυθεντικό – το νησί του ανέμου που κάθε χρόνο συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα και την προσοχή του διεθνούς jet set.

Γιατί κακά τα ψέμματα, διάσημος δεν θεωρείσαι αν δεν κάνεις διακοπές στην Μύκονο! Θα ξέρετε φυσικά ότι πάρα πολλοί “επώνυμοι” διαθέτουν ιδιόκτητες πανάκριβες βίλες στην Μύκονο. Ανάμεσά τους διάσημα ονόματα της show biz και του αθλητισμού.

Γιατί όμως οι celebrities διαλέγουν την Μύκονο;

Η φήμη της έχει αρχίσει να δημιουργείται από πολύ παλιά (μετά τον πόλεμο) από την εποχή ακόμη που δεν είχε ρεύμα και για να την προσεγγίσεις κατέβαινες με βάρκες όταν παρέες της αστικής τότε τάξης την είχαν επιλέξει για τις διακοπές τους.

Συντροφιές νέων που ζούσαν στις καλές περιοχές της Αθήνας και την διάλεξαν για να περάσουν το καλοκαίρι τους. Γυρίζοντας πίσω η Μύκονος με τις όμορφες παραλίες της και τον γραφικό χαρακτήρα της ήταν το επίκεντρο των συζητήσεων κατά την διάρκεια του χειμώνα! Σιγά σιγά λοιπόν άρχισαν σπουδαία ονόματα, της τότε εποχής, να την επιλέγουν για τις διακοπές τους όπως το ζεύγος Μαρίκα – Κωνσταντίνος Μητσοτάκη, Ωνάσης και Κάλλας, εφοπλιστές που συχνά πυκνά άραζαν τα κότερά τους στην Μύκονο, η Μελίνα Μερκούρη, η Τζάκι Κέννεντυ, εφοπλιστές, αθλητές, ζωγράφοι, ηθοποιοί, πρίγκιπες, υπουργοί…. όλοι λάτρευαν και λατρεύουν την Μύκονο με το χρώμα της, τον ήλιο της, τις υπέροχες παραλίες της και καταφθάνουν ο ένας μετά τον άλλο στο πέρασμα των χρόνων δίνοντάς της επάξια το όνομα της κοσμοπολίτισσας και της μοναδικής!

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ...

Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά