Loading...

Καλοκαιρινή βαλίτσα!

Stephanie Giourga | Monday 06 July 2020
Share:
Καλοκαιρινή βαλίτσα!

Μοιάζει απίστευτο νομίζω κι όμως είναι αληθινό!Ήρθε η ώρα που θα πάω καλοκαιρινές διακοπές !

Θα μου πεις τώρα “Πλάκα μας κάνεις” ;;; Μετά από τόσες ημέρες εγκλεισμού και ξάπλας στον καναπέ εσύ θέλεις να πας και διακοπές; Ναι βρε παιδιά! Θέλω διακοπές!

Γιατί οι διακοπές στην θάλασσα (σε νησί θα πάω εγώ για να ξέρετε…) είναι ότι ονειρεύομαι όλο τον χειμώνα! Βασικά και όλη την Άνοιξη αν σκεφτεί κανείς πότε μας έκλεισαν μέσα….

Πέρασα πολύ δύσκολες ημέρες προσπαθώντας να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και την θετική μου σκέψη ότι κανείς από όσους ξέρω δεν θα αρρωστήσει από τον διάσημο “κορονοϊό” που ήρθε και μας “κατσικώθηκε” στην ζωή μας αφήνοντάς μας σε χάλια κατάσταση είτε οικονομική είτε ψυχολογική. Κι όσοι είχαν και την ατυχία να αρρωστήσουν οι ίδιοι ή κάποιος δικός τους πιστεύω ότι το 2020 θα είναι η χρονιά που θα θέλουν να ξεχάσουν για πάντα!

Αρκετά όμως με τα δυσάρεστα. Τα αφήνουμε πίσω είπαμε και φεύγουμε!

Διακοπές φέτος θα πάω (σας το είπα δεν σας το είπα;;;) Μια και υπήρχε λοιπόν χρόνος περισσευούμενος τους μήνες που πέρασαν (καλά έκανα και δουλειές – μην φανταστείτε ;-) ) το έψαξα το θέμα και να’ μαι έτοιμη τώρα να φτιάχνω βαλίτσα!

Αρχικά διάλεξα ένα νησί κοντά για να μην έχουν ακριβή τιμή τα εισιτήρια. Αποφάσισα να πάω στην Σύρο! Είναι ένα υπέροχο νησί με πάρα πολλά να δει κανείς! Αλλά για την Σύρο και τις χάρες της θα μιλήσουμε σε άλλο άρθρο! Εδώ θα ήθελα να σας κάνω μία αναφορά στην ετοιμασία μιας καλοκαιρινής βαλίτσας! Αλήθεια πόσες φορές έχετε ανοίξει βαλίτσα και λέτε μα γιατί πήρα αυτό γιατί εκείνο; Δεν το έχετε πει; ΟΚ άρα το “κατέχετε” το θέμα οπότε... οι συμβουλές μου σας είναι περιττές! Για εσάς όμως που θέλετε να ετοιμάσετε την ιδανική βαλίτσα συνεχίζω!

Καλοκαιρινή βαλίτσα διακοπών

Άνετα ρούχα! Το Α και το Ω της βαλίτσας! Τις πιο πολλές φορές την “πατάμε” και κάνουμε ασήκωτη μία βαλίτσα λόγω των πολλών ρούχων που παίρνουμε μαζί. Εδώ θα μας βοηθήσουν αρκετά οι μέρες που θα κάτσουμε και η παρέα. Άλλα ρούχα χρειάζεστε αν κάθε βράδυ είστε σε μπαράκια με φίλες κι άλλα αν είστε ζευγάρι που προτιμάει την απομόνωση! Μαγιό και ελαφριά μπλουζάκια με σορτς είναι το ιδανικό. Η ποσότητα εξαρτάται από τις ημέρες! Τώρα για το βράδυ οπωσδήποτε ζακέτα η ελαφρύ μπουφάν, κάποιο μακρύ σαλβάρι ή τζιν ανάλογα το στυλ του ντυσίματος σας είναι ότι θα χρειαστείτε. Εσώρουχα και κάποιο φουλάρι επίσης πολύ χρήσιμα. Σαγιονάρες, πέδιλα και ίσως ένα ζευγάρι ελαφριά κλειστά παπούτσια για τους απογευματινούς περιπάτους σας!

Προστασία! Και εννοούμε γενικώς ,,, ένα καλό αντιηλιακό, κρέμα για εγκαύματα, ένα fashion trendy καπέλο, γυαλιά ηλίου, αλοιφή για τσιμπήματα, ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΌ που πλέον θα είναι από τα must κάθε τσάντας και … ότι άλλο “προσωπικό” πιθανόν να χρειάζεστε!

Keep Socializing ! Το κινητό σας τηλέφωνο θα μπορεί επάξια να σας κρατήσει σε επαφή με τους φίλους σας και να σας γλιτώσει από το βάρος του υπολογιστή (τσεκάροντας τα emails σας από εκεί) , το βάρος των βιβλίων (άνετα μπορείτε να διαβάζετε πλέον on line), το βάρος της κάμερας για φωτογραφίες….οπότε ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ power banks, φορτιστή και δεδομένα για όπου δεν θα υπάρχει WIFI!

Αναγκαία ταξιδιωτικά έγγραφα όπως ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ταυτότητα ή διαβατήριο, βιβλιάριο υγείας, ΑΜΚΑ, πιστωτική κάρτα, χρήματα και κάποια παυσίπονα είναι αυτά που θα έχετε μαζί σας στην τσάντα σας!

Να περάσετε πολύ όμορφα, να ξεκουραστείτε και να αφήσετε πίσω σας το κάθε τι που σας στεναχώρησε την δύσκολη περίοδο που περάσαμε! ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά