Loading...

Ελεύθερη η μετακίνηση προς τα νησιά από 25/5/20

Stephanie Giourga | Friday 22 May 2020
Share:
Αναχώρηση από Πειραιά

Την Δευτέρα 25/5 ξεκινούν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από και προς ΟΛΑ τα νησιά χωρίς περιοριστικά μέτρα. Στην προσπάθεια όλων για να παραμείνουμε ΜΑΖΙ και ΥΓΙΕΙΣ υπάρχουν κάποιες συμβουλές που πρέπει να τηρούνται. Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους από τον Κορονοϊό.

ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ εάν εμφανίσουμε συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού. Αναβάλλουμε το ταξίδι μας και συμβουλευόμαστε τον γιατρό μας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Συμπληρώνουμε το Ερωτηματολόγιο Δημόσιας Υγείας, είναι ένα έντυπο που θα μας δώσει ο πράκτορας μας όταν εκδόσουμε τα εισιτήρια - το ζητάνε από κάθε ακτοπλοϊκή εταιρία - για κάθε επιβάτη με πληροφορίες και στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό σας στην περίπτωση κρούσματος κατά την διάρκεια του ταξιδιού. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΕΔΩ

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

>>>Φοράμε την μάσκα μας καλύπτοντας το στόμα και την μύτη. Δεν αγγίζουμε τη μάσκα αφού την φορέσουμε, απορρίπτουμε αμέσως την μάσκα μετά την χρήση και πλένουμε τα χέρια μας.

>>>Πλένουμε τα χέρια μας τακτικά με σαπούνι με σχολαστικότητα ή τα καθαρίζουμε με αλκοολούχο διάλυμα. Αποφεύγουμε την επαφή των χεριών με το πρόσωπο.

>>>Με τον αγκώνα μας καλύπτουμε το πρόσωπό μας σε περίπτωση που θέλουμε να βήξουμε ή να φτερνιστούμε. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με χαρτομάντηλο το οποίο πρέπει να πετάξουμε άμεσα στα απορρίματα.

>>>Η απόσταση ασφαλείας από τους γύρω μας είναι το 1,5 μέτρο το οποίο πρέπει και να το κρατάμε.

>>>Δεν μαζευόμαστε σε χώρους συγχρωτισμού.

>>>Αποφεύγουμε την επαφή με άτομα που εμφανίζουν συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού.

>>>ΕΑΝ εμφανίσουμε συμπτώματα κατά την διάρκεια του ταξιδιού ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ άμεσα το πλήρωμα, αναζητούμε ιατρική βοήθεια και ακολουθούμε τις οδηγίες που θα μας δοθούν.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά