Loading...

Διακοπές με παιχνίδι για όλη την οικογένεια;

Stephanie Giourga | Friday 31 May 2019
Share:
Νεροτσουλήθρες

ΝΕΡΟΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ !!! Είστε από τους πολυάσχολους γονείς που δουλεύουν πολύ όλο τον χρόνο; Σας έχουμε ιδέα! Εάν τα παιδιά σας είναι μέχρι 12 ετών (όχι ότι τα μεγαλύτερα δεν θα ήθελαν να σας ακολουθήσουν…) και σκέφτεστε τις φετινές διακοπές σαν μια ευκαιρία όχι μόνο για ξεκούραση αλλά και για να διασκεδάσετε, να γελάσετε και να νιώσετε σαν παιδιά, σας προτείνουμε να διαλέξετε ένα ξενοδοχείο με νεροτσουλήθρες! Και δεν το προτείνουμε μόνο γιατί τα παιδιά σας θα το καταευχαριστηθούν αλλά και γιατί κι εσείς θα το χαρείτε !

Όλο και πιο πολλοί ζητάνε ξενοδοχεία με υδάτινα πάρκα και all inclusive διακοπές. Είναι ένας ευχάριστος τρόπος διακοπών και κρατάει το ενδιαφέρον των παιδιών πολλές ώρες την ημέρα!

Σας δίνουμε λοιπόν σήμερα 3 προτάσεις και σας συμβουλεύουμε να κάνετε διακοπές όχι την πολύ υψηλή περίοδο για να το χαρείτε με πιο άνεση και κυρίως … οικονομία! Εάν θέλετε όμως οπωσδήποτε τον Αύγουστο μην αργείτε να κάνετε κράτηση γιατί τα δωμάτια κάποιες ημερομηνίες έχουν ήδη κλειστεί!

Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ διακοπών!

Kanali Hotel Πρέβεζα

το best seller No 1 ΚΑΝΑΛΙ hotel στην Πρέβεζα!

Θα πάτε με το Ι.Χ. σας, θα κάνετε εκδρομές εάν θέλετε στην γύρω περιοχή, θα ευχαριστηθείτε την πανέμορφη παραλία που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο και θα απολαύσετε τις ανέσεις και την ποιοτική διαμονή που θα σας προσφέρει το KANALI HOTEL με τις νεροτσουλήθρες του! Το Water Park του ξενοδοχείου διαθέτει: 5 μεγάλες νεροτσουλήθρες, 4 νεροτσουλήθρες για μικρά παιδιά, lazy river, Jacuzzi για απόλυτη χαλάρωση

Επίσης το Hotel Kanali διαθέτει 2 γήπεδα ποδοσφαίρου απο φυσικό χόρτο 6×6 και 8×8 απο τα οποία το ένα είναι φωτιζόμενο, γήπεδο τέννις, γήπεδο μπάσκετ, Ping Pong, ηλεκτρονικά παιχνίδια, internet corner, παιδική χαρά και 2 parking 20 θέσεων το καθένα.

Για τον ΙΟΥΝΙΟ 2019 οι τιμές είναι με ημιδιατροφή και για ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2019 με πλήρη διατροφή + Μία μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί για τους ενήλικες και ένα αναψυκτικό για τα παιδιά στα γεύματα. 2 παιδιά έως 12 ετών ΔΩΡΕΑΝ!

Grecotel Olympia Oasis All Inclusive

Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park 4* στην Κυλλήνη!

Πακέτα διακοπών με ημιδιατροφή + 1ο παιδί έως 14 ετών ΔΩΡΕΑΝ + Παιδική απασχόληση + ΔΩΡΕΑΝ είσοδο στο Aqua park!

Όσοι έχουν πάει ζητάνε να πάνε πάλι γιατί είναι της γνωστής αλυσίδας και πραγματικά είναι πολύ καλό! 3.000 τ.μ. πισίνας σας περιμένουν να παίξετε, να χαλαρώσετε, να αθληθείτε. Υπάρχουν, εξάλλου και νεροτσουλήθρες, τεχνητά ποταμάκια, ειδική πισίνα για παιδιά και φυσικά εσωτερική πισίνα, για τους λιγότερο… τολμηρούς. Και για όσους επιθυμούν να απολαύσουν θαλασσοθεραπεία στο υπέροχο αυτό τοπίο, υπάρχει το Κέντρο Elixir, σε έκταση 4.500 τ.μ.

Το συγκρότημα διαθέτει εστιατόρια και μπαρ, καθώς και club για τη δημιουργική απασχόληση παιδιών και εφήβων. Οι τιμές είναι για μονόχωρα με ημιδιατροφή και tasty corner για τα παιδιά (Δωρεάν παιδικός μπουφές, χυμοί, γλυκά, σνακ, όσο θέλουν και όσο συχνά το επιθυμούν + Δωρεάν Παιδικό πρόγραμμα Grecoland). Εάν θέλετε 2 χώρων καλέστε μας να σας ενημερώσουμε

1ο παιδί έως 14 ετών ΔΩΡΕΑΝ! 3ο παιδί 3-14 ετών 30€ τη βραδιά στα Family δωμάτια. 3ο άτομο ενήλικας: 50€ τη βραδιά SSV: πλαϊνή θέα θάλασσα SV: θέα θάλασσα

Ισχύει περιορισμός ελάχιστων διανυκτερεύσεων σε επιλεγμένες ημερομηνίες. Δωρεάν wifi.

Planos Apartments Ζάκυνθος

Καλοκαιρινές διακοπές στο ξενοδοχείο Planos Apartments στο Τσιλιβί της Ζακύνθου!

5 & 7 διανυκτερεύσεις All Inclusive! 1ο παιδί έως 12 ετών ΔΩΡΕΑΝ!

Δωρεάν είσοδος στο Tsilivi Water Park, ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα water park της χώρας, που βρίσκεται 400 μέτρα μακριά!

1ο παιδί έως 12 ετών ΔΩΡΕΑΝ! Για τους πελάτες του Planos Apartments παρέχεται δωρεάν είσοδος στο Tsilivi Water Park, ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα water park της χώρας, που βρίσκεται 400 μέτρα μακριά. Το all inclusive πρόγραμμα εξυπηρετείται στο ξενοδοχείο Tsilivi Admiral 15 μέτρα μακρια. Θεματικές βραδιές με ζωντανή μουσική και shows σε καθημερινή βάση. Ημερήσιες δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες (πολο, βολει κ.τ.λ).

Καλό Καλοκαίρι!

Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά