Loading...

10 + 1 λόγοι που πρέπει να διαλέξετε μία ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ για τις φετινές σας διακοπές!

Stephanie Giourga | Wednesday 25 May 2022
Share:
Λιμάνι Κωνσταντινούπολης

Το φετινό καλοκαίρι το πακέτο που τραβάει πιο πολύ το ταξιδιωτικό ενδιαφέρον είναι η Κρουαζιέρα! Από 3νύχτες μέχρι όσες νύχτες θέλετε, με πληθώρα πλοίων που παρέχουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών οι κρουαζιέρες έχουν κερδίσει δίκαια μία από τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση των ταξιδιωτών! Οι λόγοι πάρα πολλοί. Ας δούμε μερικούς από τους πρώτους λοιπόν

1. Είναι το πιο "τίμιο" πακέτο διακοπών!

Με μία τιμή που ξέρεις από την αρχή έχεις διαμονή στην καμπίνα, πλήρη διατροφή, ψυχαγωγία! Ανάλογα την κρουαζιέρα που θα διαλέξεις μπορεί να περιλαμβάνει το πακέτο και τα ποτά ή και την συμμετοχή σε εκδρομές!

2. Κρουαζιέρες από ... Πειραιά.

Υπάρχουν πλέον ΠΟΛΛΕΣ κρουαζιέρες που αναχωρούν και γυρίζουν στον ΠΕΙΡΑΙΑ κάνοντας πολύ εύκολη την συμμετοχή σας σε αυτές. Όλες σχεδόν επισκέπτονται κάποια ελληνικά νησιά και κάποια λιμάνια στο εξωτερικό. Ποτέ η συμμετοχή σε κρουαζιέρα δεν ήταν πιο εύκολη!

3. Πολλά likes στους λογαριασμούς σας στα social media.

Σε μία κρουαζιέρα απολαμβάνεις στιγμές που δεν υπάρχουν σε άλλο είδος διακοπών! Το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας την αυγή ή το ηλιοβασίλεμα εν πλώ θα σας δώσουν φωτογραφίες και stories που θα κάνουν τους φίλου σας να "ζηλέψουν" (πάντα καλοπροαίρετα!)

Κάθε μέρα το να ξυπνάς σε άλλο προορισμό θα σας χαρίσει εικόνες και συναισθήματα που θα σας εκπλήξουν.

4. Διασκέδαση χωρίς περιορισμούς.

Πίνεις τα ποτάκια σου, χορεύεις και δεν σε νοιάζει πώς θα γυρίσεις πίσω αφού το δωμάτιο σου - καμπίνα σου βρίσκεται στο πιο κάτω κατάστρωμα! Η διασκέδαση στις κρουαζιέρες χτυπάει κόκκινο!

5. Νέες γνωριμίες!

Έχεις την δυνατότητα να κάνεις αν θέλεις καινούργιους φίλους αφού στις κρουαζιέρες οι συμμετέχοντες είναι Έλληνες αλλά και αλλοδαποί από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Όλο και πιο νεαρές ηλικίες επιλέγουν την κρουαζιέρα για τις διακοπές τους.

6. Διαφορετικές εικόνες κάθε μέρα.

Γνωρίζεις πολλά μέρη ταυτόχρονα. Σε μια απλή κρουαζιέρα 3 νυχτών για παράδειγμα έχεις την δυνατότητα να επισκεφτείς και να γνωρίσεις από κοντά τουλάχιστον 4 με 5 νησιά ή λιμάνια.

7. Γεύμα εν πλω πολλών αστέρων.

Νιώθεις καθημερινά σαν να γευματίζεις στα καλύτερα εστιατόρια χωρίς να νοιάζεσαι για το κόστος! Οι χώροι του κάθε κρουαζιερόπλοιου είναι πραγματικά πολυτελείς.

8. Χρόνος για εσάς και μόνο.

Περπατήστε στο κατάστρωμα, διαβάστε ένα βιβλίο απολαμβάνοντας ένα καφέ, απολαύστε την πισίνα ... Στην περίπτωση που θέλετε ΕΠΙΠΛΕΟΝ περιποίηση και χαλάρωση για εσάς υπάρχουν υπηρεσίες μασάζ που θα σας χαλαρώσουν απολαμβάνοντας την θέα της θάλασσας! Θεραπείες ομορφιάς σώματος και προσώπου είναι πάντα διαθέσιμες (με έξτρα όμως κόστος).

9. Happy Hours

Το πλήρωμα του κάθε πλοίου θα κάνει τα πάντα για να νιώσετε όμορφα, χαλαρά και φιλικά. Σε πολλές μάλιστα κάνουν shows οι σερβιτόροι με τους μάγειρες για να δημιουργήσουν επιπλέον δεσμούς με τους επιβάτες!

10. Υπάρχει ασφάλεια.

Τα πληρώματα είναι άριστα εκπαιδευμένα για να αντιμετωπίσουν την όποια δυσκολία και οι εγκαταστάσεις του κάθε κρουαζιερόπλοιου άρτια εξοπλισμένες για τυχόν ιατρική βοήθεια.

11. Πολλές επιλογές για διασκέδαση.

Τα κρουαζιερόπλοια της κάθε εταιρίας "συναγωνίζονται" πλέον το ένα το άλλο στην παροχή υπηρεσιών και εγκαταστάσεων. Στην καρδιά μας βέβαια την πρωτιά κατέχει η δική μας CELESTYAL CRUISES αλλά η αλήθεια είναι ότι και οι υπόλοιπες δίνουν πληθώρα επιλογών! Έτσι δεν θα δείτε στα πλοία της MSC της COSTA της ROYAL CARRIBEAN κτλ για παράδειγμα από "ένα" εστιατόριο ή από "ένα" μπαρ αλλά πολλές προτάσεις και θέματα. Όπως ιταλικό εστιατόριο, κινέζικο, ταϋλανδέζικο και άλλα πολλά! Διάσημα παγωτά, παραστάσεις και πολλά events με μόνο σκοπό να περάσετε τις ΤΕΛΕΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Ακόμη το σκέφτεστε;

Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά