Πακέτα εκδρομών

Τοποθεσία

Επιλέξτε μήνα

Άτομα

Ενήλικες: Παιδιά:

Εύρος τιμών

Κατηγορίες πακέτων

Πάσχα
Πρωτομαγιά
Αγίου Πνεύματος
Προσφορές & Early Booking
Αεροπορικές εκδρομές
Πακέτα διαμονής στην Ελλάδα
Ξενοδοχεία All Inclusive
Ταξίδια ηλικίας 50+
Γαμήλια ταξίδια
Εξωτικά - Μακρινά ταξίδια
Οδικές εκδρομές / εκδρομές με πλοίο
'Ανοιξη 2019
Καλοκαίρι 2019
Φθινόπωρο 2019
 
 
 
 
Συμπληρώστε τον κωδικό σας:
 
Προχωρήστε
 
Αφρική » Μαρόκο » Μαρόκο 9 ημέρες / 7 νύχτες κωδ. 30B4

Αεροπορική εκδρομή Μαρόκο 9 ημέρες / 7 νύχτες κωδ. 30B4

 

Αεροπορική εκδρομή στο Μαρόκο 9 ημέρες / 7 νύχτες με αναχώρηση 25/4 & 15/6/2019! Καζαμπλάνκα - Ραμπάτ - Μεκνέζ - Φεζ - Ιφράν - Μπενί Μελλάλ - Μαρακές - Εσσαουίρα! Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean, διαμονή σε ξενοδοχεία 4* & 5*, πρωινό, 6 δείπνα, μεταφορές, ξεναγήσεις πόλεων! Τιμές Early Booking για κρατήσεις έως 30 ημέρες πριν την αναχώρηση!

1η ημέρα: Αθήνα - Καζαμπλάνκα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για την Καζαμπλάνκα. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Καζαμπλάνκα - Ραμπάτ - Μεκνέζ - Φεζ

Αναχώρηση για την Φεζ μέσω της πρωτεύουσας του Μαρόκου Ραμπάτ, όμορφη πόλη με δενδροφυτεμένες λεωφόρους και ολόλευκα σπίτια. Θα δούμε το βασιλικό παλάτι, το μαυσωλείο του πρώην βασιλιά Μωχάμεντ Ε’, και τον ‘’Πύργο του Χασσάν’’. Ακολουθεί επίσκεψη της πόλης Μεκνέζ. Η πόλη είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα μεγαλόπρεπα όνειρα του σουλτάνου Μουλάυ Ισμαήλ. Εντυπωσιακά σε μέγεθος είναι τα ερείπια του παλατιού και των στάβλων. Θα δούμε την πλατεία Ελ Χεντιμ, τις πύλες Μανσουρ και Κεμις. Άφιξη στη Φεζ και τακτοποίηση στο ξεν/χειο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Φεζ

Πρωινό και η μέρα αφιερωμένη στη Φεζ, έδρα των πιο φημισμένων πανεπιστημίων. Στην ολοήμερη ξενάγηση θα δούμε τα ιστορικά της μνημεία όπως την Μπουνανία, το ανδαλουσιάνικο τζαμί Καραούιν, το πρώτο ισλαμικό πανεπιστήμιο στο κόσμο, τα σιντριβάνια Νετζαρίν και στην συνέχεια την αγορά (σουκς) που το κάθε τμήμα είναι αφιερωμένο σε διαφορετικό εμπόρευμα (υφάσματα, δερμάτινα, χάλκινα κλπ). Το απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Φεζ - Ιφράν - Mπενί Μελλάλ - Μαρακές

Πρωινό και η σημερινή μας μέρα περιλαμβάνει μαγευτική διαδρομή νοτιοδυτικά από την οροσειρά του Ατλάντα με στόχο το Μαρακές (διαμέσου Ιφράν και Mπενί Μελλάλ), όπου θα φτάσουμε αργά το απόγευμα και αφού διασχίσουμε κατάφυτα τοπία σε αρκετά μεγάλο υψόμετρο. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Μαρακές

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης. Το Μαρακές εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά τον επισκέπτη. Ο μιναρές Κουτουμπία-σύμβολο της πόλης, το παλάτι Ελ Μπαχία, οι κήποι Μαζορέλ (τώρα ιδιοκτησία του Υβ σεν Λοράν) και η περίφημη πλατεία Τζέμα-ελ-Φνα με τους σαγηνευτές φιδιών, τους νερουλάδες, τις απαιτητικές μαϊμούδες και τους κάθε λογής πραματευτάδες, είναι τα πιο σημαντικά από όλα όσα θα δούμε. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο. Για το βράδυ προαιρετικά (έξοδα ατομικά) διασκέδαση στο γνωστό κέντρο “Chez Ali” όπου θα παρακολουθήσουμε το διάσημο θέαμα “Fantasia” του Μαρακές. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Μαρακές (προαιρετική εκδρομή Ουαρζαζάτ)

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά δυνατότητα για ολοήμερη εκδρομή στην Ουαρζαζάτ. Στη διαδρομή μας θα μας συντροφεύει η ογκώδης φιγούρα του Άτλαντα, του ψηλότερου βουνού της βόρειας Αφρικής. Στη θεαματική μας διαδρομή θα περάσουμε από τις ορεινές κοιλάδες του Άτλαντα και από τοπία γεμάτα από κάσμπες και παραδοσιακά σπίτια Βερβέρων, που είναι γνωστά ως Κσαρ. Πρώτη μας στάση στο χωριό Aït Ben Haddou, που έχει χαρακτηριστεί εθνικό μνημείο, όπως και μνημείο της UNESCO για τη μοναδική προ-Σαχάρια αρχιτεκτονική του. Τελικός μας προορισμός η μυθική Ουαρζαζάτ, αφετηρία των παλιών καραβανιών, που έκαναν τη διαδρομή μέχρι το Τιμπουκτού σε 54 ημέρες. Η  πόλη, από τις νεότερες που ιδρύθηκαν από τους Γάλλους το 1920 σε εξαιρετική γεωγραφική θέση ως βάση στρατιωτικής μονάδας που έλεγχε το νότο, σήμερα είναι μια τουριστική βάση και έδρα σπουδαίων κινηματογραφικών στούντιο. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή το βράδυ στο Μαρακές και το ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Μαρακές - Εσσαουίρα

Πρωινό και αναχώρηση για την παραθαλάσσια, πορτογαλικής κτίσης, πόλη την Εσσαουίρα στις ακτές του Ατλαντικού ωκεανού. Στην περιοχή της Εσσαουίρα και του Μαρακές φυτρώνουν οι αργανιές από τις οποίες βγαίνει το πανάκριβο έλαιο Argan. Η Εσσαουίρα είναι μια πόλη ντυμένη στα μπλε, η οποία σήμερα έχει εξελιχθεί σε σημαντικό κέντρο μαροκινής καλλιτεχνικής δημιουργίας, με πολλούς ζωγράφους και καλλιτέχνες. Ανεβείτε στο κάστρο για να απολαύσετε τη θέα του ωκεανού. Ελεύθερος χρόνος. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Εσσαουίρα - Καζαμπλάνκα

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Καζαμπλάνκα. Άφιξη και ακολουθεί η πανοραμική ξενάγηση της πόλης, όπου θα δούμε την παλιά και την νέα πόλη περνώντας από τις φαρδιές δεντροφυτεμένες λεωφόρους. Θα περάσουμε από την πλατεία των Ηνωμένων Εθνών, το τζαμί του Μωχάμεντ Ε, το δικαστήριο, τα γραφικά σουκς, την κεντρική αγορά κ.α. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο.

9η ημέρα: Καζαμπλάνκα - Αθήνα

Πτήση για την Αθήνα στις 01:05. Άφιξη στην Αθήνα στις 07:15.

Συνοπτικό πρόγραμμα για 15/6
1η ημέρα: Αθήνα - Μαρακες
2η ημέρα: Μαρακές - Μπενί Μελλάλ Ιφραν Φεζ
3η ημέρα: Φεζ
4η ημέρα: Φεζ - Μεκνέζ - Ραμπάτ - Καζαμπλάνκα
5η ημέρα: Καζαμπλάνκα - Εσσαουίρα
6η ημέρα: Εσσαουίρα - Μαρακές
7η ημέρα: Μαρακές (προαιρετική Ουαρζαζάτ)
8η ημέρα: Μαρακές - κοιλάδα Ουρίκα - αεροδρόμιο
9η ημέρα: Μαρακές Αθήνα


 

Τιμές κατ΄ άτομο:

 

Αναχωρήσεις 2019 Ξενοδοχεία 2κλινο 1κλινο παιδί φόροι
25/4, 15/6 4* & 5* 745€ 965€ 700€ 200€

Οι παραπάνω τιμές είναι προσφορά Early Booking για κρατήσεις έως 30 ημέρες πριν την αναχώρηση. Μετά +50€ για κάθε ενήλικα.

 

Λεπτομέρειες-οδηγίες

Πτήσεις με Aegean για 25/4
25/4 Αθήνα - Καζαμπλάνκα Α3 736 22:05 00:25
3/5 Καζαμπλάνκα  - Αθήνα Α3 737 01:05 07:15
Πτήσεις με Aegean για 15/6
15/6 Αθήνα - Μαρακές Α3 738 21:45 00:15
5/6 Μαρακές - Αθήνα Α3 739 01:05 07:25

Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς παραλείψεις.
Για Ελληνικά διαβατήρια δεν απαιτείται θεώρηση (visa) για το Μαρόκο. Απαιτείται όμως 6μηνη ισχύ του διαβατηρίου.
Τα ξενοδοχεία 4* &  5* στο Μαρόκο είναι υποδεέστερα των αντίστοιχων Ευρωπαϊκών.

 
 
Βρείτε περισσότερες εκδρομές στην περιοχή Μαρόκο
 
 
 
 
Τελευταία νέα
 
Τροποποίηση δρομολογίων Μinoan Lines
δείτε περισσότερα
 
 
Η Θεσσαλονίκη ο νέος προορισμός της Qatar Airways...
δείτε περισσότερα
 
 
όλα τα νέα ›
 

Υποστήριξη Πελατών Internet

09:00 - 17:00 καθημερινά
E-mail: info@i-travel.gr
Τηλέφωνο: 210 5775777
Fax: 210 5751962
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Ωράριο λειτουργίας γραφείου:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-20:00
Σάββατο: 09:00 - 15:00
Κυριακή: κλειστά

Αρ. Σήμ. ΕΟΤ: 02.06.Ε.61.00.01642.0.0 

 
 
 
 
developed by Next Step