Πακέτα εκδρομών

Τοποθεσία

Επιλέξτε μήνα

Άτομα

Ενήλικες: Παιδιά:

Εύρος τιμών

Κατηγορίες πακέτων

Αγίου Πνεύματος
Προσφορές & Early Booking
Αεροπορικές εκδρομές
Πακέτα διαμονής στην Ελλάδα
Ξενοδοχεία All Inclusive
Ξενοδοχεία με νεροτσουλήθρες
Ταξίδια ηλικίας 50+
Γαμήλια ταξίδια
Εξωτικά - Μακρινά ταξίδια
Οδικές εκδρομές / εκδρομές με πλοίο
'Ανοιξη 2019
Καλοκαίρι 2019
Φθινόπωρο 2019
 
 
 
 
Συμπληρώστε τον κωδικό σας:
 
Προχωρήστε
 
Ελλάδα » Ροδόπη » Θράκη 4 ημέρες κωδ. 39P11

Οδική εκδρομή Θράκη 4 ημέρες κωδ. 39P11

 

4ήμερη οδική εκδρομή στη Θράκη με αναχώρηση 15/6/2019! Κομοτηνή - Αδριανούπολη - Κάραγατς - Ξάνθη - Σουφλί - Μαρώνεια - Αρωγή - Καβάλα! Μεταφορές, διαμονή στο ξενοδοχείο Anatolia 3*, ημιδιατροφή! 

1η ημέρα: Αθήνα - Κομοτηνή

Αναχώρηση στις 07:00 από Αθήνα, στάση στην περιοχή της Λαμιάς και της Λάρισας. Αμέσως μετά παρακάμπτουμε τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Αδριανούπολη - Κάραγατς - Σουφλί

Πρωινό και αναχώρηση για Αδριανούπολη. Θα προσπεράσουμε το Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα, για να φτάσουμε στις Καστανιές και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, (ταυτότητες νέου τύπου ή διαβατήρια) θα φτάσουμε στην Αδριανούπολη. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στην αγορά της πόλης και να δούμε το Σελιμγιέ Τζαμί. Το τέμενος χτίστηκε με την εντολή του Σουλτάνου Σελίμ Β΄ από το διάσημο Οθωμανό αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν το διάστημα 1569-1575. Ο Σινάν θεωρεί το έργο αυτό ως το ωραιότερο έργο του. Σήμερα το μνημείο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μνημεία στην Ισλαμική αρχιτεκτονική. Ακολουθεί επίσκεψη στο Κάραγατς, με το σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής εταιρίας, που στάθμευε το Όριαν Εξπρές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή, με μικρή στάση - επίσκεψη στο Σουφλί, με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Ακολουθεί δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μαρώνεια - Αρωγή - Ξάνθη

Πρωινό και επίσκεψη στη Μαρώνεια, που είναι χτισμένη στους πρόποδες του βουνού Ίσμαρος, περιτριγυρισμένη από καταπράσινα τοπία, αμπελώνες, λιόδεντρα και περιβόλια. Το χωριό διατηρεί μεγάλο μέρος από την αρχιτεκτονική του ταυτότητα, καθώς διασώζονται είτε αναπαλαιωμένα, είτε αφημένα στη φθορά του χρόνου πολλά από τα παλιά σπίτια. Στο κέντρο του χωριού ξεχωρίζει η βρύση, αλλά και τα πυκνόφυλλα πλατάνια που σκιάζουν τα καφενεδάκια και τις ψησταριές που υπάρχουν ολόγυρα. Ξεχωριστές και οι εκκλησίες του Αγίου Ιωάννη και της Παναγίας, που όχι μόνο βρίσκονται δίπλα - δίπλα, αλλά μοιράζονται και το ίδιο καμπαναριό. Λίγο αργότερα θα φτάσουμε στην παραλία της Αρωγής, μία από τις πιο 'γοητευτικές παραλίες' της Θράκης όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε. Συνεχίζουμε με τη νότια ακτογραμμή της περιοχή και τη λιμνοθάλασσα του Πόρτο Λάγος για να καταλήξουμε στην πόλη της Ξάνθης. Επίσκεψη, περίπατοι γνωριμίας στην παλιά πόλη και επιστροφή στην Κομοτηνή. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Καβάλα - Αθήνα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα με τη διαδρομή μας να περνά από την πόλη της Καβάλας και την παραλία Κατερίνης, όπου θα έχουμε ανάλογες στάσεις. Στην περιοχή της Λαμίας η τελευταία μας στάση σε καφέ της εθνικής οδού, πριν φτάσουμε το βράδυ στην Αθήνα.


 

Τιμές κατ' άτομο:
 

Αναχώρηση Ξενοδοχείο 2κλινο 1κλινο παιδί έως 12
15/6/2019 Anatolia 3* 185€ 245€ 165€


Περιλαμβάνονται:

  • μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις που αναφέρονται
  • διαμονή στο ξενοδοχείο Anatolia 3* 
  • 3 πρωινά σε μπουφέ
  • 3 δείπνα 
  • αρχηγός / συνοδός 
  • ΦΠΑ
  • φόρος διαμονής
 
 
 
 
 
Τελευταία νέα
 
Τροποποίηση δρομολογίων Μinoan Lines
δείτε περισσότερα
 
 
Η Θεσσαλονίκη ο νέος προορισμός της Qatar Airways...
δείτε περισσότερα
 
 
όλα τα νέα ›
 

Υποστήριξη Πελατών Internet

09:00 - 17:00 καθημερινά
E-mail: info@i-travel.gr
Τηλέφωνο: 210 5775777
Fax: 210 5751962
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Ωράριο λειτουργίας γραφείου:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-20:00
Σάββατο: 09:00 - 15:00
Κυριακή: κλειστά

Αρ. Σήμ. ΕΟΤ: 02.06.Ε.61.00.01642.0.0 

 
 
 
 
developed by Next Step