Πακέτα εκδρομών

Τοποθεσία

Επιλέξτε μήνα

Άτομα

Ενήλικες: Παιδιά:

Εύρος τιμών

Κατηγορίες πακέτων

Αγίου Πνεύματος
Προσφορές & Early Booking
Αεροπορικές εκδρομές
Πακέτα διαμονής στην Ελλάδα
Ξενοδοχεία All Inclusive
Ξενοδοχεία με νεροτσουλήθρες
Ταξίδια ηλικίας 50+
Γαμήλια ταξίδια
Εξωτικά - Μακρινά ταξίδια
Οδικές εκδρομές / εκδρομές με πλοίο
Καλοκαίρι 2019
Φθινόπωρο 2019
 
 
 
 
Συμπληρώστε τον κωδικό σας:
 
Προχωρήστε
 
Ευρώπη » Βουλγαρία » Βουλγαρία - Ρουμανία 7 ημέρες κωδ. 39E6

Οδική εκδρομή Βουλγαρία-Ρουμανία 7 ημέρες κωδ. 39E6

 

7ήμερη οδική εκδρομή Βουλγαρία - Ρουμανία με αναχώρηση 25/4, 1/6, 15/6, 22/6 & 29/6/2019! Σόφια - Βέλικο Τάρνοβο - Βουκουρέστι - Καρπάθια - Κωνστάντζα - Βάρνα - Φιλιππούπολη - Μπάνσκο ή Σαντάνσκι! Μεταφορές, διαμονή σε ξενοδοχεία 3* & 4*, ημιδιατροφή, ξεναγήσεις πόλεων!

1η ημέρα: Αθήνα - Σόφια

Αναχώρηση στις 06:30 για Σόφια μέσω Προμαχώνα, με ενδιάμεσες στάσεις. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Σόφια - Βέλικο Τάρνοβο - Βουκουρέστι

Πρωινό, σύντομη περιήγηση στη Βουλγαρική πρωτεύουσα και αναχώρηση για Βουκουρέστι. Σημαντικός σταθμός στη διαδρομή μας, το Βέλικο Τάρνοβο, μια πόλη χτισμένη στις όχθες του ποταμού Γιάντρα, γνωστή ως η παλαιά πρωτεύουσα της δεύτερης βουλγάρικης αυτοκρατορίας και συχνά αναφέρεται ως "η πόλη των τσάρων". Μέχρι το 1965 το όνομα της πόλης ήταν Τάρνοβο και μέχρι σήμερα συνεχίζεται να χρησιμοποιείται η ονομασία αυτή. Με ενδιάμεση στάση, θα τακτοποιηθούμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Βουκουρέστι

Πρωινό και ξεκινάμε την πανοραμική μας ξενάγηση, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το παλάτι της 'Ανοιξης, που διέμεινε η οικογένεια Τσαουσέσκου, το Μουσείο του χωριού (εσωτερική επίσκεψη), που είναι μοναδικό στο είδος του και η περιήγησή μας συνεχίζεται για να θαυμάσουμε το παλάτι της βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου, δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο στον κόσμο μετά το Πεντάγωνο, το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο Μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτήν του Παρισιού, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο, την Ελληνική εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα, το μουσείο του Πυροσβέστη και τη στρατιωτική Ακαδημία. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Καρπάθια

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική περιοχή των Καρπαθίων. Πρώτος σταθμός η Σινάια, για να ακολουθήσει το παλάτι Πέλες, η θερινή κατοικία του βασιλιά Καρόλου και το ορθόδοξο μοναστήρι του Κατακουζηνού. Αμέσως μετά θα φτάσουμε στο φρούριο Μπραν (Πύργος του Δράκουλα) και θα ολοκληρώσουμε με τη μεσαιωνική πόλη Μπρασόβ (18ου αιώνα) με τη Μαύρη εκκλησία. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στο Βουκουρέστι, για δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Βουκουρέστι - Κωνστάντζα - Βάρνα

Μετά το πρωινό, ξεκινάμε για τα όμορφα τοπία στις ακτές της Μαύρης θάλασσας. Η πόλη της Κωνστάντζας με το μεγάλο λιμάνι μας φιλοξενεί για μια σύντομη γνωριμία - περιήγηση. Η διαδρομή μας συνεχίζεται νότια κατά μήκος των ακτών της Μαύρης θάλασσας, για να καταλήξουμε στην πόλη της Βάρνας νωρίς το απόγευμα και να αρχίσουμε αμέσως τη γνωριμία με την πόλη, για να δούμε την πλατεία της 9ης Σεπτεμβρίου, το Εθνικό Θέατρο, την Όπερα, την Εκκλησία της Αποκαθήλωσης κ.α. Δείπνο, διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Βάρνα - Φιλιππούπολη - Μπάνσκο ή Σαντάνσκι

Πρωινό και αναχώρηση για Φιλιππούπολη, η διαδρομή μας συνεχίζεται στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, απολαμβάνοντας τα πανέμορφα τοπία και μας οδηγεί στην καρδιά της Βουλγαρίας, στις γραφικές πλαγιές του Αίνου και του βουνού Σρέντνα. Μέσω Σλίβεν, φτάνουμε στη Φιλιππούπολη, τη δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Βουλγαρίας. Η Παλαιά Πόλη, το Αρχαίο Ρωμαϊκό Αμφιθέατρο και το σπίτι - μουσείο Κουγιουμτζόγλου, είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Το βράδυ θα καταλήξουμε στο Μπάνσκο ή το Σαντάνσκι, για δείπνο και διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Σαντάνσκι - Αθήνα

Πρωινό, σύντομη γνωριμία με την όμορφη λουτρόπολη του Σαντάνσκι, με την εντυπωσιακή κεντρική πλατεία, με το πανύψηλο δένδρο, δίπλα στο αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι. Αναχώρηση για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.


 

Τιμές κατ' άτομο:

 

Αναχωρήσεις 2019 Ξενοδοχεία 2κλινο 1κλινο Παιδί
25/4, 1/6, 15/6, 22/6, 29/6 4*
Σαντάνσκι: 3*
385€ 520€ 345€
 

Λεπτομέρειες-οδηγίες

Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς παραλείψεις.

 
 
 
 
Τελευταία νέα
 
Τροποποίηση δρομολογίων Μinoan Lines
δείτε περισσότερα
 
 
Η Θεσσαλονίκη ο νέος προορισμός της Qatar Airways...
δείτε περισσότερα
 
 
όλα τα νέα ›
 

Υποστήριξη Πελατών Internet

09:00 - 17:00 καθημερινά
E-mail: info@i-travel.gr
Τηλέφωνο: 210 5775777
Fax: 210 5751962
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Ωράριο λειτουργίας γραφείου:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-20:00
Σάββατο: 09:00 - 15:00
Κυριακή: κλειστά

Αρ. Σήμ. ΕΟΤ: 02.06.Ε.61.00.01642.0.0 

 
 
 
 
developed by Next Step