Συμπληρώστε τον κωδικό σας:
 
Προχωρήστε
 
 
Νέα » Βράβευση του γραφείου μας από το HATTA...

Βράβευση του γραφείου μας από το HATTA...


​26η Βράβευση Εντύπων και Ιστοσελίδων Τουριστικών Γραφείων

Τα καλύτερα έντυπα και ιστοσελίδες των μελών του HATTA βραβεύτηκαν και φέτος στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε για 26η χρονιά. Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 32ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia», την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, στο περίπτερο του Συνδέσμου στην Έκθεση.

Στην αρχή της εκδήλωσης απονεμήθηκε βραβείο στο Πολωνικό Επιμελητήριο Τουρισμού (PIT) – μέλος της ECTAA, που εκπροσωπήθηκε από τον κο Kamil Kurak, μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική τους δουλειά για την προβολή και πώληση των ελληνικών προορισμών.

Ειδικό βραβείο απονεμήθηκε στα πληρώματα της Aegean Airlines για τις εξαιρετικές τους υπηρεσίες, που τους έχουν αναδείξει σε πρεσβευτές της Ελλάδας στον αέρα. Ο κυβερνήτης κος Ιωάννης Φούντος, οι κυρίες Κατερίνα Μάλλιου και Αναστασία Μιχαήλ Ι/Σ, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα παρέλαβαν την τιμητική διάκριση εκ μέρους των πληρωμάτων του στόλου της Aegean Airlines.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στην κα Asli Gündoğdu Aksungur,  Ακόλουθο Πολιτισμού & Τουρισμού της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα, η οποία ολοκληρώνει την θητεία της στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τα βραβεία καλύτερων Εντύπων & Ιστοσελίδων Τουριστικών Γραφείων. Ανάμεσα στα γραφεία αυτά, ήταν και το γραφείο μας που βραβεύτηκε για το εορταστικό μας έντυπο!

Τα βραβεία παρέδωσαν οι:  Η κα Έλενα Κουντουρά, Υπουργός Τουρισμού, η κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, ο κ. Γιώργος Τζιάλλας, Γεν. Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, ο κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, Γεν. Γραμματέας ΕΟΤ, ο κ. Σπύρος Πέγκας, Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων Θεσσαλονίκης, ο κ. Τάσος Τζήκας, Πρόεδρος της Helexpo – ΔΕΘ, ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΣΕΤΕ, ο κ. Στάθης Σκρέτας, Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ και ο κ. Στέφανος Σαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος της Aegean Airlines.

 

« πίσω
 
 
Τελευταία νέα
 
Η Θεσσαλονίκη ο νέος προορισμός της Qatar Airways...
δείτε περισσότερα
 
 
Costa Navarino 5* - Ανάμεσα στα καλύτερα Resorts της Ευρώπης...
δείτε περισσότερα
 
 
όλα τα νέα ›
 

Υποστήριξη Πελατών Internet

09:00 - 17:00 καθημερινά
E-mail: info@i-travel.gr
Τηλέφωνο: 210 5775777
Fax: 210 5751962
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Ωράριο λειτουργίας γραφείου:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-20:00
Σάββατο: 09:00 - 15:00
Κυριακή: κλειστά

Αρ. Σήμ. ΕΟΤ: 02.06.Ε.61.00.01642.0.0 

 
 
 
 
developed by Next Step