Κρουαζιέρες
Επιλεγμένοι προορισμοί για Κρουαζιέρες
 
 
 
Banners αρχικής σελίδας » Χαρίστε στους αγαπημένους σας ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ!

Χαρίστε στους αγαπημένους σας ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ!

 

Όταν τα όνειρα μπαίνουν σε κουτί …

Κάθε φορά που γιορτάζει κάποιος δικός μας η ίδια απορία! Τι να του κάνουμε δώρο! Υπάρχουν κάποιοι στη ζωή μας που αξίζουν τα καλύτερα και εμείς έχουμε την ανάγκη να τους κάνουμε ένα πρωτότυπο δώρο, ένα δώρο καρδιάς, δώρο χαράς.
Για αυτό το δώρο λοιπόν έχετε επισκεφτεί την κατάλληλη σελίδα! 

Έχετε σκεφτεί πως θα ήταν αν μπορούσε ένα “δώρο” να έκλεινε μέσα του και στιγμές όμορφων αναμνήσεων; Αν μέσα στο κουτί αυτό του δώρου υπήρχαν ώρες ξεκούρασης, ξεγνοιασιάς, αγάπης; Σε ποιον δεν θα άρεσε ένα τέτοιο δώρο;

Όλοι μας έχουμε συνδέσει τα ταξίδια με μία από τις μεγάλες χαρές της ζωής. Αν όχι όλοι, σίγουρα όσοι διαβάζουν τα ταξιδιωτικά blogs και sites…Ίσως λοιπόν ειναι η απάντηση στις ερωτήσεις “ποιο είναι το πιο όμορφο δώρο για την αγαπημένη μου;”, “ποιο είναι το καλύτερο δώρο για τα παιδιά μου;”, ”ένα έξυπνο δώρο κουμπάρων;” , ”ένα χρήσιμο δώρο για την κολλητή μου;”, ”ένα cool δώρο για τη φίλη μου;”, “μια καλή ιδέα δώρου για την επέτειό  μας;”

Δώρα…δωρα, ΔΩΡΑ, ΔΩΡΟ για κουμπάρους, δώρο για γενέθλια, δώρο γιορτής, δώρα αγάπης! Όπως και να το πείτε, όπως και να το γράψετε δεν αλλάζει…πρέπει να το βρείτε…Ναι και θα μου πείτε τώρα, την γνωστή καραμέλα, με τέτοια κρίση εγώ θα κάνω δώρο στους κουμπάρους μου που με παντρεύουν δωροεπιταγή ταξιδίου;;; Μα και βέβαια! Τι πιο όμορφο, έξυπνο και πρωτότυπο από το να χαρίσετε μια δωροεπιταγή ταξιδίου – συσκευασμένη πολύ όμορφα χωρίς έξτρα χρέωση από εμάς!!!-  σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο! Με αυτό τον τρόπο του δίνετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα ξεκούραστο ταξίδι πολλών ή λίγων ημερών στην Ελλάδα ή όπου αυτός επιθυμεί στη διάρκεια ενός χρόνου ανάλογα το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Εμείς μπορούμε να σας γράψουμε επάνω το μήνυμα που επιθυμείτε, να το συσκευάσουμε σε ένα όμορφο κουτί με κορδέλες και διακοσμητικά ανάλογα την περίπτωση και εσείς να το προσφέρετε εκεί που αγαπάτε!

Γιατί μια δωροεπιταγή ταξιδίου είναι δώρο αγάπης!
Θέλετε ο άνθρωπος ή οι άνθρωποι που το δίνετε να ξεκουραστούν, να πάρουν δύναμη, να ξεφύγουν για λίγο από τη ρουτίνα, να έχουν όμορφες στιγμές, να χαλαρώσουν και να περάσουν όμορφα! Όλοι αυτό επιθυμούμε από ένα ταξίδι. Τώρα αν αυτό το ταξίδι δεν το πληρώσουμε κιόλας αλλά το παίρνουμε σαν δώρο … τι καλύτερο;;;

 
 
Τελευταία νέα
 
Η Θεσσαλονίκη ο νέος προορισμός της Qatar Airways...
δείτε περισσότερα
 
 
Costa Navarino 5* - Ανάμεσα στα καλύτερα Resorts της Ευρώπης...
δείτε περισσότερα
 
 
όλα τα νέα ›
 

Υποστήριξη Πελατών Internet

09:00 - 17:00 καθημερινά
E-mail: info@i-travel.gr
Τηλέφωνο: 210 5775777
Fax: 210 5751962
Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Ωράριο λειτουργίας γραφείου:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-20:00
Σάββατο: 09:00 - 15:00
Κυριακή: κλειστά

Αρ. Σήμ. ΕΟΤ: 02.06.Ε.61.00.01642.0.0 

 
 
 
 
developed by Next Step